Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 63

• 107 616
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Момечета, някой правил ли е инсеминация, като преди това е имал стимулация? Днес ми изписаха стимулация, не разбрах с какъв препарат (беше нещо с М). До сега не съм чувала за такава инсеминация. Ако някой има опит, моля да сподели.
Здравей, на мен ми се случи нещо подобно
Запознахме стимулация за ин витро процедура , всичко си вървеше по план, но в деня в който трябваше да ми е пункцията на ехографския преглед се оказа изненада -- всички образувани фоликули са се спукали. Тогава моята лекарка реши да направи инсеминация на момента!
За голяма изненада на всички, след 2 направени преди това инсеминации - тази се оказа успешна. За сега бремеността ми се развива добре!
Колко бяха спуканите фуликули ?

# 196
Някъде имаше тема за синдром на Ашерман но не мога да я намеря, може и да е в Зачатие. Скоро я четох и там едно момиче много подробно обясняваше.

Мегинет, утре доктора ще е само на пункции и после си тръгва, освен ако не е изскочила някоя спешна пациентка за преглед .

# 197
Благодаря на потребителките, които ми отговориха за синдрома. Ако имам такова нещо не е добре, но поне да се знае причината за безплодието, че от 2011 се борим.

# 198
  • София
Благодаря на потребителките, които ми отговориха за синдрома. Ако имам такова нещо не е добре, но поне да се знае причината за безплодието, че от 2011 се борим.
На теб не ти ли правиха скоро хистероскопия?

# 199
Аз съм с такъв синдром. След две поредни хистеро отстранихме срастванията. Дано не се образуват повече. Сега пробваме инсеминация. Лигавицата ми беше горе долу добре след хистероскопиите. 7 - 8 мм. Само ме притеснява факта, че никой не ми каза нищо за имунологични изследвания. Последните ми две бременности имах проблем с плацентарните молекули.

# 200
Проблемите с плацентарните молекули ги коментираш с имунолозите.
Като забременееш може отново да се срещнеш с тях,  някъде към 9 г.с пускаха някакви изследвания.

# 201
На теб не ти ли правиха скоро хистероскопия?
Да, наскоро имах офис хистероскопия. Ходих след 7 дни на преглед и не е добре лигавицата. Ще имам някакви нови изследвания и този балон или скоба /четох в нета за нея/.

# 202
  • София
Инче, въпроса е, че ако има сраствания щяха да се видят на хистерото

# 203
Инче, въпроса е, че ако има сраствания щяха да се видят на хистерото
Имаше. Докторът ряза, ряза на живо  #Crazy
Ти мина ли стимулацията ?

# 204
Здравей, аз съм с такъв проблем и вече два пъти се налага след хистеро се събуждам с балон-катетър вътре в матката.Първият стоя 5 дни, а вторият две седмици през които имах прегледи и други процедури. При мен имаме минимален ефект, но аз съм с много тежък Ашерман. Ако те интересува нещо по точно, питай минала съм през какво ли не.

# 205

Колко бяха спуканите фуликули ?

5 броя

# 206
  • Sofia
Здравейте, искам да ви попитам за съвет - Пациентка съм в Надежда, с ММ искаме бебе и правим опити 4 месеца - проблемът е, че имам нередовен цикъл след спиране на противозаяатъчни. Опитахме да предизивикаме с Оргаментрил - дойде нещо за 2 дни, след това почнах Дуфастон по схема - 5х2 , после 17 дни почивка, и след това 10х2 - и трябваше да ми дойде след Дуфастона, за да пусна изследнвания на хормоните - но не ми идва вече 7 дни - като през това време НЕ СМЕ спирали опитите за бебе. Последният път преди 1 мес и половина ми казаха, че имам тънка лигавица и след това имах 2 направени курса с дуфастона. На някой случвало ли му се е такова нещо? Да пускам ли изледвания без МЦ? Объркана съм... Благодаря предварително!

# 207
Здравейте,бихте ли ме насочили към кой доктор в Надежда да се ориентираме за проследяване на бременност след 12 г.с.
В сайта има цял списък но нищо не ми говорят?

# 208
При мен приблизително около 40 часа след прегнила ми се пукат фукитата.

# 209
Момичета, прекратихме стимулацията за инсеминацията. Няма фоликули от дясно, само отляво. Аз нямам тръба там. Лигавицата също е малка 5 мм., а фоликулите са е по 16 мм. Какво да я правя тази лигавица, не се повлиява от нищо?!

Общи условия

Активация на акаунт