Искам да кажа ... (126)_12.06-18.06

• 80 092
  • 865
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Моето масло е в хладилника, но не готвя с него!  Mr. Green
Слагам го в кафе и си се клепам.

Аз се клепам с друго, което е за козметични цели и си го държа отвън. През лятото дори е много удобно, защото се разтапя на стайна температура. Това вредно ли е за неговите качества?

# 736
 Hug
"Това вредно ли е за неговите качества?"- Не мисля,моето стои на нощното ми шкафче.Така винаги ми е под ръка.От години ползвам,но моето силно омеква без да се разтапя.

# 737
  • Варна
Намерих случайно халките ни. Не ги бях виждала от години.
За да ги носим, ще им трябва ремонт. Халката на моя мъж е срязана, за да му я махнат от пръста.

# 738
Алоу, Джена, не можеш да ни сервираш, че си търсиш сватбена рокля просто така, от нищото и без обяснения  Naughty
Казвай!

# 739
Осмичка, заяви че сме си приличали с децата, което аз не мисля че е точно така, тоест не е да са ми одрали кожата както се казва. Simple Smile

Пекохме питка...така се наядох, че ми е зле. Това идване на село всеки уикенд хич не ми се отразява добре. Simple Smile

# 740
  • Sofia
Алоу, Джена, не можеш да ни сервираш, че си търсиш сватбена рокля просто така, от нищото и без обяснения  Naughty
Казвай!
Mr. Green Joy за чужда сватба,Вани  Hug.Нямаме новина  hahaha.Няма да завтарям...все още  Laughing.Много си бдителна и наблюдателна  Laughing.Минаха ли ти синките/охлузванията от падането?  Praynig

# 741
Казвай!

Така амиииии!!! Blush Каква е ся тая бомба дето я хвърли??? Аз умирам за сватби, за любов, за поводи за празник. Ох, развълнувах сА!!!!

Чакам и Алечка да разкаже!

# 742
Сесил, как да не си приличате?  Ти ме уби.  Laughing И двамата имат толкова характерни черти от теб- кожа, коса, устни...
Захир, теб да омъжим тогава Wink

# 743
  • Sofia
Душички те  Heart Eyes,ами хайде де,Захирче, хвърляй се в в семейния живот смело  Hug! Твоят,ако се куми, покани го ти  Flutter!

# 744
Джена, пишеш, че търсиш сватбена рокля-какво да си помисли човек?!  Grinning
Имам огромна рана, около 10 см. и голяма синина на Д-то. Ама с всеки изминал ден, ме боли все по-малко.

# 745
  • Sofia
Имам огромна рана, около 10 см. и голяма синина на Д-то. Ама с всеки изминал ден, ме боли все по-малко.
Бързо да минават  Peace!
Даде ми идея, догодина може да изненадам/стъписам ММ и да облека булчинска рокля ПАК, 15 години по-късно  Flutter.Обаче има риск да избяга  hahaha

# 746
Ти пък, как ще избяга???

Иначе, аз съм традиционалист човек. Има неща, които един мъж трябва да направи.

# 747
Еййй, гледам волейбол и се ядосвам, пак ли ще падаме #2gunfire

# 748
Привет и от мен!
Светалчо, сега разбрах за мъката ти. Съболезнования и много сили, за да преминеш през това изпитание!

Ние излизахме с моята приятелка. Тя избра един ресторант "На реката" ли, "Около реката" ли... Нещо такова. Под пешеходния мост. Хапнахме, пийнахме, побъбрихме. После отидохме на сладкарница, подсладихме си. Мн, много хубаво си изкарахме.
МАлкото човече ме чакаше с ей такива очи, за да се гушне в мен. Още ми е бебешок. Каката вече я възприемах като голям човек, а той - един миловиден и чист, по бебешки пухкав Heart Eyes.
Захир, споделям мнението ти. Това мъжка работа Hug.

# 749
За малките котенца, направи преварена вода с лайка и ги забърсвай, докато отидете на ветеринар.

Общи условия

Активация на акаунт