Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 421
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 4 875
Когато няма разнообразие, кифлата се радва на сешоара, маникюра и масажа и естествено празнодумието на тези, които ѝ го правят. Другите си имат достатъчно много други забавления и контакти, че да си губят времето с тези неща или поне не толкова често, че да им заемат ежедневието.

Е...чак пък ежедневието! Веднъж месечно е, Лил.

# 4 876
Откога пък всяка жена трябва  да обича висенето по салони? Специално пък лакирането ми е хоби и ми доставя удоволствие да го правя сама. Може би трябва да се лиша от този кеф и да плащам да ми го прави друг, че да не изляза ненормална. Laughing Масажи си правя редовно, но при медицинско лице. На фризьор също ходя, няма как сама да се подстригвам. Около мен тези, които са в салоните през ден са все неработещи жени, чудещи се вече какво да си направят от скука. За нормална поддръжка на коса, нокти и кожа не е нужно ходене повече от 1-2 пъти месечно на съответното място.

# 4 877
Хайде стига с тия фризьори, маникюри и косми Simple Smile. Я дайте нещо по- весело,

# 4 878
  • Ямбол
Когато няма разнообразие, кифлата се радва на сешоара, маникюра и масажа и естествено празнодумието на тези, които ѝ го правят. Другите си имат достатъчно много други забавления и контакти, че да си губят времето с тези неща или поне не толкова често, че да им заемат ежедневието.

Е...чак пък ежедневието! Веднъж месечно е, Лил.
при теб може, при кифлите е всеки ден. Така се разнообразяват.

# 4 879
Хайде стига с тия фризьори, маникюри и косми Simple Smile. Я дайте нещо по- весело,
Кика, задай тема Wink На всичко потеглям аз Joy

# 4 880
Е баш на всичко #Crazy Кика, какво плажно парфюмче нагласи  bouquet

# 4 881
Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 17:23 от Анонимен

# 4 882
Е баш на всичко #Crazy Кика, какво плажно парфюмче нагласи  bouquet
Не съм манячка на парфюми, лакове и изобщо всичко при мен е в умерени дози Wink. На плаж ходя натюрел- никакви парфюми и дезодоранти. Когато се излагаш на слънце, парфюма или дезодоранта може да направи реакция от слънцето.

# 4 883
 Много яка снимка Laughing

# 4 884
Преди около месец влетях в един салон и питах- свободни ли сте...казаха ми да запиша час след месец. Оказа се, че съм попаднала не на обикновен салон, а точно на социален клуб за кифли.

Не се стрижа често, защото искам дълга коса. В момента не се и боядисвам, защото ми расте нова коса и не искам да я изгоря.

# 4 885
Осмичка, мерси. Още като видях рамката и си помислих за темата  hahaha Joy

Парфюми и бижута обожавам също колкото и СПА и минералните извори. Но на плаж не слагам никакви парфюми, грим или прически. Натюрел, но без косми  Flutter

# 4 886
Осмичка, мерси. Още като видях рамката и си помислих за темата  hahaha Joy
Това щях да ти кажа, че и глигани даже си намерила, но после видях, че са си обикновени прасенца. Joy Ама пък със симпатични зурли Wink

# 4 887
Мерси!  Blush

За мен картинката си се отнася на 100%.
Била съм вегетарианка 18 години, от които 3 веган, а сега съм Мис Пигги Crazy

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 23:26 от Анонимен

# 4 888
Не е задължително салонът да е клуб за кифли, за да няма места. Обичам и на масаж да ходя и на какви ли не др процедури. И не се смятам за кифла. Не че нямам масажен стол в къщи и всякакви придпособления за маникюр и педикюр, но ми е по-удобно да отида и професионалисти да се занимават с мен.

# 4 889
Ох, Титина добре, че се появи, че се чувствах като някое извънземно.
Не се считам за кифла и страшно бих се обидила ако ме причисляват към тази категория.  Naughty

Направо изумях колко много хора не ходят на нищо такова. А аз  си мислех, че страшно съм се занемарила като не ходя от доста време вече на козметик и въобще (все още) на  лазерна/фото епилация и не помня на още какво.

Общи условия

Активация на акаунт