Ясновидци/врачки - тема 33

• 186 043
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Божидара ми каза, че ще имам по-добре платена работа през септември. Нито съм намерила нова такава, нито в старата нещата са се променили.

# 466
Божидара ми каза, че ще имам по-добре платена работа през септември. Нито съм намерила нова такава, нито в старата нещата са се променили.

Точно нейните прогнози, не вярвам да се сбъднат.Ill

# 467

Точно нейните прогнози, не вярвам да се сбъднат.Ill
Надявах се, но не се случи за съжаление...Вече и аз не знам къде да ходя и с кой да се консултирам...

# 468
Днес чух история за една жена в края на Асеновград, туркиня, която познавала. Само, че историята е от 70-те или 80-те. Някой сеща ли се дали има такава жена все още?

# 469
Някой ходил ли е скоро при Денка от Стара Загора? Интересува ме дали още гледа и телефон.

# 470
Именно Wink Незнам на база какво ги слагат таксите, като досега не съм попадала на някои, който да познае бъдещето, или поне нещо смислено да каже. Но съм ходила само на 2 места и то без фиксирана такса...в момента една от тези жени ( Таня - от Люлин) е в сливенския затвор за измами със застраховки и имоти...така че правете си сметка какви са тея печалбари..
За коя Таня от Люлин става въпрос? Защото, аз при тази Таня от Люлин при която ходя въобще не е в затвора в момента.
И аз чакам отзиви за Илиян Христов

Таня от люлин 10 да...така ми каза нейна близка. Не вярвам да ме е излъгала. Освен ако няма и друга Таня..Другия вариант е да си е платила за да не я вкарат..но това не е първият и път там. И преди е била съдена за измами. Не е толкова безобидна колкото изглежда

# 471
Извинявам се на всички които ми писаха на л.с./ въпросите се препокриват/ и сега ще се опитам да дам по изчерпателен отговор.
  На въпроса колко взема Валя за восъколеенето - отговарям - 10 лв, също така и 10 лв е за зареждането на водата.
  Чрез восъкъкатя изтегля от човека всички болести на физическо и психическо ниво, уплахи/стрес, и др. Чрез восъка тя изчиства всички проблеми свързани с работата /настояща или търсене на такава/, чисти и всички проблеми от семейно естество, както и проблеми в бизнеса от всяко естество. Чрез него може да събира и разделени двойки - въобще восъкът и е многофункционален и на 100% работещ. Работи го само с предварително заредена според случая изворна вода. Другото за восъка е, че трябва да се снабдите с около  100 гр. чист пчелен восък. Вечерта преди да отидете при нея го вземете между двете си ръце успоредно на слънчевия сплит за да го подържите 1-2 минути, после го слагате под възглавницата, като предварително го наричате/мислите за целта която
За друг човек, след като той е спал на него, трябва да му се донесе горната дреха с която е спал същата вечер. Ако в момента нямате тази възможност, то тогава пак ще трябва дреха или друг енергиен носител в който да увиете восъка поне за едно денонощие.
А за водата - понеже Валя има дарбата 100% да отдава и 100% да отнема чрез вода съответна енергия, то тя може / стига да има енергиен носител на лицето/ да отнеме или зареди на човека съответна енергия. Доколкото си спомням нейната заредена вода е в пъти по силна от светената вода в църквите - лично на мен ми демонстрира на Кръстова гора т.е. напълнихме три чаши с вода - едната със светена вода от църквата и другите две от аязмото, като едната от аязмото тя я зареди. Когато после опитах и от трите чаши по глътка/две много отчетливо се различаваха вкусовете, като на заредената от нея вкусът и беше най мек, освежаващо ефирен /не мога с думи да го опиша - трябва човек да го опита лично за да го разбере и се увери/.  
Ако ме питате кое е по добро, лично аз предпочитам за каквото и да било да ми лее восък, но имали от долната страна на восъка "сталактити и сталакмити", то тогава задължително ми обработва и вода, която трябва да е изворна защото с купената или от чешмата не става - те са мъртви води. Да чукна на дърво скоро не съм имала висулки отдолу на восъка - има ли висулки работата е на дълбоко.
   Някои ме питаха може ли да гледа. Валя мрази  гледачките и ясновидките защото макар и с дарбите на добри психолози те са шарлатани - умеят да предразположат човека и възползвайки се от ситуацията му подсказват неща които човека е очаквал да чуе или нещо такова.
При нея нещата стоят съвсем друго - не можеш да отидеш при нея и да кажеш аз искам да знам например "дали ще започна работа" - прави се така: спиш на восъка както писах по горе, на следващият ден отиваш при нея да ти го лее конкретно за започване на работа, а самият восък си показва къде и какво е т.е. без да иска Валя чрез восъка ти прорукува бъдещето, но се лее само за конкретно нещо, а не да го начечете и за други неща - нищо няма да стане. Може за много неща да ти лее, но с помеждутък около седмица най малко.
Относно другата и практика, тя владее много неща, но ви описвам най, най прилаганите....... щях да забравя и още една която е променила живота на много хора - когато животът на човек се преобърне в лоша посока във всичко което прави и в нищо не му върви, тогава първо се лее восък и след това има един ритуал чрез който животът ти се оправя и ти се привлича късмета. За целта жените носят едно денонощие корсаж, а мъжете съответно потник, но в никакъв случай да не са новокупени и никой друг да не ги е носил освен човека на когото се работи.......... другото Валя си го прави и резултатите не закъсняват. Този ритуал е тежката артилерия в много, много трудни и заплетени ситуации защото чрез восъка дори магийте се изчистват, но ако човека е ходил по врачки и баячки и най вече те са му правили или давали много неща, е тогава неизбежно този ритуал защото именно те вкарват в полето на човека и живота му едни унищожаващи го гадни енергийни паразити.
В най скоро време ще се опитам да ви опиша какво Валя видя, откри и се случи в с. Скалица на лековите скали. Все още не мога да се съвзема и да си го обясня не само аз, а и другите присъщващи хора, които бяха там за да се възползват от лечебните качеста на скалния комплекс, но най озадачена остана жената която живее точно в къщата срещу тези скали /посочвам я защото тук може да има човек от това село и да поразпита тази жена/.

