Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 612
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Моля да споделите впечатления за имунологичните изследвания в Надежда. Никой не ми ги е назначавал, а когато попитах доктора трябва ли да си направя, отговорът беше - може. Та сега се чудя дали да се занимавам изобщо с тази тема.

# 166
Здравей, mercim!
За впечатления не мога да кажа. Аз съм си правила имунологични изследвания и при доц. Русев и в Надежда - две различни школи са и са на различно мнение по един и същи проблем. Не съм имунолог и не мисля да решавам кой е по -прав, но се доверих на имунолозите от Надежда. Ако избереш тези в Надежда, си записваш час, опитай на мобилния им телефон. Като отидеш при тях ще ти дадат да попълваш една анкетна карта. На базата на отговорите ти ще ти назначат изследвания. На мен ми назначиха НК - кл.популации, автоантитела, серумни имуноглобулини и крос-мач тест, което ми излезе 550 лв.

Желая ти успех !  Hug

# 167
Аз също съм срещала висок професионализъм от имунолозите в Надежда. Направете си консултация при тях, а те ще назначат необходимия панел изследвания.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 21:36 от Анонимен

# 168
Момичета, мина ми днес прегледа на 6ти ден. Фоликулите са 9, но размерите са им доста различни-най-големите са 14мм, най-малките по 8-9 ММ.Естрадиола ми е много висок 1402, ЛХ-6.3 ,прогестерон-0.11.Досега не съм имала толкова големи фоликули на този ден и такъв естрадиол.Възможно ли е от Елонвата да е различно.Въпреки че още действа ми сложиха Гонал 150 , Цетротид и утре съм на Менопур 375. Според вас..

# 169
  • гр.София
Аз съм много доволна от имуноложките в Надежда. Благодарение и на тях си имаме едно малко, сладко човече Heart Eyes

# 170
Или поне ти така си мислиш, защото вече като си бременна не смееш да откажеш вливките от по 500лв Mr. Green
Аз съм леко разочарована от тях, много са надути, а колко са добри не знам. Възползват се от положението, че си несигурен в трудно постигнатата бременност, за да те скъсат от контроли и вливки. Това са хиляди, не някакви 30-40 лв.  И изследвания на плацентарни молекули, които аз не направих, защото никой лекар - нито Персенска, нито Михова ми каза да изследвам.

# 171
  • София
Или поне ти така си мислиш, защото вече като си бременна не смееш да откажеш вливките от по 500лв Mr. Green
Аз съм леко разочарована от тях, много са надути, а колко са добри не знам. Възползват те от положението, че си несигурен в трудно постигнатата бременност, за да те скъсат от контроли и вливки.
мда, няма как да се разбере без вливките дали пак нямаше да е безпроблемно.

аз например съвсем отказах да се занимавам с тях.
имах клетки извън норми, ама бременността ми мина без проблеми и без вливки.
тогава не мереха и тия молекули или каквито бяха там.

# 172
  • гр.София
Резултатите от имунологичната ми биопсия бяха много лоши. Няма да забравя физиономията на д-р Балтаджиева като ги видя. Така че не мисля, че съм в грешка. Никога не са се държали надуто, даже са ми обяснявали подробно всичко, което съм ги питала, особено д-р Пенкова (явно са на настроения). Наистина направих 4 вливки, но това беше последния ми ембрион и нямах никакво намерение да го пропилявам и после да се обвинявам, ако не се беше получило Peace

# 173
Точно това имах предвид, Мими, че не смееш да не ги направиш...

# 174
Момичета, знаете ли дали мога да си взема зарзио от Надежда? Другият вторник съм на преглед и точно тогава трябва да си го бия, а ще съм свършила последната доза от инжекцията. Не съм ходила до аптека да питам имат ли го или трябва предварително да го поръчам.

# 175
Момичета, знаете ли дали мога да си взема зарзио от Надежда? Другият вторник съм на преглед и точно тогава трябва да си го бия, а ще съм свършила последната доза от инжекцията. Не съм ходила до аптека да питам имат ли го или трябва предварително да го поръчам.
можеш да си вземеш, на мен ми го изпратиха дори по куриер, защото не съм от София.

# 176
Благодаря, tedi1014 Simple Smile

# 177
Колко е закъснението при д-р Стаменов?

# 178
Колко е закъснението при д-р Стаменов?
Час и половина към момента.

# 179
  • Sofia
Момичета, да ви попитам след неуспешен опит по фонда, какво трябва да се направи. В смисъл Румяна ми каза, че ще ми приключи документите и ще ми се обади да мина да си ги подпиша, че опита е приключил. Но от тогава мина седмица и тя още не ми е звъннала. Искам да подавам за втори път, но сега не зная как се процедира. Знаете ли какво трябва да направя сега...да и се обадя ли или да чакам тя да ми звънне?

Общи условия

Активация на акаунт