Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 734
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 225
Down Under, не се ядосвай, аз съм се отказала.
Модерирането е под всякаква критика от години. За пълни простотии чак Татти пише на лични, но за сериозни и очевадни неща - пълно мълчание.
Ето това не го разбирам и си го казах директно, че се мери с двоен аршин.
Хич не ми дреме дали ще ми сложат бан, защото съм си изразила мнението и не примирам при вида на модератор.

# 226
Ами докладвах един пост, но няма как да докладвам всеки следващ. То как ли не нарекоха момичето, как ли не и изпратиха детето в Афганистан, момчето го изкараха изпълзял от пещера, а нея някаква непрокопсаничка. Тъжно и жалко е подобно отношение и не, не съм ignorant за нещата, които се случват, но и някак си давам сметка, защо се случват. Както и да е, жалко е, че някои хора не търсят лечение на време, преди да са си увредили белите дечица.

Именно Сесили. Помня, че той много се беше нахъсал, когато баннаха Жармен. Аз му писах, че тя не е нарушила нито едно правило, а се стигна до размяна на лични, от друга страна оставят подобни теми да се вихрят. Явно е въпрос трафик да има, което не го разбирам, защото форумът е популярен и трафик винаги има.

# 227
  • Germany
Здравейте Simple Smile Вече сме си вкъщи и 3мата. Пуснаха ни вчера следобяд. Големият е добре, яде и ходи нормално до тоалетна, даже е малко запечен. На малкото още му се гади, но аз зарязах немските щуротии с "да яде всичко и да пие сок" и днес лека полека го захранвам с варен картоф и вода и има подобрение. Дано никога повече не ни застига това чудо! Говорих със съседката чиято дъщеря го изкара също и сега синът й е болен и тя каза, че такова нещо никога не е било... И 3те деца халюцинираха от обезводняването и високата Т, свалили са по 3кг. и нямат сили да ходят...
Сладко не мога да правя и много, много не обичам. Съседката ни подари едно бурканче от ягоди миналата седмица и мисля, като се оправят децата да им направя пържени филийки и да го пробваме. По съседски не се събираме нито тук, нито в БГ. Не сме на една вълна с повечето... В блока на родителите ми беше друго и съм отраснала сред съседски събирания и купони. В момента се събираме доста често с още 3 български семейства и е много хубаво. Само да се възстановим и ще направим едно барбекю заедно Simple Smile

# 228
Браво, Мони! Дано лошото е зад гърба ви.

# 229
  • дядовата ръкавичка
Мони, добри новини! А вирус ли е било в крайна сметка?

# 230
Мони, супер. Дано с това да се разминете. Моето дете само веднъж имаше такова чудо, и то естествено първият и последен път, когато го оставихме на нашите. Баща ми ми се обади и започна от далече  Mr. Green, аз на втората минута събирах багажа. Беше обезводнен, но по закона на всеобщата гадост му мина, в момента, в който се прибрахме.

# 231
Искам да кажа, че пижаменият ансамбъл на цветя, който Джена се чудеше дали да си купи все ми се зарежда като реклама Mr. Green

# 232
  • София
Искам да кажа, че пижаменият ансамбъл на цветя, който Джена се чудеше дали да си купи все ми се зарежда като реклама Mr. Green

И на мен hahaha Блузка с връзка Rolling Eyes

Моля желаещите да споделят нещо, да се ориентират към линкове на хотели и къщи за гости. Искам да ми се зареждат такива реклами Hug Още нямаме резервирано море.

Мони, пожелавам повече да нямате такива преживявания bouquet

# 233
Спри си рекламите. Аз през компютъра съм го направила, но през телефона, не и там ме спамват.

# 234
Мони, добре си решила за диетата. Изчакай да се закрепи. Да е последното такова чудо у вас.

Аз и преди съм си хвалила съседите, много са ни читави.В чудесни отношения сме с повечето, много близки приятели също станахме с няколко семейства.
В момента махалата е тиха, масово са заминали тази седмица по почивки. Ние и още 3 семейства сме тук и обикаляме сутрин и вечер по къщите с връзки ключове - кой храни котки, кой папагали, кой плъхоподобни разни дребосъци. Simple Smile

# 235
  • Sofia
А аз изядох половин килограм череши  Flutter
И аз  Crazy,мисля да ги донаправя до килограм  Crazyхем,че вече едвам шавам от преяждане  Embarassed.
Мерси за честитките за колата,мацки  Hug! Да ви се връщат,коя какъвто цвят си пожелае Praynig!

# 236
Моята следваща ще е американска Simple Smile. Освен ако не ме удари сачмата да си купя мечтаното Волво.

# 237
  • Sofia
И на мен hahaha Блузка с връзка Rolling Eyes
Joy и на мен,и на мен  hahaha,хем че малкият размер вече се е изчерпал,както и долнището  Laughing.Купува народът,купува  Mr. Green.
Мони, давай по български тертип захранване-как сокчета при обилно разстройство  Shocked.Добре завърнали се вкъщи!  Hug

# 238
  • на Мелмак
Ауу, Джена, прочетох, че си изневерила на кармазЪ-то Crazy
Отива му тъмно синьото на джипа   Grinning
Със здраве и безаварийно!

# 239
  • Germany
Мони, добри новини! А вирус ли е било в крайна сметка?

Последно казаха Ротавирус. Като четох в нета, баш на това приличаше. Пишеше, че се характеризира с бърза загуба на тегло /малкият за 24 часа беше -2,5кг/, с висока Т, с повръщане, водниста диария и промяна във физиономията / като вдлъбнати им бяха очите/. Абе добре, че мина и дано сега бързо се възстановят, че са супер изтощени. Големият го почвам и с ударни дози витамини, че е с много ниски левкоцити, което покавало срив на имунитета. Той още февруари, като изкара две скарлатини една след друга и беше с левкоцити на долна граница, а сега са още надолу... Питах БГ педиатъра ни какво да му давам и той каза - 10 дни Саностол, 10 фолиева киселина и после пак 10 дни Саностол и по възможност малко на планина, което не знам дали ще можем да измислим скоро... Сбъдваща, къде най близо до нас има планина? В Шварцвалд е ниско нали?

Общи условия

Активация на акаунт