Отговорите са в сърцето! Възможности анализираме, посоки си избираме!

• 96 985
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Въпрос: Подадохме заявлението в училище-гнездо. Сега се прибрахме, отваряме профила на детето в отдел Желания и виждаме РУО СОФИЯ-ГРАД, входящ № 2207*** / 16.06.2017 11:21. Този входящ номер се разграничава от този на детето. Това трябва ли да е така или започнахме с грешка?

# 631
Входящият номер на заявлението е различен от входящия номер на детето.

# 632
Нуждая се от помощта Ви!

Как се случва подаване на зявление за желания в различни области, съответно различно РУО? Подавам паралелно две различни ли? В системата за електронен прием не виждам възможност заявлението да бъде едно, дава възможност за избор на едно РИО.
Ако детето си е избрало едно училище във Варна, и друго в Плевен / съвсем хипотетично/ как се случват нещата?

# 633
Входящият номер на заявлението е различен от входящия номер на детето.
И аз това си помислих, но за всеки случай да питам... Все пак съм страшно объркана от цялата тази бюрокрация, ако мога така да се изразя. GrinGrinGrin

# 634
  • Пловдив
Нуждая се от помощта Ви!

Как се случва подаване на зявление за желания в различни области, съответно различно РУО? Подавам паралелно две различни ли? В системата за електронен прием не виждам възможност заявлението да бъде едно, дава възможност за избор на едно РИО.
Ако детето си е избрало едно училище във Варна, и друго в Плевен / съвсем хипотетично/ как се случват нещата?

Правиш отделно заявление за всяко РУО. Не може с едно.

# 635
Въпрос: Подадохме заявлението в училище-гнездо. Сега се прибрахме, отваряме профила на детето в отдел Желания и виждаме РУО СОФИЯ-ГРАД, входящ № 2207*** / 16.06.2017 11:21. Този входящ номер се разграничава от този на детето. Това трябва ли да е така или започнахме с грешка?
"...Следващата стъпка е Заявлението Ви да бъде входирано в електронната система. Това ще бъде извършено от длъжностно лице, на което ще трябва да се съобщят имената на един от родителите, телефонен номер и/или електронен адрес. Длъжностно лице ще регистрира Заявлението, което ще получи номер от електронната система, ще го разпечата в два екземпляра и ще Ви предостави единият. С това Заявлението Ви е прието..."
Входящия номер на служебната бележка за изпитите и за вход на системата е различен от този на заявлението. Т.е. това което виждаш за "номер на заявление" трябва да съвпада с това което ти е дадено в гнездото, но не и с онзи номер на служебна бележка.

# 636
Получих отговор по повод разминаването на информацията от РУО и сайта на училището.
Уважаема госпожо ,

Няма действително разминаване в информацията за нашата паралелка Чужди
езици. Тя е с АЕ и ИЕ, но тъй като е единствена за училището, е
кодирана в съкратен вариант.

От регионалното управление ни разясниха, че при кодирането се посочва
вторият чужд език, ако паралелката не е единствена за училището и се
налага да се разграничи от друга паралелка в същото училище.

Успешна кампания,

Мая Ангелова,
Директор

# 637
  • Бг-мама
И ние в групата на подалите документи. Минах през училището в обедната почивка да видя как са нещата , а то взе че нямаше никой. Прибрах се взех готовите документи и Георги и отидохме. Подадохме точно за 10 минути. Сега погледнах в системата всичко се вижда . Та така , от тук нататък стискаме палци и чакаме заветната дата ,за да приключим тази одисея.

# 638
  • Пловдив
Зечова, как подредихте желанията последно?
Че ние още го мислим - аз мисля едно, наборът друго... ooooh!

Аз бях на тържеството в училище - раздадоха им свидетелствата, бележниците и служ. бележки, наборът ми ги връчи и забърза нанякъде със съучениците си.
Среден успех - 5.36, очаквах малко повече, но каквото-такова!

Днес ще ходим за медицинско при ЛЛ, а в понеделник- до психодиспансера за бележка оттам- едва вчера разбрах, че трябва и това.  ooooh!
И евентуално във вторник, ако успея да събера всички бележки, ще подаваме.

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 13:19 от *Бенджи*

# 639
  • София
Аз реших да подавам през системата, обаче още не ми се показват оценките от свидетелството. Да ги чакам ли или да подавам така?

# 640
  • София
И ние подадохме тази сутрин заявление в най-близкото ни училище гнездо. Бях попълнила всичко предварително и на място само свериха информацията . Подаването ми отне не повече от 15-Тина минути. Нямаше опашки, но имаше доста попълващи на място .
Подадохме документи и в НГДЕК, там стана за 5  минути.
В нашата служебна бележка е включен резултата от НВО по чужд език . Имаме и характеристика , не е във вид на таблица с отметки както беше в четвърти клас , а със свободен текст  newsm78
Сега остава да чакаме  заветното първо класиране   Wink

Дадоха ли ти входящ номер в НГДЕК? На моя мъж не са му дали, а и той не се е сетил да попита.

# 641
  • Varna
Оценките от свидетелството излизат малко по- късно.Подавай! Аз подадоха он лайн и съм много доволна.Вече всичко се вижда.

# 642
  • Бг-мама
Скрит текст:

Аз бях на тържеството в училище - раздадоха им свидетелствата, бележниците и служ. бележки, наборът ми ги връчи и забърза нанякъде със съучениците си.

Днес ще ходим за медицинско при ЛЛ, а в понеделник- до психодиспансера за бележка оттам- едва вчера разбрах, че трябва и това.  ooooh!
Бенджи , за кво пък до психодиспансера , не са ни искали такова нещо.
Първо писахме СП , после Математика с АЕ и после сложихме двете езикови гимназии с АЕ, и изброихме няколко други езика в руската. После сложихме строителния с две три специалности и за капак търговската с две паралелки за цвят. Моят е с пълно отличие и с 5 -ца по физическо. ooooh!

# 643
  • Пловдив

Днес ще ходим за медицинско при ЛЛ, а в понеделник- до психодиспансера за бележка оттам- едва вчера разбрах, че трябва и това.  ooooh!

Кой ти каза за Психото?!

# 644
  • Пловдив

Ако е за строителния, те май искат друго медицинско, но при записването.
При подаването на заявлението онова, "обикновеното" от ЛЛ върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт