Гладете като професионалист вкъщи

• 31 561
  • 333
  •   1
Отговори
# 105
  • I want it all and I want it now.
Трудно ми е гладенето на ризи, покривки,рокли.

# 106
Най-трудно гладя дънковите якета и сака.
По принцип не мразя гладенето, но като дойде ред на дънковите облекла за гладене ми става лошо.

# 107
Най-трудно гладя саката на костюмите. Отнема ми много време и резултатите на са перфектни.

# 108
  • София
Най-трудно гладя плисирани дрехи и ризите на съпруга ми.

# 109
При мен гладенето е болестно състояние,няма начин нещо изпрано да влезе в гардероба неизгладено!Най-противни са ми пердетата,като се наелекризират....полудявам  Joy

# 110
За мен всичко е трудно за гладене, особено пък ризи.  Не обичам да гладя и гладя възможно най-рядко.  Grinning

# 111
Аз обичам да гладя. Успокоява ме. Лошото е, че напоследък нямам много време. Сутрин набързо трябва да изгладя и често се случва да не успея да наглася на правилната температура, и дрехата да залепне. В резултат на това половината ми плоча на ютията е налепена  ooooh!

Последна редакция: вт, 06 юни 2017, 14:50 от polyv

# 112
Гладенето не е сред любимите ми домакински задължения, но се налага. За мен най-трудно е гладенето на официални дрехи, най-вече ризите.

# 113
  • София
Сигурно ще сразя всички, но аз обичам да гладя  Laughing Най-неприятни са ми обаче дрешките на децата с гумираните щампи.....доста често лепвам отгоре ютията и става лошо  ooooh!

# 114
Най-трудно за мен е гладенето на ризи и прави панталони.

# 115
  • София
Не обичам да гладя. Трудно ми е с ленени дрехи, дрехи които не са с класически кройки, къдрици гладя трудно, там където има щампа също, набраните с ластик........доста неща са ми трудни  Grinning

# 116
Най-трудно гладя ленени дрехи и завеси

# 117
Летните дрехи определено са ми проблемни-в купа с пране-някоя ленена рокля/риза, след нея пък-нещо тънко копринено Crazy

# 118
На мен ми е трудно да гладя чаршафи затова рядко го правя. Но сега чакаме бебче и ще ми се наложи доста често. Иначе на ризите им хванах цаката. Wink

# 119
На мен всичко ми е трудно за гладене. Ризите най-вече...и техните ръкави 😂 Иначе като материя, може би ленът ми е най-анти.

Общи условия

Активация на акаунт