Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 718
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Mediterraneo
Светълчо, каквото и да кажа, няма да е достатъчно. Мисля за теб, прегръщам те! Светъл път на душата му! Тук сме заради теб, миличка!

# 1 036
Мисля да направя сладко от череши в хлебопекарната.
Някой правил ли е? Четох, че е възможно да се прецака машината  Rolling Eyes
Някой има ли изпитана рецепта.

# 1 037
Светалчо, прегръдки  Hug и съболезнования Hug...
Светъл път на душата му Praynig, а на теб сили, много сили Hug

# 1 038
  • София
Светалчо, много мъчно ми стана, много Sad Поревах си и аз с тебе. Прегръщам те и съм насреща за каквото и да имаш нужда Sad

# 1 039
Мисля да направя сладко от череши в хлебопекарната.
Някой правил ли е? Четох, че е възможно да се прецака машината  Rolling Eyes
Някой има ли изпитана рецепта.

Руми, уж не би трябвало да се прецака, ама аз веднъж започнах в моята кекс и всичко започна да изтича отдолу. Прелях всичко и повече не съм пробвала. Чела съм, че и лютеница правят в тези машини, но сякаш не събрах достатъчно смелост да пробвам и аз Crazy

# 1 040
Светълчо, моите съболезнования. Лек да е пътят на душата му

Все повече съм убедена,че беше грешка съпругът ми на отива да работи в др град.

# 1 041
  • София
Светалчо, най-искрени съболезнования и от мен. Поплаках си...

# 1 042
Светълчо ,съболезнования Hug

# 1 043
Банда, здравейте.
Отворих темата специално, за да ви поздрявя и да напиша нещо хубаво и видях пост-а на Светалчо. Не намирам думи...не знам какво да кажа, а и каквото и да е, няма да ти стане по-леко, но... Някак си, чувствам, че си добър, сезитивен, топъл човек и ми стана толкова мъчно, толкова болно за теб. Прегръщам те. И от сърце съжалявам за това, което се е случило! Пожелавам ти сили!

# 1 044
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря ви, момичета, много сте мили и сърдечни. Hug

За съжаление, нищо не може да се направи, взе ми го оная с косата...
Лош късмет извадихме ние с него, рано ни раздели съдба ли е, какво е - не знам. Точно насред мечтите ни за спокойни старини...

Но вече не вярвам на приказката, че господ ни изпращал толкова изпитания, колкото можем да понесем. Ако е така, защо той не можа да понесе своето? Беше много силен, упорит и устойчив  човек, стабилен като скала. А тя го издебна из засада и най-подло си го присвои за има-няма два месеца...

# 1 045
Светълчо,  съболезнования!  Поплаках си, но дано в светло на душата му. Наистина ще ти е трудно,  трябва си другар, но така решил някой вместо нас  Hug

# 1 046
  • някъде ... тук ...
Уффф  Tired
Светалчо, съболезнования  Hug

# 1 047
  • София
Светълчо, ами ние пък ще сме ти другарчета spoko Знам, че изобщо не е същото, ама все е нещо Cry
Верно адски бързо стана...Все едно вчера беше по Коледа, като се заклах и останах без кола, и ти ми пишеше, ако имам нужда, че сте тук и двамата, да ми помогнете, с развозване, с пазар...
Мамка му и живот Sad

# 1 048
  • София
Светълчо  Hug
Исках д акажа ,че минах преглед аи всичко е наред бебето е вечед 520 гр.

# 1 049
Съболезнования, Светалчо. Господ прибира най - добрите първи.

Общи условия

Активация на акаунт