Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 59 149
  • 457
  •   1
Отговори
# 210
Много бих искала да чуя, ако 20-годишната девствена авторка си падаше по 50-годишния си силно религиозен и невиждан с жена съсед-учител по физика, дали щяхте пак да я насърчите да му се самопредложи, за да си изживее тръпката и да не съжалява някой ден за пропуснатия момент?  Flutter

При това със съседа не застрашава професионалната си репутация още в самото начало на кариерата си и не рискува в бранша й да й излезе име на Мара Лесната.

# 211
Не мога да разбера защо коментирате майка ми в случая. Тя не знае нищо, защото съм преценила, че не я засяга. Освен това родителите ми са против връзки с голяма възрастова разлика, имахме роднина, който се ожени за по-възрастна жена преди няколко години и имаше много негативни коментари по техен адрес, оттогава си имам едно наум да не споменавам такива неща пред семейството си.

А и съм на 21 вече, не съм на 11.

# 212
Не мога да разбера защо коментирате майка ми в случая. Тя не знае нищо, защото съм преценила, че не я засяга. Освен това родителите ми са против връзки с голяма възрастова разлика, имахме роднина, който се ожени за по-възрастна жена преди няколко години и имаше много негативни коментари по техен адрес, оттогава си имам едно наум да не споменавам такива неща пред семейството си.
Нарича  се "хиперболизиране".

# 213
Със съсед не е толкова грозно. Е, няма начин кварталните клюкарки да не надушат какво става и пак ще й излезе име  Mr. Green Ще се получи конфузно, но съседа после ще вижда по-рядко от шефа, а и нямат финансови отношения.

Aldabella, няма такова значение възрастовата разлика и на колко точно (пълнолетна Simple Smile )години си, ако като зрелост и интелектуално сте на по-близко ниво. Но, пак казвам, звучиш като осмокласничка, а шефът ти, по твоето описание - доста далеч от това.

# 214
Много бих искала да чуя, ако 20-годишната девствена авторка си падаше по 50-годишния си силно религиозен и невиждан с жена съсед-учител по физика, дали щяхте пак да я насърчите да му се самопредложи, за да си изживее тръпката и да не съжалява някой ден за пропуснатия момент?  Flutter

При това със съседа не застрашава професионалната си репутация още в самото начало на кариерата си и не рискува в бранша й да й излезе име на Мара Лесната.

В моята фирма сме над 200 човека. Почти всеки си го слага с някой било то женен или неженен. Била съм свидетел на какви ли не неща. Не визирам само шефовете, които си водят знойни и незнойни девойки, колеги също. Не съм видяла да им е повлияло по някакъв начин в кариерата. Всеки си прави каквото си иска... дори даже вече не е интересно, защото явно си е станало част от работния процес на много места. Никой не се занимава с това да слага етикети на някой, защото не се знае някой друг какъв етикет би му лепнал на него...

# 215

Ами ако все пак, 1% се случи и се зажените с чужденеца, какво ще кажеш на мама ?

Тя толкова против такива разлики... На теб не ти ли пука за майчиното мнение, а ? Или ти си си най-важна ?!

# 216

Ами ако все пак, 1% се случи и се зажените с чужденеца, какво ще кажеш на мама ?

Тя толкова против такива разлики... На теб не ти ли пука за майчиното мнение, а ? Или ти си си най-важна ?!

Разбира се, че мнението ѝ е важно за мен. Но мисля, че в случая просто няма как да има адекватно мнение, защото тя не живее моя живот все пак.

# 217
Ник нещо си, ти ще излезеш с пълен набор от житейски ситуации. Дано е плюс!

# 218

В моята фирма сме над 200 човека. Почти всеки си го слага с някой било то женен или неженен. Била съм свидетел на какви ли не неща. Не визирам само шефовете, които си водят знойни и незнойни девойки, колеги също. Не съм видяла да им е повлияло по някакъв начин в кариерата. Всеки си прави каквото си иска... дори даже вече не е интересно, защото явно си е станало част от работния процес на много места. Никой не се занимава с това да слага етикети на някой, защото не се знае някой друг какъв етикет би му лепнал на него...

хахаха искрено ме разсмя - в моята фирма е същото ,,,, какво ли не се чува зад заключени врати а ако останеш и 15 мин след работния ден можеш да видиш много неща   Joy

Относно темата съветвам момичето да не бърза, а да го опознае, има всякакви хора. Какъвто и съвет да ти дам ти си млада и ще направиш това което ти се иска. Ако излезе връзка забавлявай се, бъди щастлива никой не е казал, че трябва да се омъжваш за него.

# 219

А, ти си вторият акаунт на авторката, от който сама си отговаря.  Laughing Гледам, че и трети се е появил.  Laughing Иначе е така, във всяка фирма има всякакви хора. Едните имат репутация на сериозни професионалисти, другите - друг тип репутация.

# 220

А, ти си вторият акаунт на авторката, от който сама си отговаря.  Laughing Гледам, че и трети се е появил.  Laughing Иначе е така, във всяка фирма има всякакви хора. Едните имат репутация на сериозни професионалисти, другите - друг тип репутация.

Разбира се, ние сме един човек с два акаунта - даже някой ако ни види отстрани личните съобщения ще каже сигурно, че е раздвоение на личността. А под трети акаунт не знам кой визираш вече  Joy

# 221

Разбира се, че мнението ѝ е важно за мен. Но мисля, че в случая просто няма как да има адекватно мнение, защото тя не живее моя живот все пак.

Ааа, така било... Уж си много наивна и девствена и света вода ненапита... Ама си достатъчно отракана на 21, та да не слушаш майка си...

За мен ти си сметкаджийка и егоистка, която в преследване на интересите си е способна да стъпче и разочарова майка си ! Щом майка ти не одобрява подобни връзки с 30 години разлика и се изказва остро, ти грам ли няма да я послушаш ?!

Ама живей си живота... Няма майка ти да го живее... И слава богу ! С увиснал старчок  Shocked

# 222
Аз мисля че може майка ти да те разбере, особено, че ти си млада ще си каже -  няма да се омъжи за него (поне моята така си каза). А й има момичета, които се занимават с такива за пари, за силикони, за джуки, а твоето поне е от любов. А да не говорим от любов колко по-лоши случаи има, влюбени млади момичета в цигани, в наркомани, в алкохолици..... чак пък нейното да е ужасно - не мисля. Ако излезете по заведенията си е чак масово.

# 223

Напълно си права. Давай смело, печелят смелите! Нито ще си първата, нито последната двойка с такава разлика във възрастта. Ако не опиташ цял живот ще се чудиш какво ли щеше да е.

# 224
Абе, до 15-17 г. разлика ОК, ама 30 г. и на мен ми идва в повече. Въпреки че имам себе си за човек, приемащ чуждите решения без да съдя хората за това, как 20-годишна хлътна ненадейно по 50-годишен?!? Обратното по-съм съгласна, т.е. мъжът да се заинтересува от девойката, особено след 50 г. някакъв хормон ги тръшва.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт