Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 442
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 755
  • Бургас
Аййй,стигааа!  Това е ужасссссссс!

# 4 756
Как ще е ужас?! Поне са лакирани и не са 100 пласта  Laughing

# 4 757
И за мен са ужасни тези нокти на краката, също колкото дългите извити гарванови на ръцете с остър връх.

Моята педикюристка все ми се смее, че идвам на педикюр със супер изрязани нокти (почти до дъно) и ми казва да не ги режа, и че това е нейна работа и няма как да ми направи педикюра така. Ами то не е нарочно. Просто така си ги изрязвам през няколко дни Simple Smile

# 4 758
  • София - Рим и обратно
Кика, ето това за мен са поддържани нокти, хареса ми. Всякакви извращения отгоре само биха загрозили ръката. Може би един безцветен лак и толкова. Има толкова повече класа в една чиста от шарении ръка.

# 4 759
Кикимора, ако имам такива нокти и плочка нищо никога не бих си сложила по ноктите освен лак.
Завидях!  Mr. Green

# 4 760
  • постоянно
Наистина много хубави нокти Кик , моята плочка е наполовината . Завидях . Heart Eyes

# 4 761
Кика, ето това за мен са поддържани нокти, хареса ми. Всякакви извращения отгоре само биха загрозили ръката. Може би един безцветен лак и толкова. Има толкова повече класа в една чиста от шарении ръка.
Не нося дори пръстени или гривни Wink.

# 4 762
 Моята нокътна плочка ще се събере в половината на Кикамора Grinning
Скрит текст:
Преди носех червени, тъмно сини, бордо лакове, но вече предпочитам телесни и бледо розови цветове. Наскоро си взех сребристи обувки и ги допълвам с същия лак. А друг любим ми е златист лак, особено като съм с тен.

# 4 763
...
Пробвах да ходя лакирана. ИзнервИх се. На първата седмица - два нокътя за ремонт, отлюпи се уж дълготрайния "печен" лак. На втората седмица се отлюпи още един и отидох да го махнат този лак. Цялото удоволствие ми струва почти 40 кинта. Не им е лесно на кифлите, па и скъпо!

Аз не съм пробвала, но си мисля, че ще издържа наполовината на твоето време. Пък и кога време да ходя на козметик ... и така оправдавайки се си ходя без лак. Wink

# 4 764
За нищо на света не си давам времето, което е отредено само за мен, моята външност и глезене. Това включва козметичен салон 1-2 пъти в месеца, "шопинг" веднъж на седмица за лични нужди, спорт 2 пъти седмично по 1 час (мързелива съм и не обичам много да спортувам) и книжка, филм или сериал 1-2 часа вечер.  През останалото време съм налична за съпруг, дете и работа, но дойде ли ред на времето за лични нужди, изключвам за другите. Нито ме интересува чистене, нито ме интересува готвене Smiley
Няма да живея 100г, че да отлагам личното щастие в името на това, другите да са доволни или защото трябва да домакинствам

# 4 765
Я, тука някаква посестрима ми се появила  Blush
На нокти ли сте, да минаваме на зъби,  там нямам конкуренция, много хубав ген, пу пу.

# 4 766
Трогателно еснафски радости показва тази тема.

# 4 767
Абсолютно съм склонна да се съглася.
Но така е.

# 4 768
Все още съм в радостно и трепетно очакване на темата 'Покажете си лявото/дясното ухо'  Mr. Green

Имам перфектни уши Heart Eyes. И двете Heart Eyes

# 4 769
За нищо на света не си давам времето, което е отредено само за мен, моята външност и глезене. Това включва козметичен салон 1-2 пъти в месеца, "шопинг" веднъж на седмица за лични нужди, спорт 2 пъти седмично по 1 час (мързелива съм и не обичам много да спортувам) и книжка, филм или сериал 1-2 часа вечер.  През останалото време съм налична за съпруг, дете и работа, но дойде ли ред на времето за лични нужди, изключвам за другите. Нито ме интересува чистене, нито ме интересува готвене Smiley
Няма да живея 100г, че да отлагам личното щастие в името на това, другите да са доволни или защото трябва да домакинствам
За нищо на света не бих си губила времето в лакиране 2-3 седмично и разни подобни безполезни глупости.

Общи условия

Активация на акаунт