Гладете като професионалист вкъщи

• 31 559
  • 333
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Най-трудното нещо за гладене.. всичко! Мразя да гладя залади пипкавостта и огромното старание с обикновена ютия, което се налага да се вложи, за да е всичко перфектно.
Аз почти нямам дреха, която да се глади, но за жалост за домочадието не мога да кажа същото. Няма бягане от гладене   Sad

# 121
  • Beyond the stars
Мразя като цяло да гладя  Mr. Green
Най-трудни са ми ризите - ръбове,ръкави  ooooh! и тънките материии - разни шифони, дето все се чудя дали няма да си остане на ютията половината  Laughing

# 122
  • There I was on a July morning
Най-трудни за гладене са материите от лен, тюл и шифон. Освен това - дрехите с набори, къдрици, ръбове, ръкави и т.н. С две думи - почти всичко. Wink  

# 123
Най - трудно за гладене ми е рокля с много дипли и гънки.

# 124
  • Пловдив
Най-трудни за гладене са ми ленените дрехи,защото много се мачкат Twisted Evil
Мрязя да гладя,защото понякога ютията залепва(старичка е)и  се побърквам като започна да гладя направо ми се плаче cry:

# 125
  • Велико Търново
Май повечето неща са ми трудни за гладене. Дрехи с картинки, ризи и на детето надиплените полички.

# 126
За мен най-трудни за гладене за големите, тежки пердета.

# 127
Най-трудно ми е да огладя ленен панталон. Ленът е материя, която се мачка  много и ми е нужна пара, за да изгладя множеството гънки. Без пара мисията е невъзможна!

# 128
За мен най-трудното нещо за гладене е мъжка риза и панталон с ръб,,,кошмар ми е Simple Smile

# 129
Голямо затруднение изпитвам при гладенето на яки на ризи, на рокли с харбали. Парогенераторът ще ми бъде от голяма помощ.

# 130
Изпитвам затруднение при гладене на дрехи с ръб - панталони и ризи.

# 131
Детски дрехи с апликации, мъжки панталони, /ееех, тези ръбове/; официални рокли с всевъзможни материи..

# 132
Най-голямо предизвикателство за мен си остава любимата ми лятна бяла риза от лен!

# 133
Дъщеря ми (15г.), има много изяви на сцена. Участва в конкурси за мода, за пеене, изявява се като жури и водеща на различни светски събития. Визията и облеклото са от изключителна важност!  Това налага доста често да гладя рокли! Огромни рокли! От тези принцеските, надиплените на няколко ката, с обръчи, до супер стилните и елегантните! Всички от различни и трудни за гладене материи, с много гънки, камъни, дантела, тюл, с трудно достъпни места! С една дума-кошмар! Гладенето на една такава четирипластова рокля например, отнема около час и половина, а може и да надхвърли! В един конкурс за пеене, сменя две рокли, а в едно модно събитие, тъй като то продължава няколко дни, най-малко 4! За това, с чиста съвест и без угризения мога да кажа - мразя да гладя, но.... се налага!

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 10:57 от svetulka33

# 134
  • Varna, Bulgaria
Не обичам да гладя ,но най-много ме затрудняват  ризи, панталони с ръб и чаршафи с ластик.

Общи условия

Активация на акаунт