Гладете като професионалист вкъщи

• 31 563
  • 333
  •   1
Отговори
# 90
От всичката домакинска  работа,гладенето винаги ми е било най най омразното и мъчително задължение.
Най трудно според мен се гладят дрехите от лен,малките детски дрешки с много апликации,както и ризите и панталоните които трябва да имат хубав и прав ръб,който естествено почти никога не се получава както трябва да бъде.

# 91
  • Пловдив
Винаги, когато имам да гладя отлагам до последния момент, докато не се натрупат 3-4 перални. Най- много мразя да гладя ризи и чаршафи.

# 92
  • На брега на морето
Като цяло "гладенето" е супер трудно за мен........ужасно ми е само като си помисля, че трябва да гладя униформата на мъжа ми / веднъж в старанието си бях направила 3 ръба на панталона /, другата ми борба е с дрехите от лен....еми ти го гладиш, то се гъне......., а ризите, оооо ризите, с техните копченца и джобченца....

# 93
Чаршаф с ластик не бих гладила определено. Трудно се справям със ризите, определено не ми е най - приятното занимание тяхното гладене. Ще съм щастлива да тествам парогенератора, винаги съм си метала за такъв.
Успех на всички участници!

# 94
  • Пловдив
Гладенето ми е най-неприятното домакинско задължение.  ooooh!
Най-трудно гладя ленени дрехи.

# 95
Ленените материи са трудни за гладене, иска се повече време и усилия. Пък и гладенето не е от най-привлекателните дейности.

# 96
  • Велико Търново
И аз като повечето тук мами не обичам да гладя, но за това пък неизгладени дрехи не прибирам.
Много ми е трудно да гладя панталонките на децата с дължина 7/8, които имат свивки около коленете. Както и да ги обръщам все от някъде се появява сгъвка от ютията.

# 97
  • Пловдив
за разлика от повечето  писали по темата ,аз обичам да гладя! Цяла седмица прането го складирам  в един шкаф и в неделя или събота  си пускам музика и  започвам да гладя.Не бързам,правя го като вид гимнастика/хабене на калории/Всичко разпределям по закачалки и т.н.
Ако през седмицата ,някой държи да облече нещо което е свалено от простора :уреда  е негов Grinning
Бих се радвала  да опитам  дали ще ми е по леко ,каква е разликата от нормална ютия с пара.

# 98
Различните от права пола и рокля са трудни за гладене с всичките извивки, гънчици и степени. Сако също се глади трудно.  Peace

# 99
Гладенето не ми е от любимите занимания. За да го правя по-лесно простирам дрехите като предварително съм ги сложила на закачалка. Трудно  ми е да гладя лен, тюл, ризи.

# 100
Много мразя да гладя! Най-омразна ми е една ризка с къдрички отпред.

# 101
  • Сливен
Нашето семейство е петчленно, гладя почти всичко, така гладенето ми отнема много време. Много материи и дрехи с трудни, да не кажа невъзможни за гладене - тези с набори, тези с картинки, ленените дрехи също, панталоните с ръб, някои модели ризи също. А най-досадни са малките бебешки дрешки, докато изгладиш, сгънеш и прибереш една бебешка пералня си си калил здраво нервите.

# 102
  • Пловдив
Най-трудно гладя дрехи с плисета, ризи, панталони с ръб.

# 103
  • София
Най-трудни са ми за гладене ризи от чист памук. Не я ли изгладя, докато е влажна, после няма изглаждане.
Панталони с ръб също не мога да изгладя, затова моите панталони вече са без ръб.Simple Smile

# 104
  • Някъде там
Не обичам да гладя, но се налага. Най-трудни са ми носиите на децата,ленени  и дрехи с къдрици и гънки.

Общи условия

Активация на акаунт