Мама стачкува! Стигнахте ли вече дотам?

• 64 804
  • 886
  •   1
Отговори
# 495
Моля, не излязох от форума? Днес ли?
- Готвено на слоу кукър плюс салата;
- Разходени деца (2 часа), напазарувани кратки гащи на синковеца;
- Три рисунки с моливи, две драсканици от тригодишното;
- Morning pages;
- Проучвах криптовалути- трябваше да го направя по-рано, можеше да си остана вечна домакиня, ама къде ми бил акълът...
- Една платена блог статия, търсене на други възможности...

Та така, не е опънато под конец, защото тригодишното може и 20 пъти да свали покривалото от дивана за забавление. В момента е замотано по уникален начин, но не смея да го оправя, защото пак ще дойде след малко. Играчките и трохичките ще почакат, защото може да има още няколко серии- не искам да мета 10 пъти, само един път.

Та така...и други неща, общо взето не всеки може да "седи във форума" така, както го правя аз...

И най-важното: не се преуморих и не се доближих до бърнаута. А това е много важно, оттам идват всички други постижения и възможности.

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 19:06 от The Siren of Titan

# 496
...защото тригодишното може и 20 пъти да свали покривалото от дивана за забавление. В момента е замотано по уникален начин, но не смея да го оправя, защото пак ще дойде след малко.  важно, оттам идват всички други постижения и възможности.
И моето тригодишно правеше така, но аз подло я пращах да го прави в стаята на брат ѝ (бръснатата глава със слушалките, бозеща на компа Simple Smile )https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/430121_239922036 … a&oe=59D7D079

# 497
Тъкмо се върнах от тенис,потна като прасе да видя докъде сте я докарали.Излязла съм в 6,30 днес.Има нещо сготвено,изчистено е,прането е прибрано,има една моя рокля за гладене.Свърших работа в 19,30.От там екипа и ракетата си ги носех,преоблякох се и аде.Вкъщи са само малкото и мъжа ми,голямата е на парти за завършване на училище.Рахат днес.А в четвъртък си бием камшика за две седмици море.Кеф.Ще лежа и дремя по цял ден като мърда на плажа.Брао ма Мамасито!По мое време не бяха масови тия кукъри.Вкусно ли е в тях сготвеното?Да не стават само някакви умити яхнии там,че моите не са много по течните манджи...

# 498
...защото тригодишното може и 20 пъти да свали покривалото от дивана за забавление. В момента е замотано по уникален начин, но не смея да го оправя, защото пак ще дойде след малко.  важно, оттам идват всички други постижения и възможности.
И моето тригодишно правеше така, но аз подло я пращах да го прави в стаята на брат ѝ (бръснатата глава със слушалките, бозеща на компа Simple Smile )https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/430121_239922036 … a&oe=59D7D079

Душичка малка, да я изпапаш!  Hug

# 499
  • Бургас
Мамасита, отлично знам дефиницията за нарцисизъм, но благодаря за другата гледна точка Mr. Green

Понякога имам чувството, че не четеш какво ти пишат, ами просто си декламираш каквото си си наумила. Задачи, та задачи. Много буквализъм, много нещо. Да нямаш Аспергер или друг синдром от спектъра?

# 500
Бамбина, благодаря! Тази душичка все по-често ми идва да я удуша, защото вече е 11-годишна магарица, която, ако я оставя, ще завъди нови форми на живот в стаята си.

# 501
Нямах време да ви изчета.

Видях само последната страница. Уиш, голяма сладурана, а кандидат-зетя е толкова сериозен   bowuu

Иначе имаме новина май. Сирен, ми така кажи, че да не те мислим.
 Щом и поработваш, нещата не са чак толкова зле. Само ще отбележим, че си е за забележка за детето в градината на 2. Та остава и за това да те нахокаме и всеки да отива да си върши работата  baby_neutral

# 502
  • София

- Проучвах криптовалути- трябваше да го направя по-рано, можеше да си остана вечна домакиня, ама къде ми бил акълът...

То не е късно от утре да ги подпукаш. Сериозна съм, когато и да почнеш все ще си на печалба там - лесно е като схванеш графиката.  Като те чета все си мисля, че си една колежка от форекс търговия  - и тя е с 3 деца и печели докато си седи в къщи.

