Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 445
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 785
Ооо, аз до Пловдив  заради една чанта съм  ходила също с влак, полудях като я видях на една състудентка.  И се върнах с още много яки работи, а и мъжете са им хубави. Blush

# 4 786
Да бе, тя щото модата не идва от Запада, ние в България сами си я налагаме, че да й се лепи етикет чалга-нещо си.

Странно ми е като изляза по улиците или пътувам, дори и извън България, да гледам все въпросните чалгашарений, неонови цветове и грозни, гнусни остри нокти, а у форумО всьо да пеят какъв ужасен ужасон било.

Между другото, показалите си не лакираните нокти - имате прекрасни плочки, затова и не ви е нужна друга дължина.  При мен, в рода ми (и от двете страни) няма един с хубави нокти, та при все че хубавият ген ме е подминал висенето в салона е наложително.

Впрочем, какво да се разбира под "висене"? Запазвам час, отивам в уречения и за час максимум съм готова. След 4 седмици пак.
Това ако се опитам вкъщи да го направя ще си залепя неспасяемо двете ръце+единия крак и ще ми отнеме поне 4 часа, като крайния резултат ще е не търсен ефект от наслагване на 13992 пласта.

Е точно този час ме побърква. Направо се чувствам зле. За педикюр го правях в БГ, но тук педикюра е смешка и не си заслужава.

А за заострените нокти, аз си спомням, че през 80те бяха пак на мода. Не мога да се пречупя обаче. Харесвам ги плоски.

# 4 787
Ако жената възприема пазаруването и ходенето по салони за красота като глезене, значи си доставя приятни емоции и си обръща внимание, което в крайна сметка е добре за нея, но се чудя на тези, които не обичат да се подлагат на процедури, но го правят поради някакъв вид натиск, не за удоволствие, а защото смятат, че така трябва и така им се явява като допълнително задължение.

# 4 788

Странно ми е като изляза по улиците или пътувам, дори и извън България, да гледам все въпросните чалгашарений, неонови цветове и грозни, гнусни остри нокти, а у форумО всьо да пеят какъв ужасен ужасон било.

Българки си видяла.

# 4 789
Педикюра си го правя сама, но той ми е малко по-особена тема. Мога да ходя с изпочупени нокти на ръцете и обелен лак, но педикюра винаги трябва да ми е направен. Абсолютен pet peeve са ми неподържаните нокти на краката.

# 4 790
  • В Космоса
Аз го смятам за задължение, уважение към тялото ми (макар, че ми е една скрита мечта да нямаме тела, но тъй като имаме, съм задължена се грижа за моето, за да си съжителстваме добре). Разбира се и резултатът от грижите ми ме удовлетворява, но самите процедури са ми досадни.

# 4 791

Българки си видяла.

Успокоявай се.

# 4 792
Ходила съм в Западна Европа  преди нашествието на Източна.

# 4 793
Сигурно си единствената.

# 4 794
# 4 795
Ама аз като не ходя в салон, не означава, че не полагам грижи, но ми отнема по-малко време в къщи. Например маникюр в салон ми е 1 час + без пътуването, в къщи ми е половин.

Козметик - същото. Ходя само на процедури, които няма как да си направя в къщи, защото са свързани с техника, която нямам.

А иначе, ако на някой му е релаксиращо, да си ходи. Мен ме натоварва.

# 4 796

Ами повечето не сте били родени тогава.

# 4 797
Tези всичките са българки, нали?
https://www.pinterest.com/shopdailychic/color-pop-stand-out-outf … and-accessories-/

В България великата тенденция всичко да е в сиво-черно и ако си над определена възраст друго освен тъмен парцал да не слагаш (99% тъмна дълга пола),  е просто покъртителна. Точно в западна Европа възрастните са ми толкова симпатични. Почти не можеш да видиш баба навлякла се в черно.. Все са едни  светли цветове, приятни кройки, панталони.

# 4 798
Не бе! Не виждаш ли, че нямат нарисувани вежди и кокоши задници. Устни де. Ще ме извинявате Blush

# 4 799
Аз го смятам за задължение, уважение към тялото ми

А аз пък го възприемам като навлизане в личното пространство и ми е буквално противно, не мога да понасям да ме докосват по лицето и тялото. Едвам преживявам лекарските прегледи, какво остава да се просна доброволно да ми чоплят лицето, тригълника или веждите. Човек може и сам да се грижи за тялото си, не е нужно да ходи на професионален обезкосмител например, когато не иска да го прави.

Общи условия

Активация на акаунт