Гладете като професионалист вкъщи

• 31 566
  • 333
  •   1
Отговори
# 75
Колкото и да не обичам да гладя, за съжаление ми се налага ежедневно! Мразя да гладя най-вече дрехи от лен, че там колкото и да се старая докато мръдна дрехата и хоп - отново е намачкана! Сменям ютия на всеки 3,5- 4 години, че от толкова гладене май няма такава която да издържи повече Joy
Не съм имала още такава с паро генератор и се надявам ако спечеля да разбера какво е удоволствието да глади човек с такава Simple Smile Praynig Надявам се и да е по издържлива от тези които до момента съм ползвала!

# 76
Мразя да гладя!
Най-трудни за гладене са ми тюлените пердета./color]

# 77
Ризите са ми най-трудни за гладене и панталоните също.

# 78
И аз се затруднявам с ризите...С официалните панталони също.

# 79
Ленените ризи и панталони са най - трудни за гладене. Ако спечеля, обещавам да спра химическото и да се науча да гладя #Crazy

# 80
  • София
Дрехи от лен, ризи, панталони с ръб, чаршафи с ластик, доста неща са трудни. Аз обичам да гладя, но го правя рядко, само когато се налага нещо да бъде изгладено.

# 81
Купувам предимно памучни материи и се налага да гладя често. Лен преди имах, сега не бих купила.
Винаги съм се чудела как някои не гладят. Според мен все ще има нещо измачкано.
Такава ютия майка ми искаше преди години, сега се надявам поне аз да имам удоволствието да ползвам  такава.  Peace

# 82
  • в огледалото на живота

Споделете като коментар в настоящата тема кое е нещото, което ви отнема най-много време и е най-трудно за вас да изгладите перфектно. Дали това ще е чаршаф с ластик, завеси, тежка екстравагантна рокля, или ефирен копринен шал? Разкажете ни и бъдете един от двамата, които ще получат парогенератор на Tefal.

Принципно не ми тежи тази част от женските дейности,стига да е с качествен и добър уред.
Парогенератора е идеален в такива случаи.

Не бих казала трудоемко,но с особено внимание гладя вълнени дрехи или подобни с такова съдържание в тях.
Винаги се страхувам да не 'лъснат' и да не ги разтегна твърде много.

# 83
  • София
Колкото е по-памучна дрехата, толкова по-трудно се глади, особено ленени.
Иначе ризите са ми много трудни и то заради кройка, ръкави, яки , около копчета, офф...
Най-обичам по-малките детски дрехи, защото са малки като пространство!  Laughing

# 84
  • Gulyantsi
За мен най-трудното нещо за гладене са мъжки официални панталони с ръбове - отпред и отзад. Така и не се научих как да ги правя и винаги ги изкривявам.

# 85
Най-трудни за гладене са ми големите покривки за маса/150х250/ и дрехите от памук и лен, които много обичам да нося!

# 86
  • София
Определено ленени материи , дрехи от шифон и ризите на мъжа ми. С ризите особено полудявам

# 87
Не ми е любимо занимание гладенето, но понякога се налага. Памучните чаршафи с ластък трудно се гладят, мъжките ризи, с панталоните и ръбовете се справям, но все пак зависи от материята. Peace

# 88
  • София
Гладенето винаги ми е било трудно и мъчително , ризите , финни ,летни материи , рокли и поли са ми доста неприятни за гладене. С една прекрасна ютия , се надявам това бреме ,да се превърне в приятно занимание Simple Smile

# 89
  • София
Честно казано униформата ми винаги отнема най-много време. Тениската уж е памучна, но както и да я гладя, винаги остават "черти" от намачкването в пералнята. Предполагам, че с парогенератор това няма да се случва. След униформата поставям чаршафите с ластик и дрехите, които са от ластични материи и/или с картинки. Няколко пъти картинките са оставали по ютията...

Общи условия

Активация на акаунт