# 503
  • Пловдив
Мъж и жена, живеещи заедно, работещи и двамата, с дете/деца, АКО след работа мъжът сготви, сложи масата, вдигне масата, оправи детето/децата, а жената гледа ТВ с вдигнати крака на масата, то ТЯ е гаден мързел и егоист. НО, същата ситуация, само че обратно - жената прави всичко, а мъжът е пред ТВ/РС или каквото и да е там - ми той е мъж, те са си такива, какво да го правиш?!? Видиш ли, за нея е кеф и гордост каква е мултитаскърка, перфектно отработила всяко движение с цел съкращаване до минимум времето за домакинска работа. Аз, някак си, съм убедена, че само жена може да се гордее и (съответно) да се срамува от количеството и качеството на чистене, готвене, пране, подреждане и пр. Объркано общество. Затова е важно хората, които се събират да живеят заедно да са на една "вълна" в това отношение, защото да превъзпитаваш възрастен човек е глупаво, рисковано и обидно. Just sayin

# 504
Контеса, детето на градина е на 3 години без един месец. Справя се добре. У дома избръмчава. Така че сори, нот сори- частна градина, в момента е на тестов период, повече не ходи, отколкото ходи. Но все пак не мога да кажа, че влиза в категорията "захвърлени в държавна каторга нещастни души".

Те нещата никога не са били зле, няма и да са зле, разбира се- няма начин, от едно ниво нагоре, все ще подхвана нещо. Много съм продуктивна, когато някой дребосък не ме побърква нон стоп. А писането във форума ми е като употребата на хероин във Виетнам- когато няма стрес, няма форум, ей така изведнъж. Обикновено пиша тук в дни, когато не мога да свърша нищо хубаво.

Виж Форекс и графики не пипам с лайняна пръчка, ама едно време имах приятели, дето си пазаруваха биткойни по левче парчето...не са се обадили да черпят, че са милионери...

# 505
Мъж и жена, живеещи заедно, работещи и двамата, с дете/деца, АКО след работа мъжът сготви, сложи масата, вдигне масата, оправи детето/децата, а жената гледа ТВ с вдигнати крака на масата, то ТЯ е гаден мързел и егоист. НО, същата ситуация, само че обратно - жената прави всичко, а мъжът е пред ТВ/РС или каквото и да е там - ми той е мъж, те са си такива, какво да го правиш?!? Видиш ли, за нея е кеф и гордост каква е мултитаскърка, перфектно отработила всяко движение с цел съкращаване до минимум времето за домакинска работа.
Това къде точно го прочете в женски форум, в този форум?  Grinning

# 506
  • BG
номера е - както си ги научиш
и аз съм глезла,и аз до 30 не бях мила тоалетна ...ама се научих ....
и да готвя и да пера и да подреждам се научих...
никой не върви след мен да ми шепне на ухо - това трябва да направиш,това да купиш,да изчистиш....
....ама това на  мъжете генетично им е заложено да не мислят ,а на готово да чакат да им се каже - това направи,това купи- дишай-не дишай....
Отначало много му се дразнех на моя мъж,ама и детето като се роди сам се научи....да помага ,да оправя , памперси да сменя,прахосмукачка да пуска ....
Е не си глади дрехите и не мие чиннии,ама вечер салата прави и отсервира масата,оправя леглото, подрежда....
И детето така съм дресирала- мама не е слугиня,мама е гледана за принцеса  Mr. Green
Единствено и до днес ме дразни ,че все чакат аз да им кажа какво да правят....ама това е /поне така се оправдават/ за да не викам ,че не са направили нещата както трябва  ooooh!
Така че всичко подлежи на дресировка,стига да знаеш как да го направиш,но има и друг проблем...това жените все сме недоволни....на мен това ,че трябва да им казвам какво да направят,вярвайте ми много ми тежи..... newsm78

Моля ви, спрете да използвате тази дума! Отвратително е! Все пак не говорите за животните в цирка. Представям си да разбера, че мъжът ми се изказва за мен така: Пък аз моята съм я дресирал да ми глади ризите всеки ден! (примерно, не че носи ризи).

# 507
  • Бургас
Ами тя дресировката е приучване към определени неща, та по същество си е това. Думата няма негативна конотация, по-скоро й се приписва такава по други причини. Малките деца, например,  се учат точно като кученцата - с кратки и ясни команди Laughing Но разбирам защо много хора се потрисат от тази думичка, използвана по адрес на хора. За жалост, има индивиди, които само дресировка може да ги вкара в пътя. Останалите и сами се сещат да се адаптират към обстановката.
Цитираната авторка очевидно използва думата шеговито, надали счита, че живее с циркови животни, които дресира  Mr. Green

# 508
Мъж и куче - както ги научиш.

# 509
И прасе.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт