Гладете като професионалист вкъщи

• 31 558
  • 333
  •   1
Отговори
# 135
За мен най-трудни за гладене са ленените материи.

# 136
Ризите са трудни за гладене, но детска рокличка с няколко пласта тюл си е истинско предизвикателство

# 137
Кой обича гладенето? Това определено за мен е най-омразния момент....,но няма как .. Най-досадните дрехи,които трябва да изгладя са ризите на съпруга ми/ добре,че стила му на обличане е спортен и рядко се случва да го правя/ и официален мъжки панталон...Това определено е моят кошмар... Simple Smile

# 138
Ръбовете на панталоните никога не ми се получават:о))))

# 139
  • в провинцията
Най-много ме затрудняват смачканите сака и якета, отнема ми по около половин час за всяко  ooooh!

# 140
Най-трудно гладя ленена риза и копринен панталон.

# 141
Най - трудно се гладят ленени материи и чаршафи с ластик  .

# 142
Досадни са ми пердетата, трудни са ми панталоните с ръб, добре че вкъщи рядко се носят такива, трудни са ми дрехите от лен, но винаги ги гладя леко влажни.
То не е само въпрос на материя, но и на кройка на дрехата. аз ще споделя моя злополучен опит с една риза-боди. Едно, че под формата на боди трудно гладенето, а и материята изглеждаше памучна, а се оказа, че не е. Но го разбрах чак когато част от ризата остана върху ютията. Гладя гладя-ти го гладиш, то се мачка. рекох си-последен път минавам с ютията и колкото съм я изгладила, толкова. Е на последния път си остана върху ютията. ooooh!
Само да уточня, че въпросната дрешка, беше на клиентка при която домакинствах срещу заплащане.  Praynig

# 143
Не обичам да гладя, а съм с малко дете и понякога се налага - роклички от шифон и тюл са ми най-големия кошмар, хем да не го изгориш, хем не се глади лесно, защото е мъничко, и на пластове, и си е цял ужас Grinning моите рокли също са ми трудни и когато купувам някоя дреха винаги се съобразявам с това дали ще трябва да я гладя често и колко се мачка. Иска ми се това да се промени.

# 144
Както на всяка една жена и майка , така и на мен самата , гладенето се е превърнало в неизменна част от моето ежедневие. Желанието ми всичко да изглежда перфектно , пердетата да са безупречни , чаршафите без гънки , а дрехите съвършени , неизменно е свързано с тяхното изглаждане. Множеството температурни режими на ютията , както и използването на пара много улесняват процеса на изглаждането , но винаги има неща , които много ми дотежават и ме карат леко и досадно да сбръчквам челото си когато трябва да се заема с тях. Гладенето на големите плътни завеси и леките прозрачни пердета винаги е било едно от тях и то не заради невъзможността добре да пригладя материята , а заради количеството плат , което трябва да мине през гладачната ми маса и в умението и изобретателността , която трябва да проявя за да не измачкам това , което вече съм изгладила. Труднодостъпните места в роклите , ризите и панталоните, дрехите с ластик и сложни кройки също ме затрудняват , но все пак времето което ми отнема гладенето на такива дрехи по никакъв начин не може да се сравни с времето , което отделям на завесите и затова не го приемам за толкова обременително и досадно.

# 145
Голям зор са ми тениските с ваденки ,както и ризите- докато ги въртя и заобикалям копчетата партито може да мине!

# 146
Аз работя в ресторант и се налага често да гладя покривки,но не винаги се гладят бързо и лесно затова имам нужда от ютия със силна пара с която гладенето ще ми отнема по-малко време

# 147
Най-много ме затрудняват детските дрешки. Пера на 60гр и високи обороти, и излизат страшно измачкани дрехите(памучни са само). Купих си ютия на Тефал преди 2г, струваше около 200лв и смея да твърдя, че върши работа. Обаче наскоро моя близка ми даде дрехи за детето, които изглеждаха сякаш след химическо, бяха изгладени без нито една гънка.Останах възхитена, оказа, че са гладени точно с въпросния парогенератор. Така, че лично аз мога изкажа възхищението си от продукта, макар и лично да не съм го пробвала, видях уникалните резулати. Наистина добър уред, който си заслужава всяка една платена стотинка за него.

# 148
Едно че гладенето ми е най-неприятно от всички домакински дейности вкъщи и второ - направо ме втриса да гладя чаршафи и пликове. Едно че са огромни и си е предизвикателство да подмяташ насам-натам, второ, че все са с гънки или недоогладени.
Друго предизвикателство е да изгладиш читаво ленена дреха или някоя дреха с ластик.
Да имам ютия, която да глади вместо мен - ей това си е мечта направо  Laughing Ако може да и говоря и тя да глади - ще е идеално  Laughing

# 149
Да си призная не обичам да гладя, но ми се налага всеки ден.  Mr. Green
Най-трудно ми е да гладя ризи, панталони с ръб и тюлени поли или рокли на детето. Вече няколко години ползвам ютия Тефал, но вече имам нужда от нова. Така че с удоволствие бих се доверила на Тефал и то на уред от ново поколение.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт