Отговорите са в сърцето! Възможности анализираме, посоки си избираме!

• 96 975
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Оценките от свидетелството излизат малко по- късно.Подавай! Аз подадоха он лайн и съм много доволна.Вече всичко се вижда.
Благодаря ти, Пролет!  Hug

# 646
  • Пловдив
За Строителния и за ПГЕЕ искат психото. Пише го в сайтовете им. Аз разбрах от една приятелка и тя със седмокласник.

А ПГЕЕ не сте писали изобщо, така ли?
Наборът си хареса оттам две специалности и ги е подредил на трети и четвърто място...за всеки случай. Wink

# 647
  • Бг-мама
За Строителния и за ПГЕЕ искат психото. Пише го в сайтовете им. Аз разбрах от една приятелка и тя със седмокласник.

А ПГЕЕ не сте писали изобщо, така ли?
Наборът си хареса оттам две специалности и ги е подредил на трети и четвърто място...за всеки случай. Wink
Не сме го писали Бени . Аз нещо хич не го харесах това училище като ходихме там на пробен. Искрено се надявам да не стигаме назад в желанията. Hug

# 648
  • България, София
Привет  Hug

Да се отчета. И ние сме с подадено заявление днес на място в нашето училище, което е гнездо.
Тази сутрин имаше хора, но минахме сравнително бързо.
Аз предварително си бях попълнила бланката и бях разпечатала.
След като въведоха данните в системата и разпечатаха двата екземпляра, сравнихме кодовете още веднъж, след това ни ги сравниха повторно и накрая вписаха входящия номер в тетрадка, в която се подписах и дадох телефони за връзка. Всяко от тези действия се правеше в различна стая от различни учители. Поне при нас така беше организирано.
Имаше хора, които си попълваха на място, на ръка. Това определено отнема повече време.
Аз съм доволна.

Министър Дидева, в заявлението се посочва регистрационния номер, който е под червения и е изписан с по - малки цифри в черно. Това днес го разбрах на място в училището.
Но за всеки случай оттдолу ми казаха да посоча и серийния номер.

Успех с подаването на заявления на всички  Hug

Имаме вече и попълнен картон от ЛЛ  Simple Smile
Можем да пътуваме в понеделник  Wink

# 649
  • Русе
Да питам тези, които са с различен постоянен е настоящ адрес - кой писахте? Това адрес за кореспонденция ли се води? Защото ако е така, по-голяма вероятност има да се свържат с нас по постоянния ни адрес, отколкото по настоящия, където живеем, но пощенските кутии са извън входа и са разбити.

# 650
  • софия
Извинявайте,но не разбрах само за техникумите ли се изисква медицинско свидетелство?

# 651
  • Русе
Извинявайте,но не разбрах само за техникумите ли се изисква медицинско свидетелство?
Да, само за професионалните гимназии.

# 652
Здравейте, има ли излязла статистика за представяне на училищата на матурата за 12 клас, която да е и след първите 10 училища?

# 653
Жълто цвете, не , не ми дадоха входящ номер, но честно казано и аз не се сетих да питам.  newsm78 Взеха ми само копие на свидетелството и копие на служебната бележка. Питаха кой е номерът , под който е регистрирана за изпита и сравниха имената. Това беше. Казаха ми, че ако всички подадат по-навреме , резултатите от класирането ще илязат по-рано.

# 654
  • София
Може ли да ми кажете дали при подаването на документите в гнездото, е задължително присъствието на самото дете или мога да отида сама?

# 655
Благодаря на отзовалите се за номера на свидетелството. И в нашето гнездо въвеждат регистрационния.  bouquet

# 656
  • София
Здравейте, има ли излязла статистика за представяне на училищата на матурата за 12 клас, която да е и след първите 10 училища?
Малко се съмнявам да  заима, но дано да греша.. Публикуваха същия "удобен" файл като за НВО и готово..  Дори тези 10 училища не са реално първите 10, ако се следва форматът на предходни статистики през годините, в които участваха всякакви училища - с малък или голям випуск, с брой деца в него, по предмет, по области.. А сега тези с под 20 са вън от класацията и затова таблицата носи името "Избрани училища"...

# 657
  • България, София

Може ли да ми кажете дали при подаването на документите в гнездото, е задължително присъствието на самото дете или мога да отида сама?

Детето трябва да подпише заявлението. Ако се занесе подисано, може би не трябва, но сутринта видях само родители с деца. Имаше дори и по двама родители.
Защо не питаш най - близкото училище гнездо  newsm78

# 658
  • София

Първите 1000 училища от цялата страна, но за 2016.
http://www.danybon.com/obrazovanie/top-1000-uchilista-matura-bg-2016/

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 16:14 от Стелияс

# 659
Малко се съмнявам да  заима, но дано да греша.. Публикуваха същия "удобен" файл като за НВО и готово..  Дори тези 10 училища не са реално първите 10, ако се следва форматът на предходни статистики през годините, в които участваха всякакви училища - с малък или голям випуск, с брой деца в него, по предмет, по области.. А сега тези с под 20 са вън от класацията и затова таблицата носи името "Избрани училища"...
Да, 2015 г. имаше такива статистика в която ги имаше всички СОУта. Имаше и за предните години.Имам предвид София. Та тази статистика можеше да е някакъв ориентир на  родителите с ученици в 7 клас .
Въпросът е защо тази година няма  Wink . Може пък някои "елитни" училища, да са дали доста "брак"...
Знае ли човек, липсата на информация, ни кара да си мислим странни неща .

Общи условия

Активация на акаунт