Подготовка за малкия човек

• 74 690
  • 884
  •   1
Отговори
# 105
И аз, живот и здраве, ще съм с януарско бебе и се интересувам от същите неща.
А може ли да ми кажете под какво име е космонавтчето в английските сайтове? Ако някой е поръчвал, бих помолила и за примерен линк на такова. Благодаря  bouquet

# 106
Snowsuit, доколкото видях Simple Smile
Намерих една стара тема, има интересни мнения, ако искаш разгледай Wink

# 107
Snowsuit, доколкото видях Simple Smile
Намерих една стара тема, има интересни мнения, ако искаш разгледай Wink
Благодаря  bouquet bouquet
С удоволствие ще я разгледам, но не виждам линк  newsm78

# 108
Joy за жалост паметта започна да ми изневерява
Ето http://www.bg-mamma.com/?topic=802021 Simple Smile

# 109
Зимата в количката ползвахме пухен чувал за количка и съм много доволна, защото се затваря добре с ципа и не го мислиш, не слагаш одеяла отгоре и/или отдолу и може според температурата вън да го облечеш под чувала по-леко или по-дебело (вкл.и с космонавт в много студени зимни дни за кратки разходки). А за спане нощем зависи и каква температура държите у дома зимно време, нашето бебе спеше с поларено одеялце, защото беше топло. Когато са малки не се въртят, чувалче за спане почнах по-късно да използвам може би към 5 месец, преди това не се отвиваше.

# 110
Поли, страхотна и много полезна тема си изровила  Hug Много неща и се изясниха относно обличане и къпане и съм по-спокойна. Още не съм я изчела цялата, има толкова много ценна информация, особено за новоизлюпени майки  Laughing Определено ще си я сложа в Любими и ще я прочета още веднъж преди термин.
Благодаря ти още веднъж  Hug

# 111
А, за нищо Simple Smile ама след 10та стр., както обикновено започват сплетните, до там ти стига Grinning
А някакви шишета на първо време купувате ли, предвид че не се знае как ще потръгне кърменето?

# 112
Аз купих един стартов сет на Авент Natural, 4 шишета са, две по-малки и две по-големи.
Отделно помпата за кърма също я взех на Авент, тя също е с шишенце.
Та 5 шишета са ми напълно достатъчни, а ако се кърмим, ще ги ползвам по-нататък с по-големи биберони, няма да останат зян Simple Smile
Стига чавето да ги хареса, де. Дано не ми се наложи да пробвам 100 вида шишета докато му се угодят, само това се надявам Grinning

# 113
Еми виж, кой да знае, че дори и да ги купиш, може да ги ползваш по-късно с по-големи биберони.

# 114
  • Телиш/Плевен
А някакви шишета на първо време купувате ли, предвид че не се знае как ще потръгне кърменето?
Аз бях взела едно шише на Nuk, колкото да имам, ако се наложи. И ми влезе в употреба, де, понеже докато си реша проблемите с кърменето (около седмица и нещо), хранех дъщеря ми с изцедена кърма или адаптирано мляко точно в това шише. Та съм на мнение, че едно-две шишета са напълно достатъчни като за начало. Вече ако не потръгнат нещата с кърменето и/или ако бебето не ги хареса, тогава може да се купят други. Сестра ми също я посъветвах да вземе едно шише и тя така направи, а го ползваше само за вода, понеже при нея кърменето потръгна още в родилното.

# 115
Преди раждането на сина ми си бях приготвила 2 шишета на Chicco, за да са ми под ръка, ако кърменето не потръгне. За щастие не се наложи да го дохранвам с тях. По-късно използвах едното да му давам вода.

# 116
Ох, аз след едно мнение на Жана в една друга тема, заразглеждах ибей, веднага попаднах на търг и оферта и поръчах един голям комплект на Авент, пък ако не ги ползвам мога да ги продам.

# 117
Честити, Поли Hug
Абе Ибейчето много си го уважавам Grinning

# 118
Grinning мерси. И аз го уважавам, ама никога не съм следила и наддавала толкова на търгове. И проблемът е, че не спрях с шишетата Relaxed Цял уикенд направо се зомбирах, за бой си Joy

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 11:22 от Poliiii

# 119
  • Стара Загора
Момичета, а как изпрахте дрешките?
Аз с Тео бебе + омекотителя на Тео бебе пак, и после ги изгладих.
Ама сега прочетох, че трябва през още едно плакнене да минат, трябва ли?  Направо ми се дорева, тамън съм подготвила хаха
Четох, че и омекотител не било хубаво, ама нали е бебешки.

Общи условия

Активация на акаунт