Прецаквате ли се с цените на покупките?

• 2 106
  • 56
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Рядко се прецаквам - 1. Знам кои са магазините, които продават по-евтино и  2. Обичам да обикалям и да "проучвам пазара", преди да си купя нещо.

Обаче отворя ли официалния сайт,ме заболява длавата колко по-евтини са същите неща в другите страни.

И аз така.

# 31
на мен ми се случва понякога.за нова година подарих на сина си едно лего,преди един месец го видях в друг магазин точно на половин цена

# 32
и аз не правя изключение,ама като нямам много време да се шматкам по магазините #Cussing outно скоро не ми се е случвало де, или поне не съм разбарала щото не съм проверявала това което съм си купила дали го има на друго място Mr. Green

# 33
Ами много обикалям, пред ида си купя нещо. Досега май не ми се е случвало да се мина яко Simple Smile
И аз така,но някой път ме хваща яд на голямото обикаляне.

# 34
Мнооого рядко.За човек като мен, завършил маркетинг, е срамота Mr. Green

# 35
Много рядко, не познавам човек, който да не се е прецакал.

# 36
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Да,много често,но не се ядосвам, ако това което съм купила ми харесва. Ядосвам се, ако видя по-хубаво  от него  в друг магазин

И аз съм така,ама бързо ми минава,нямам време и нерви да обикалям по 2 пъти всички магазини и да сравнявам цените,щото познавам и такива хора,способни са да отидат на по-далечен магазин,само защото цената е по-ниска с няколко стотинки примерно.
Между другото имам подобни обувки в черно,страшно съм доволна,нося си ги вече 3-та година,много са удобни.

# 37
  • София
Да прецаквала съм се , но не се ядосвам. newsm78

# 38
Не обичам да обикалям по магазините,ако харесам нещо го купувам.Затова й често се прецаквам.

# 39
Ами аз като си харесам нещо, ако е това което търся, купувам го и не обикалям повече, съответно не гледам и за цените Mr. Green
Но повече ме хваща яд като дам много пари, а нещото се окаже боклук...за последните две седмици дадох към 40 лв за козметика ( фон дьо тенна Макс фактор и на Манхатън и една спирала - е всичко се оказа тотално неподходящо за мен, а уж тествах в магазина, та сега си стоят така, а аз нямам какво да използвам Sick ), На това му викам аз прецакване...

# 40
   Ако е нещо некачествено, напр. едни маратонки, които се скапаха за 2 седмици, тогава смятам , че съм се прецакала.

За цени - не сравнявам щом вече съм взела нещо за да не съжалявам после. А и не мога да огрея навсякъде за да търся най-евтиното. Накрая винаги се оказва, че след целодневно обикаляне пак го има и по-евтино и пак си се набутал.

# 41
  • Има много детски смях.
 За цени - не сравнявам щом вече съм взела нещо за да не съжалявам после. А и не мога да огрея навсякъде за да търся най-евтиното.

И аз така.

# 42
случвало се е , обаче си казвам че моето е най-хубаво Grinning макар и по-скъпо. След това другите не ми хващат много окото с тази стратегия Grinning

# 43
по- често отколкото ми се ще..., ама немам нерви да обикалям и да сондирам пазара  Shocked

# 44
  • Варна
Ами да, доста пъти съм се прецаквала. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт