Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 465
  • 457
  •   1
Отговори
# 75
Че кога успя и за ново работно място да си пуснеш документи, че и на интервю да те извикат и то като по чудо преди рождения му ден?  Laughing
СлучаЕност?! Не мислА!!
Нещо прекалено "удобно" започва да ми се нарежда тази история.

Стига, стига сега злоба и завист в този форум Hands Hand Ще се окаже, че той две години е страдал по нея, но понеже му е служителка, не е било коректно да я закача; и сега като напуска, пътищата пред тях се отварят широко, а и той вече е харесал пръстен при негов приятел - евреин, който ще му направи отстъпка от 35% върху материала и 20% върху труда Joy

# 76
  • Варна
 Laughing Laughing Laughing

# 77
...а и той вече е харесал пръстен при негов приятел - евреин, който ще му направи отстъпка от 35% върху материала и 20% върху труда Joy

всъщност ако го е направил, то значи гърнето се е търкулнало право при похлупака

# 78
Aldabella, последното изказване има леко шантажиращ оттенък. Като му кажеш защо напускаш, а той не отвърне на чувствата ти, какво очакваш да се случи?

# 79
Че кога успя и за ново работно място да си пуснеш документи, че и на интервю да те извикат и то като по чудо преди рождения му ден?  Laughing
СлучаЕност?! Не мислА!!

Стига, стига сега злоба и завист в този форум Hands Hand Ще се окаже, че той две години е страдал по нея, но понеже му е служителка, не е било коректно да я закача; и сега като напуска, пътищата пред тях се отварят широко, а и той вече е харесал пръстен при негов приятел - евреин, който ще му направи отстъпка от 35% върху материала и 20% върху труда Joy

Направи ми деня!  Joy Joy  bouquet

Авторке, после да кажеш какво е станало!  Crazy

# 80
Ако историята е истинска, то авторката за мен е изтъкана от идеи за шантажи...

А пък последното " Шефе, ЧРД, влюбена съм в теб и затова напускам... Две години плача и страдам по теб... От 50 годишен те обичам...колко време още ще допуснеш да Ти излети, за да разбереш, че нито българка, нито еврейка ще те обича както аз ! ..."

# 81
  • BG
Начи толкова да ми е забавно тукаааа!!!!  Joy Joy Joy

# 82
Момиче, не си причинявай този резил. Ще ти се смее. Ще се почувстваш много глупава и унизена, не защото му правиш признание в любов, ами като ти дойде акъла и осъзнаеш каква смехория си извършила. Излез от филма и не си губи работата с излагация. Контактите с колеги са полезни, може в даден момент от живота ти да те препоръчат на друго място, да гарантират за теб. Ако го направиш ще те разнесат като ''оная шантавата" и анекдоти ще разказват. Ще съжаляваш, ама ще е късно.

# 83
  • София
Скрит текст:
СлучаЕност?! Не мислА!!

И после какво? Popcorn

Моя много близка позната си смени религията заради мъжа си ( нямаше пречка да се оженят и  без да я сменя, но тя все пак реши да го направи) Твърди, че сама е решила така, но истината е, че хората около нея не и вярват. Има си вече и мюсюлманско име, спря консумация на свинско, алкохол и т.н, започна да се моли, да спазва чуждите традиции и обичаи. Не я съдя изобщо, надявам се наистина сама да е взела решението, но на този етап от живота си дори не мога да си представя да направя  нещо подобно.

# 84
Оставете момичето, бе завистници... Сега й е паднало да се пробва при чичко-паричко... Докато е млада и може да върти номера с напускане...че като одъртее като нас, ни някой ще я пожелае, ни на работа ще я вземе...

Ще кеси по изветрелите форуми да слуша за живота на младите...

# 85
Аз пък съм възмутена от тоя номер по фирмите да се подарява различен цвят китка на най-младата. Остава само на най-дъртата да  подаряват карамфили.

# 86
  • София
Аз пък съм възмутена от тоя номер по фирмите да се подарява различен цвят китка на най-младата. Остава само на най-дъртата да подаряват карамфили...

Ох, Ирис.  Joy Joy Joy

# 87
  • Варна
Аз пък съм възмутена от тоя номер по фирмите да се подарява различен цвят китка на най-младата. Остава само на най-дъртата да подаряват карамфили...

Това беше много гадно  Shocked

# 88
Забравяте, че аз две години съм живяла с надеждата, че ще го забравя по някакъв начин, че ще спра да изпитвам чувства към него. Не съм писала колко нощи съм плакала и т.н., защото не искам да звуча твърде сантиментално. Само аз си знам колко съм страдала. Молех се да го забравя.

Не стана. А някои събития в живота ми са ми доказали, че когато не направиш нещо в точния момент, после много съжаляваш. И сега мисля, че е точният момент. Преценила съм, че има голям шанс да ме наемат на друго място - освен ако не се издъня тотално на интервюто. Ще посоча това като основание и ще му кажа защо напускам.

За какво си плакала? За едното нищо. Какви са тези филми и сценарии в главата ти. Май ти трябва професионална помощ от психотерапевт.

# 89
А не е ли гадно само на най-младата розовки и червени? Това е дискриминация.

Общи условия

Активация на акаунт