Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 461 706
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 685
Офф, поредната тема превърната в поле за реваншизъм ooooh!

# 5 686
  • София
Дидева, да, написах, че нищо не знае и на всичко отгоре е нахална. Пиша го директно, защото няма нужда да го увъртам. Тук става въпрос за конкретни факти и знания, които са напълно лесно да се проверят. Щом оспорва написано от мен, нека да обясни какво точно оспорва и кое е вярното. Но не пише нищо по конкретния въпрос. Ако знаеше, щеше да обясни. Но не знае и затова единственият й ход е да се опита да направи агресивна защита. Едва ли не го виждаш, но ако смяташ ч, сега ти е паднало да ми върнеш за нещо, то това пак говори повече за теб. Странно,но от теб очаквах повече обективност, особено по ситуация и въпроси, които не те засягат пряко. Или и при теб импулсът да се заядеш е по-силен от обективността? На мен не ми е пробблем да опиша нещата, дори това е в моя полза, защото аз знанията си не ги крия, сигурна съм в тях и много лесно могатт да се потвърдят, а който ме напада всъщност ми прави услуга, защото се вижда той колко струва и колко знае. Мен няма от какво да ме е страх, няма как нечии глупави заяжданици и нападки да ме уязвят. то, като няма какво друго, заяждането е на тема "ти все си компетентна по всички въпроси" и казано с неприязън и злоа, която направо хвърчи - аууу, ужас, това никоя жена, която се смята за умна не може да го преживее! Сладурки! Като по учебник. (драззня, нали!;))
Та, чойс и йорс!

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 21:14 от Andariel

# 5 687
Andariel, постъпваш по начин, който само няколко мнения преди това си критикувала. Просто го илюстрирах с цитати. Без анализ и квалификации по адрес на когото и да било. За разлика от теб.

# 5 688
Титина, излагаш се! Кой точно научен факт съм опровергала? Не ми се измъквай! Точно защото съм логопед, с факти по неврология, засягащи езика мога да те замервам оттук до Канада и обратно, докато започнеш да ги сънуваш. Да си чувала за афазии? не само нищо не знаеш, ами си и нахална! Давай, пиши какво знаеш! Аз нека да съм тъпа и да си върна дипломата, дай да те видим какво да те правим теб! Коментираш мой пост. Тогава имай доблестта да кажеш какво съм опровергала. Играеш в моето поле и си в много неизгодна позиция.

Нали ти цитирах поста, дадох ти и коя година е установено, и от кого....А тези до Канада (незнайно защо Канада, ама  то по хората ходело) и обратно можеш да си ги показваш някъде другаде... До тук празни приказки от твоя страна.

А дали съм нахална или не, човек като няма доводи да спори, започва с обидите

# 5 689
  • София
По кой начин? Че искам обяснение кой научен факт съм отрекла? ми, като съм отрекла факт, тя да обясни какво съм отрекла. Постът ми за езика е от понее десет изречения. Аз все пак си правя труда да й дам шанс да обясни какво съм отрекла, можех и гадно да постъпя.

# 5 690
  • Бургас
По това време Мамасита обгрижва богатия си мъж. Или и на него не му пука за децата, или има други методи.

Отвртителна си! Sick

# 5 691
А да ти идва на ум, че и аз мога да ти отговоря по твоя начин  newsm78 и да ти напиша директно каква си ти. За агресивна ясно е че си, ама си и т....

Шанса го дай на себе си и помисли.  bouquet Нищо лично, но претенциите ти са без покритие.

# 5 692
  • В Космоса
Преди малко си купих цял бански Адидас, ужас! Ама с моите размери гръдна обиколка нямах никакъв избор. От единия магазин ММ излезе с репликата "Баси дискриминацията!", след като продавачката ни отпрати съжалително с разяснението, че никое горнище няма да ми стане.

# 5 693
Добре, де, Титина, вземи кажи с 2-3 думи какво имаш предвид и защо Андариел е в грешка! Останалите нямаме познания в тази област, интересно ни е да разберем кой е прав и кой крив. Не се заяждам, не взимам страна, но наистина при диалога, който водите, аз поне, оставам с впечатление, че Андариел е права, а ти се поизхвърли.

Прочетох последните 10на страници - дами, прекалили сте! Като вълча глутница сте се настървили.

# 5 694
Нейното мнение:
Цитат на: Andariel в ср, 26 юли 2017, 14:20

Между другото, няма такъв център в мозъка на детето, нито на възрастен, който отговаря  за овладяването и ползването на чужди езици. Някой те е излъгал най-безочливо или и той толкова разбира, за да го каже. И това, на което му казват "езиков център" е доста стеснено (говорят за този на Брока), обаче има и още един, който отговаря за разбирането, и още зони. Няма центрове за роден и за чужд език, има просто обработка на човешката реч.

Е грешно. Има такъв център е и открит 1887 от Munk.(това го пиша за 3-ти път).
Още повече, доказано е че в различни етапи на човешкото развитие по различен начин се възприемат: езици ( ако не ме лъже паметта най-голям пик има между 4-6 години), нотно писмо ( 3-6 години) и т.н.

# 5 695
  • София
титина, имаше много лесен начин - да аргументираш с думи прости и с факти прости кое научно откритие съм опровергала. Аз винаги обяснявам, защото искам четящите да разберат за какво говоря, затова се старая да го обясняв на достъпен език. И винаги за сериозни неща съм обяснявала, макар да е много трудно обем от знания, трупани с години, да бъде формулиран в няколко разбираеми за всеки изречения. Не ми е проблем да обясня за езика, макар да не е за това темата на темата, но щом ти оспорваш, трябва да опишеш как е. По това си личи човек дали разбира материята.

# 5 696
Титина, я дай тази статия за този Мънк/Мунк или какъвто и да е там да я прочета, че ми стана интересно.

# 5 697
Andariel, предполагам като четеш осмисляш прочетеното ( въпреки че взех да се съмнявам).
По-просто от това не мога да го кажа, до 3 пъти да обяснявам едно и също ми стига капацитета
Титина, я дай тази статия за този Мънк/Мунк или какъвто и да е там да я прочета, че ми стана интересно.
http://www.referati.org/fiziologichna-psihologiq/1020/ref/p20
ето ти тук за методите, които се използват ( което е доста интересно), иначе другото са мои записки от някакъв семинар. Ако си открия и под кой фолдър са нещата ще ти дам библиографията.

Ако трябва да сме честни има два центъра, за език и за реч.

# 5 698
  • В Космоса
Ейй, ся ако бях Ша да съм се пльокнала по новия бански да отклоня съскането, ама мен ме страх от змийките. Малко останаха безстрашните освен нея - Екс,... май само тя...

# 5 699
Ша я остави, ама Тати след малко по бански или без ще вземе да ни пльокне ключето.

Общи условия

Активация на акаунт