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 02:45 от abc.

# 472
 На въпроса колко взема Валя за восъколеенето - отговарям - 10 лв, също така и 10 лв е за зареждането на водата.
Може ли координати на Валя?

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 11:02 от AnMary

# 473
Здравейте! Някой да се сеща как се казва една врачка близо до Ловеч приема в село Изворче или село Соколово беше... Чувала съм за нея, че доста познава?
И също така бихте ли ми препоръчали някой от София?

# 474
  • София
Здравейте,
на 22 септември ходих при една жена от Вършец. По принцип снаха ми и майка й са супер доволни от нея. Много неща, които и аз ги знам, са казани от нея и са факт. Последното, което беше казала на снаха ми лятото е, че пи раждането, което беше на 14 септември, ще има два екипа и така и стана. Та аз веднага, разбира се, се затичах към Вършец. Като цяло съм доволна, защото аз общо взета имах два въпроса. На единия в началото не ми даде ясен и конкретен отговор, И аз все въртях темата към този ми въпрос, но накрая ми повтори нещо два пъти, така че да ми стане ясно точно какъв е отговора й на единия ми от въпросите. За другия ми въпрос трябва време да мине. Много интелигентна жена, бивша медицинска сестра. И тъй като съм с операция на крака и затова я питах. Каза, че я е видяла и е успешна, надявам се да е така. Така казват и от болницата. Няма телефони никакви. Каза ми, че й пречат на способностите й. Приема от понеделник до петък от 14 ч до 17 ч. Пари не взема никакви. Носи се само нещо сладко, което го взема. Както не приема и на големи Християнски празници. Определено бах бих отишла. Трябва човек да отиде с кафе. Може от кафемашина да си го вземе. Аз предпочетох да си го направя вкъщи. Не гледа в чашата или в бурканчето, а само те кара да отпиеш и си задаваш въпросите. Това е от мен.

# 475
Здравейте,
на 22 септември ходих при една жена от Вършец. По принцип снаха ми и майка й са супер доволни от нея. Много неща, които и аз ги знам, са казани от нея и са факт. Последното, което беше казала на снаха ми лятото е, че пи раждането, което беше на 14 септември, ще има два екипа и така и стана. Та аз веднага, разбира се, се затичах към Вършец. Като цяло съм доволна, защото аз общо взета имах два въпроса. На единия в началото не ми даде ясен и конкретен отговор, И аз все въртях темата към този ми въпрос, но накрая ми повтори нещо два пъти, така че да ми стане ясно точно какъв е отговора й на единия ми от въпросите. За другия ми въпрос трябва време да мине. Много интелигентна жена, бивша медицинска сестра. И тъй като съм с операция на крака и затова я питах. Каза, че я е видяла и е успешна, надявам се да е така. Така казват и от болницата. Няма телефони никакви. Каза ми, че й пречат на способностите й. Приема от понеделник до петък от 14 ч до 17 ч. Пари не взема никакви. Носи се само нещо сладко, което го взема. Както не приема и на големи Християнски празници. Определено бах бих отишла. Трябва човек да отиде с кафе. Може от кафемашина да си го вземе. Аз предпочетох да си го направя вкъщи. Не гледа в чашата или в бурканчето, а само те кара да отпиеш и си задаваш въпросите. Това е от мен.
А как да я намеря? Ако ходиш скоро-пиши да отидем заедно! Как се казва не видях също...
Исках да питам дали някой се обади на елвира, тъй като вече е октомври.

# 476
Бях и писала на имейла преди време и тя на 20.09.17ми отговори какво да и пратя за да ми гледа.На същия ден пратих каквото ми беше писала  Но от тогава нямам отговор.

# 477
    Кординати на Валя ми дайте!

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 22:54 от Анонимен

# 478
Кординати на Валя ми дайте!
Ето! https://www.facebook.com/profile.php?id=100014565664222
Възпитаните хора употребяват разни думички като "моля", "ако обичате" и тем подобни отживелици. Sunglasses

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 22:55 от AnMary

# 479
  • София
Здравейте,
А как да я намеря? Ако ходиш скоро-пиши да отидем заедно! Как се казва не видях също...
Исках да питам дали някой се обади на елвира, тъй като вече е октомври.

Не знам дали ще ходя скоро. Казва се Снежа. Живее до едно училище. Който и да питаш ще те упъти. Пиши ако ходиш. Може и лични. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт