А сега накъде ! (5.06-11.06)

• 243 288
  • 1 761
  •   1
Отговори
# 1 695
Ваче, чудесно е , че на Сашата не й пука за мнението на хората.
Харесва си физиката и си следва желанието,браво.

# 1 696
  • Русе
  От кога физиката и химията не са модерен избор, не знам. Много потенциал има в тях.

Аз пък съм доволна в непопулярния избор на моето дете и се надявам освен да има възможност да влезе там където иска, но да е с деца, които искат да учат точно туй.  Въпреки, че толкоз ме изнервиха от това неговото училище, че съм решила да го пиша на второ място. Crossing Arms Има защо.

При нас тревогите по кандидагстването са изместени от други не по-малко, дан кажа даже по-сериозни. Ама тъй е тръгнало.

# 1 697
  • в моя свят на мир и любов
От училището на детето би трябвало да ви издадат нова.
О, благодаря!
че е по-удобно онлайн кандидатстването, отколкото всичко да се пише на ръка.

# 1 698
  • София
Амбър, химията е непопулярен избор откакто беше затрита индустрията в България и останаха единици заводи да работят. Просто няма нужда от такива кадри.
Но като цяло всеки, който иска да се занимава с биология, химия и физика, може да намери успешна реализация в чужбина. Големите индустриални държави никога няма да се откажат от развитието на наука.
В момента мощно развитие имат биофизиката и биоинженерството. Въобще смесените дисциплини са много перспективни.

# 1 699
Ох, тези изказвания по адрес на училищата ме подсетиха как преди години една доста посредствена съседка обясняваше, че ако не приемат нещо друго дъщеря и, щяла да запише медицина като сестра ми. Ххахаха, трябваше много да ожалим учещата медицина моя сестра за гОркият и избор. Става дума за 80 -те години, когато медицина се влизаше само с оценки над 5.75 и пълно 6 диплома.

# 1 700
  • Русе
Амбър, химията е непопулярен избор откакто беше затрита индустрията в България и останаха единици заводи да работят. Просто няма нужда от такива кадри.

Не бих казала. Имам  близки приятели химици. И работа и перспективи имат.

Тази година в дванайсетокласната тема се коментираше , че децата не се питат какво ще кандидатстват, а къде ще кандидатстват медицина.

# 1 701
  • София
А да, за медицината е ясно, че е нужна. Аз имах предвид другата перспектива - на учен химик или инженер-химик.

# 1 702
Ако обичате да изчакате 4.07. и след това да популяризирате химията!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 703
  • София
Ако обичате да изчакате 4.07. и след това да популяризирате химията!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Опс, сгазих лука! Моля за извинение!
Всички да забравят за химията и да продължат да обсъждат езиковите гимназии Blush

# 1 704
  • Русе

Всички да забравят за химията и да продължат да обсъждат езиковите гимназии Blush
  И да наблегнат на немския. Laughing

# 1 705
 И да наблегнат на немския. Laughing
Като сме тръгнали да правим антиреклама.   Mr. Green
За какво пък им е немският?  hahaha
Амбър, дано да ви се разрешат проблемите.

# 1 706
  • Русе
За какво пък им е немският?  hahaha
  Отлична среда. Възможност за сертификати в рамките на училището. Възможност за образование и бързо адаптиране към езика в Германия, Австрия и фламандско говорящите страни.

# 1 707
Амбър, погрешно ме разбра.  Wink
Нали ще правим фалшива антиреклама на това към което сме се насочили.  Mr. Green
Дано всичко около вас се оправи.

# 1 708
  • София
Да сменя темата Laughing
Мъжът ми беше заплашил сина ни, че ако не учи, ще го запише в ето тази гимназия
http://pgpstt.com/index.html Mr. Green

Работил е наблизо и има наблюдения върху състава ѝ.

# 1 709
С разни училища, на които аз викам тип джунгла и ние плашихме нашия младеж през цялата година.

Общи условия

Активация на акаунт