Глиган или кифла - Summer edition 2017

• 463 483
  • 6 005
  •   1
Отговори
# 5 490
Ами няма - някой бърка яденето на киноата с лайфстайла..)
А просто е вкусно и лесно за приготвяне.

# 5 491
Много модерно стана да си еко, био, веге..... .......

Изпусна , че трябва да си и духовно извисен, извървял пътя, медитиращ поне по три пъти дневно, да си замяташ пак по толкова крака зад врата, и да държиш постоянно връзка с кораба майка.

# 5 492
Андариел, пак не позна. Или поне донякъде. Много по-близо си от примерите с Людмил.

Важното е да си слаб в наше време, пък дали си здрав е второстепенно.
Аз съм от загладените глигани, какво ли знам, че се включвам?!

# 5 493

Много важно дали ядеш боб, елда или шишарки. Това какво общо има с лайфстайл?

Е нали лайфстайл е начин на живот? Това включва и храната. Ако аз разбирам погрешно какво се има предвид под лайфстайл, нека се внесе пояснение  Wink

# 5 494
Скоро ми попадна един виц по темата. Слагам в скрит, че е малко вулгарен Laughing
Скрит текст:
Двама приятели си говорят:
- Какво ново при теб?
- Станах веган.
- Защо?!?
- Защото ми се ставаше нещо модерно, а пък гей ме достраша...

# 5 495
Много модерно стана да си еко, био, веге..... .......

Изпусна , че трябва да си и духовно извисен, извървял пътя, медитиращ поне по три пъти дневно, да си замяташ пак по толкова крака зад врата, и да държиш постоянно връзка с кораба майка.

Не, не, тези неща ги придобиваш по дифолт, след като елиминираш мръвката от менюто си. Добрите сили на всички мъртви животни дето си изял те възнаграждават.

# 5 496
Аз пак не мога да разбера къде е лошото малко да се осъзнаеш, защо не и да помедитираш и да не се впускаш в типичното българско плюскане. Или малко да се замислиш не може ли да си постигнеш целите без търчане до офис и маниакално развозване на деца. Начини винаги има, ако човек избере да действа с мисъл и стратегически. Иначе- все ще е зает, все отруден, все няма да стига времето...а за това медали не дават. Предпочитам да ми е приятно и спокойно.

# 5 497
Аз пак не мога да разбера къде е лошото малко да се осъзнаеш, защо не и да помедитираш и да не се впускаш в типичното българско плюскане. Или малко да се замислиш не може ли да си постигнеш целите без търчане до офис и маниакално развозване на деца. Начини винаги има, ако човек избере да действа с мисъл и стратегически. Иначе- все ще е зает, все отруден, все няма да стига времето...а за това медали не дават. Предпочитам да ми е приятно и спокойно.
Дано псоледваш съвета си самата ти!

Начини има, но дали са правилните?

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 23:56 от Анонимен

# 5 498
Че аз го следвам, не само медитирам, ами и всяка сутрин пиша по 3 страници stream of consciousness, не в Бг-Мама:)

Щом има резултати, значи начинът е правилен.

Изобщо си мисля, че има доста поостарели модели и със сигурност има начини за по-умно действие и организация. Въобще даже не се съмнявам.

# 5 499
Че аз го следвам, не само медитирам, ами и всяка сутрин пиша по 3 страници stream of consciousness, не в Бг-Мама:)

Щом има резултати, значи начинът е правилен.

Изобщо си мисля, че има доста поостарели модели и със сигурност има начини за по-умно действие и организация. Въобще даже не се съмнявам.
Ами пусни някоя снимка. Похвали се. Отпусни я малко тази душа.

Къде ходи, какво сготви, коя книга издаде, как ти изглежда дома с наредените дечица с изгладените роклички пред арт проекта или снап на теб в позата на йогист с децата върху теб за тяга. Никакво въображение значи. Само думи, трактати и скука.

# 5 500
Аз не гладя, да не съм луда...

# 5 501
  • София
а кой ще ти развозва децата, Мамамиста? мислиш, че всичко ще е в училище и ще пуснеш детето сутрен в 8 и ще си го пирбереш развозено в 18? А съботите и неделите? Обичайно заниманията, които си заслужават са извън училище, защото се  срещат деца от различни училища и нещата изглежда по-различно.
Нужно ли е непременно това с медитирането и плюскането? Няма ли някво средно положение - да седнеш спокойно, да си сипеш от това, да си сипеш от онова, па да се нахраниш нормално  - нито да медитираш на тема калории, нито да отпускаш колана на банкетска дупка? Яденето си е ядене, не е нужно все да има някаква доктрина.

# 5 502
Защо да развозвам, когато учителките могат да дойдат у дома? Или от един момент нататък детето само да посещава заниманието. В крайна сметка се подбират такива, които да пасват на програмата, не може всички да си изберат дейност на двата края  на града и да пречат на цялото семейство. Е, не че не може и на три да го запишеш на танци, гимнастика и какво ли не и да си развозваш, но има и други варианти.

Събота и неделя децата правят това, което и възрастните- по някоя задача, някоя разходка, малко мързелуване, донаспиване. Никъде не пише, че родителят трябва да се превърне в аниматор и да запълни всеки уикенд с Уау! преживявания.

# 5 503
Сирен, надявам се още много години да можеш да си живееш безметежно с този мъж без да работиш и да имаш средствата да са ти децата на градини/занимални по цял ден и учителките да ти идват на крака!
Защото другата алтернатива ще е ужасяваща..

# 5 504
Че лошо ли е?

Общи условия

Активация на акаунт