Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 018
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 945
Дауне, върнах се да те прочета. Имали сме няколко такива случки. Без изключение произведени от много ниско ниво индивиди. Детето ти е пич.

Той е много по-зрял от мен Simple Smile. Аз щях да съм се сбила с говедото, а синът ми каза, че през цялото време си е мислил за момиченцето и за кучетата.

# 946
И аз съм на сватба утре, заразно е явно  Mr. Green
Ееее,де  Crossing Arms -то не бяха балове,сватби  Hug...ние чаааак през август,на съседите-роднини  Heart Eyes.
Ами и на мен ми писна вече  Laughing, само гледам по снимките къде с кво съм била Mr. Green Не ми се купува нищо официално

# 947
Даун, не само е готин Ж, но и пич.

ДжеНа, по тази схема се сдобих с втора котка и общо взето всички които познавам. Една приятелка намери котка в мивката на банята да спи съвсем не възмутимо. Сега е нейна, никой не си я позна. А друга пък един ден намери коте под спалнята да спи в кутия от обувки, по настоящем също стопанка на този пришълец.

Нямам непоносимост, но пък харесвам Ша защото е супер лежерна и ще и навестя темата.

# 948
Даунче, детето наистина е пич. И аз бих откачила, ако ми се случи... По принцип съм много спокойна и хрисима, но има ситуации, които ме провокират ужасно (или както казва един приятел, събуждат циганина в мен) и става...

Джена, недей, че се изпоженихме сякаш и след тази не се очертават други...

Соу ме сети за нашата котка как изчезна.  Имахме една котка Стефка, много гальовно, но изключително страхливо животно. Като се отвореше входната врата и тя изчезваше в дън гори тилилейски. Живеем на шестия етаж. Един ден Стефка изчезна. Няма я и я няма. Обикаляме блока, ревем, търсим. Няма я. Няколко дена така. Един ден си стоя в стаята и Стефка влиза от терасата  росна, прясна Shocked Отивам и казвам на майка: "Мамо, Стефка се прибра!". Е от къде се прибра - ми от терасата.  hahaha  А наща да се научила да минава по терасата и в комшиите. Те млада двойка, студенти. Изкарала им акъла първоначално, защото момчето се събудило с котка на гърдите. И после станали приятели. Не ни казали, защото мислели, че знаем, а и не им пречела. Ама хората заминали някъде, не видели, че е там и я затворили. Беше им направила поразии. После сложихме едни саксии, да не може да минава

# 949
Алечка, котка със същите маниери имах и аз. Пак на висок етаж, ходеше си по парапетите из целия блок. Мине се не мине време и се провикне някоя баба от съседния вход да пита къде е Котьо, че не ѝ е гостувал от 2 дни. Laughing  Имахме асма, която стигаше до седмия етаж на блока. Един ден ми звъни комшията и ме пита къде ни е котката, че една като нашата се разхождала пред входа, а той хайманата слязъл по асмата до първия етаж и се шляе на воля. ooooh!

# 950
Ааа, Осмичке, ужас  Shocked Аз това няма да го преживея, много ме е страх моята да не я загубя, че сме на много ниско и излиза на терасата само с мен...

# 951
Може ли да те притесня на лични? Става въпрос за издръжка на дете. Не ми е ясно нещо.

# 952
  • на Мелмак
Много ме беше страх , когато котката ни се излежаваше на парапета на терасата ни, винаги като я видех и изтръпвах.
И аз чакам снимка на ДЖена с ДЖипа  Flutter
Форума е шарен, много различни мнения, хора.
Днес ми е страхотен ден, щастлива съм  Grinning

# 953
  • Euskal Herria
Котаракът на съседите ни се беше изучил да отваря врати. И току някой съсед изпищи, че котьо влязъл и направил някоя беля. На леля ми беше се намъкнал в кухнята, отворил фурната и измъкнал едно агнешко. И други пропищяха. Накрая тоя котак изчезна, така и не се разбра кой от околните се погрижи.
Първият ни котарак се роди в гаража ни - майката се промъкнала, скрила се и там се окотила. Страхотно коте беше, много се спогаждаха с ротвайлерката. И двете животни си отидоха - едно по едно, по над десет години живяха с нас.
Сегашният котарак (на сина ни) го взехме от един съсед. Вечно гладен, горкият, никога не отказва ядене. Лятото редовно изяждаше и храната на кокера. Един път така се беше нахранил, че буквално приличаше на топка, едва се местеше. Първият път, като драсна навън, синът ни фуча, буча - щял да се изгуби. Да бе, да, кой бяга от ядене и хубаво легло. Още на сутринта котаракът чинно чакаше пред входната врата, че да се прибере.  Laughing  Много е пораснал, да видим, като се приберем за отпуската, как ще се споразумеят с кучето.

# 954
Ааа, Осмичке, ужас  Shocked Аз това няма да го преживея, много ме е страх моята да не я загубя, че сме на много ниско и излиза на терасата само с мен...
То и мен ме беше страх и умирах от ужас като изчезне, ама хаймана си беше какво да го правя Laughing Че и все улавяше врабчета и гълъби, тогава пък как съм му треперила на този тънък парапет като скача, а бяхме на висок етаж. После пък и битка да спася птиците от него.... Обаче беше много умно и добро коте, 14 години живя с нас и беше голяма мъка раздялата.

# 955
  • Бургас
Аз днес се утрепах от работа. Много работа имаме,ужас. И то винаги в дните,когато имам нещо планувано. Закон! Ще си търся нова колежка,че тази от миналата година,нямала да може да дойде.
Много сте писали,но успях да ви чета поне.
Репетицията мина добре,да видим утре как ще се представим. Моля се само да не вали,че сме на открито.

# 956
  • Sofia
Момичета,ненадейно и посред нощ се сдобих с торба пресни миди от Дълбока, съседски армаган  Crazy. Ей, досега ги шкурих с една четка и им чистих мустака...ама от това ,което прочетох,май трябваше да ги прибера непочистени,че очевидно тази вечер няма да ги готвя  Rolling Eyes И сега какво да ги правя? Надрусах ги в една тенджера със студена вода и ги сложих в хладилника  chef.
Някой опитен да каже какво да ги правя и ще издържат ли до неделя,че за утре имаме планирани други неща  Thinking.

# 957
  • Ямбол
...
Много плахо започна Шанталова с показването, само пръсти, заровени в пясък, но все някога ще покаже и гащи! Модни, разбира се!
Да бе, модни. Само етикетчето е важно, ако може и цената да се вижда, екстра.

# 958
Все пак е обещаваща, щом и сватята показа баджаци Shocked  hahaha. Само не разбрах тоя с космите кой беше. Мидите ще се излюпят до неделя.

# 959
  • Ямбол
Тоя с космите е синът, а другите крака са на дъщеря ми. Никъде не съм казала, че показвам мои крака. Казах, че ще покажа едни крака.

Общи условия

Активация на акаунт