Влюбена съм в шефа си, но той е с 30 години по-голям от мен

• 58 274
  • 457
  •   1
Отговори
# 300
  • София

Напусни тази работа. На 19 едва ли си имала някакви толкова изключителни и специфични знания и умения, че да ти е незаменима. Не го търси повече (той хич и няма да забележи, че те няма... т.е може да забележи, че работата не е свършена - толкоз). Смени средата, смени хората - току-виж след време някой на твоята възраст те "ритнал в корема".

# 301
Днес бях на интервю. Надявам се, че ще ме одобрят.

А утре смятам да му кажа.

# 302
Тръпнем в очакване...

# 303
Ау, вярно, че е сряда Laughing

# 304
Да открием залаганията - ще се възползва ли чичко Израел или не?  bowuu

# 305
Мисля, че на първата половин дума от обяснението любезно ще я помоли да затвори вратата отвън.

# 306
Мисля, че на първата половин дума от обяснението любезно ще я помоли да затвори вратата отвън.

+1

Аз няколко пъти питах, но нещо не разбрах как точно ще стане обяснението.

Нещо не ми върви да влезеш в кабинета на шефа си и да изтърсиш - Влюбена съм в теб от 2 години! Shocked

# 307
+1

Аз няколко пъти питах, но нещо не разбрах как точно ще стане обяснението.

Нещо не ми върви да влезеш в кабинета на шефа си и да изтърсиш - Влюбена съм в теб от 2 години! Shocked
Най-вероятно залага да я попита що така напуска ненадейно.

# 308
И аз по-назад попитах как точно смята да си изложи тезата пред него, но авторката не ми отговори. Предполагам, че се надява той някак да поеме инициативата и на нея да не й се наложи да говори изобщо.

# 309
Предполагам, че се надява той някак да поеме инициативата и на нея да не й се наложи да говори изобщо.

hahaha Съвсем като в розово романче...!  Heart Eyes Peace

# 310
Офф в кой век живеете.. естествено,че момичето няма да влезе и да каже „здравейте, влюбена съм във вас”, вие като си харесате някой така ли правите  Joy

# 311
, вие като си харесате някой така ли правите  Joy
Аз да. Написах си му директно на моя мил, в прав текст, мъжете само така разбират.
Но не съм на 21, има разлика. Peace

# 312
  • София

P.S. Колегата от съседния кабинет /по-млад с 15 години от мен/ ме черпи бонбон и идва да си говорим. Влюбен е в мен, нали? bash

И кво, ти още ли не си му обяснила " как се чувстваш" / сакрална фраза, ръйш/ , като той се тутка? Mr. Green

# 313
Офф в кой век живеете.. естествено,че момичето няма да влезе и да каже „здравейте, влюбена съм във вас”, вие като си харесате някой така ли правите  Joy

Аз съм го правила...в осми клас Laughing

# 314
  • София

Аз лично, като си харесам някого, не му го казвам по никакъв начин.
Има си език на тялото и ако го владееш, стигаш дотам, мъжът да е абсолютно уверен, че пръв те е забелязал, потрудил се е и е спечелил вниманието ти.

Ама, аз съм от миналия век и затова посъветвах девойката да влети в кабинета, да сграбчи за пакета обекта на обожанието си и да го просне на диванчето. Joy

Общи условия

Активация на акаунт