Искам да кажа...(125)_05.06-11.06

• 100 687
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 1 110
мани я, Ванини, тя сега доспива и като се поопери ще пусне Simple Smile.
Не тегли черта рязко, а премисли. Понякога, когато сме ядосани, светът изглежда различно.

# 1 111
Тонка, бързо оправяне на Кати!
Къде е сега Мони, за да ти обясни нейната сага със скарлатината!
Ванини, има и такива......хм "приятели"! Hug

# 1 112
Не тегли черта рязко, а премисли. Понякога, когато сме ядосани, светът изглежда различно.
Права си, Даун. Ама много болно ми стана.

# 1 113
Права си, Даун, ама много болно ми стана.

# 1 114

Дай малко време. Аз така жестоко се бях скарала с приятелка, но и двете си дадохме време и сега сме супер. Скарването беше за тъпотия и се оказа, че се поддържаме и аз и тя можем да разчитаме една на друга.
Силно подозирам, че е свързано с деца, така че не го мисли.

# 1 115

Дай малко време. Аз така жестоко се бях скарала с приятелка, но и двете си дадохме време и сега сме супер. Скарването беше за тъпотия и се оказа, че се поддържаме и аз и тя можем да разчитаме една на друга.
Силно подозирам, че е свързано с деца, така че не го мисли.
Благодаря ти.

# 1 116
Бързо да й минава на Кати и по-леко да я изкара тази скарлатина  Hug

Скрит текст:
Аз мисля, че изпадам в дупка... Макар винаги да гледам и мисля положително, днес си давам сметка, че съм на изчерпване. Проблема е, че всичко се задълбочава и става все по-гадно и по-гадно... Не знам, не знам колко още мога да издържа. Разочарованието ми е много голямо... Cry

# 1 117
Бързо да й минава на Кати и по-леко да я изкара тази скарлатина  Hug

Скрит текст:
Аз мисля, че изпадам в дупка... Макар винаги да гледам и мисля положително, днес си давам сметка, че съм на изчерпване. Проблема е, че всичко се задълбочава и става все по-гадно и по-гадно... Не знам, не знам колко още мога да издържа. Разочарованието ми е много голямо... Cry

Коте, нареви се. има дупки в живота, но минава. Колкото и да е гадно, наистина има някакв светлинка в тунела. На мен ми е пример стринка ми. На 90 е, загуби чичо ми преди 6 години и се справя сама. Здрава е, имам възможност да и помагам, но не и е намаляло желанието за живот въобще. Днес ми се жалваше, че приятелката и (а 89 г, която си счупи крак) не искала да ходи на разходки  ooooh!. Обяснявам, че жената е стресираа, ама...

# 1 118
Даун Hug, проблема е, че не ми се реве, не ми се ходи на работа, не ми се говори вече, не ми се прави нищо  Cry

# 1 119
Даун Hug, проблема е, че не ми се реве, не ми се ходи на работа, не ми се говори вече, не ми се прави нищо  Cry

Коте, минава. Повярвай ми, Била съм в това състояние и пак влизам в него, от време навреме. Имала съм страховити моменти, тежки паник атаки, но... все още съм тук. Не си давай прекалено амбициозни планове и действй по-лежерно.

Пиши, ако те разтоварва. Не е непоправимо да ти е притеснено.

# 1 120
Добър ден!

Сбъдваща, чудесна, чудесна новина! Силно се надявам на успешен финал  Praynig

Тони, да се оправя Кати. Скарлатината е кофри работа, карала съм...

Ванини  Hug Нещо подобно ми се случва тия дни. Много се бях форсирала. После, обаче, си дадох сметка, че не може да очаквам всички да имат моят начин на мислене. Извадих си изводите и карам напред.

Котенце  Hug Изживей си го. Ако можеш, дай назаден примерно за седмица и нищоправи, плачи, изживей го. После, обаче, се събери, и дори и на сила, се връщай към ежедневните ангажименти. За съжаление такива моменти са неизбежни...

Мина моминското. Не мина, обаче, без още изпотрошени нерви. Кетъринга беше отврат и малко, за сто пари, а купувахме по спешност пица. В сладкарницата забравили да поръчат мъфините, обаче ни компенсираха с торта. Булката не искаше торта. Поне тортата беше вкусна. Абе... Иначе се получи много весело, забавляваха се момичетата много. Аз не толкова, пролича ми, но се извиних, че съм болна и не се чувствам добре. Спала съм има няма пет часа и искам да си легна, но не мога. Още една седмица да устискам....

# 1 121
  • Sofia
Глей ги ти...селфи чакат...сеирджийки такива  Thinking.Къси са ми ръцете,мацки-или колата,или аз-т'ва е положението  hahaha. Доспивала съм си била  Shocked...алоооу,Биг Брадър,кое време стана,що не спиш?
Гуш за Котето и за Ванини. Hug.
Тони,леко да минава и да не се изнервите много  Praynig.
Така напълних торбите в Лидл.Безобразна лакомия и сега се чудя от кое по-напред да натъпча. bowuuМоите любезно ме увериха,че няма що да се моря да ги наглеждам на турнира.Предатели  Crossing Arms.Накачулиха ми колата и се ергенеят. Crossing Arms.Аз пък ще се нагостя пребогато.

# 1 122
  • Варна
Разочаровах се много от уж приятели. Много трудно приемам тези неща. Мисля да тегля чертата на всички, обаче е толкова трудно.

И аз така преди няколко години. Зачеркнах много близка приятелка и още ме яде вътрешно, макар че знам, че бях права.

# 1 123
  • Euskal Herria
Али, много си хубава с очила.
Джена, безаварийно да те вози колата все на хубави места.
На всички, дето са в труден период, пожелавам бързо да минава.
Времето е променливо при нас - ту слънце, ту облаци. Обещаните 40 градуса ни подминаха. Има регата днес, ама мъжът ми даде отбой. Та сега си мързелуваме. Почнаха вече усилено фиестите - ден през ден има нещо, само мерак да има човек да обикаля.

# 1 124
Разочаровах се много от уж приятели. Много трудно приемам тези неща. Мисля да тегля чертата на всички, обаче е толкова трудно.

И аз така преди няколко години. Зачеркнах много близка приятелка и още ме яде вътрешно, макар че знам, че бях права.
Аз съм на път да зачеркна близки хора...

Общи условия

Активация на акаунт