Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 887
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 150
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Имайте малко достойнство! Стига сте кликали на малоумните статии на Бултаймс...

# 151
  • Куциндрел
Нещо не ми се зарежда добре видеото....

# 152
  • Тра-ла-ла
Имайте малко достойнство! Стига сте кликали на малоумните статии на Бултаймс...
Вероятно в нета има и много други статии по темата. Всеки е свободен да избира източниците на информация. В статията има препратки към оригиналните източници на информация на английски език. Разбира се и те могат да бъдат отхвърлени като лъжливи Laughing

Аз нямам достойнство. Моля не ме дискриминирайте, а ме толерирайте Mr. Green

# 153
Не съм я отворила, не искам да зная какво са написали вътре... не считам, че там се публикуват статии с информативна стойност... Отдавна спрях да чета помии. Предлагам ви и вие да спрете, за да може наистина да се дискутира по някаква тема цивилизовано.
Приемам различни мнения, които лежат на и са подплатени с факти... винаги съм готова да науча нещо ново и да приема различното мнение.... Но тенденциозни манипулации и истерии не понасям и точно заради това не отварям Бултаймс, новитебългари, новатареалност и подобни тъпотии...

# 154
  • София
Не съм я отворила, не искам да зная какво са написали вътре... не считам, че там се публикуват статии с информативна стойност... Отдавна спрях да чета помии. Предлагам ви и вие да спрете, за да може наистина да се дискутира по някаква тема цивилизовано.
Приемам различни мнения, които лежат на и са подплатени с факти... винаги съм готова да науча нещо ново и да приема различното мнение.... Но тенденциозни манипулации и истерии не понасям и точно заради това не отварям Бултаймс, новитебългари, новатареалност и подобни тъпотии...
Аха. Те са по-зле и от БЛИЦ.

# 155
JP, колко пъти годишно е нормата, за да се квалифицира прайда като вряскане?

Мислех, че прайдът е част от борбата на хомосексуалните срещу дискриминирането им, а не празнуване на сексуалната им ориентация. Ти празнуваш ли своята сексуална ориентация?

Аз не го възприемам като част от някаква борба. Освен в смисъла на "вижте ни, съществуваме и имаме право да се харесваме, каквито сме".

Празнувам 8 март, примерно. Също и 1 юни. Не наричам "вряскане" да празнуваш, че си жена и се харесваш като такава. Или че имаш деца и те те правят щастлива. Празнувам и рождения си ден.

Аз не съм особено експресивна, но приемам, че други хора са. Както казах, себеизявата (с всичките ни нормалности и ненормалности) е нормална част от поведението на хората и е част от утвърждаването на личността ни - което по принцип е здравословно.

# 156
  • Тра-ла-ла
Тъй като не знам на кои източници имаш доверие - можеш сама да поровиш в нета за статии на аглийски език по темата за какво се борят от ЛГБТ. Разбира се в повечето сайтове всичко е поднесено красиво и спокойно, така че да ни се стори ОК Mr. Green

# 157
точно заради това не отварям Бултаймс, новитебългари, новатареалност и подобни тъпотии...
Аха. Те са по-зле и от БЛИЦ.

да, така си е Simple Smile

# 158
От себеизява, до себеизява има огромна разлика .
Хора с интелект като Васко Найденов , който живее със приятеля си от години
няма нужда да развява дъгата сред голи п*дераси .
Човекът е уважаван Ако се държиш като маймуна на прайдове уважение
няма да получиш. До интелект си -да . И в такива прайдове са достъпен начин
за всякакви нагримирани цигани и тем подобни отрепки -без извинение

# 159

Аз не го възприемам като част от някаква борба. Освен в смисъла на "вижте ни, съществуваме и имаме право да се харесваме, каквито сме".

Празнувам 8 март, примерно. Също и 1 юни. Не наричам "вряскане" да празнуваш, че си жена и се харесваш като такава. Или че имаш деца и те те правят щастлива. Празнувам и рождения си ден.
Празнуваш рождения си ден или 8 март с прайд?

# 160
Празнуваш рождения си ден или 8 март с прайд?

Празнувам го, както дойде. Ако е прието на 8 март да се обличаме в лилаво с розови обувки, вероятно ще го правя. Много празници преминават в полу-карнавален режим и си имат някакви си техни традиции.

Не разбирам каква е грижата дали ще се нарича "прайд", "карнавал", "фестивал" или нещо друго. Оформили са си някаква форма и си празнуват веднъж годишно.

Специално в България на снимките ми се виждат пестеливи откъм провокативни изяви. Обзалагам се, че на концерт на Азис се вижда повече плът - ако ще сме пуритани.

Както казах и по-рано, считам повечето футболни фенове за по-неприятни и за по-лош пример за подрастващите от прайда. Ама някак си преживявам, че съществуват и че завземат центъра на София на всеки 1-2 месеца.

# 161
И аз не харесвам футболните фенове и най-вече простотиите, които правят, но още не съм чула някой да е направил рождения си ден обществено събитие каквото е прайда.

# 162
Ако не одобрявам прайда
значи ли че одобрявам феновете на Левски, които ритат кошчета по улиците,
гледат лошо , палят и трошат ...Ако някой от тях посегне на гей, то аз няма да съм на страната на фена .
Тук говорим за мярка, за естетика, морал и свян ако щеш ...неща
към които  обществото ще бъде нащрек .
Още една лс която харесвам като човек -дъщерята на Йорданка Христова

# 163
Е, ще се намеся за футболните фенове. Доста по-често и доста по-неприятно е именно тяхното присъствие. На всеки няколко месеца групи, често пияни, уроди демонстрират омраза към противниковия отбор. Преди няколко месеца, облечен като поп пият левскар погреба ЦСКА и тази демонстрация на фенщина беше причината да чакам транспорт над час и половина. Подчертавам футболните малоумия са демонстрация на омраза, а ни подкрепа на отбора или борба да те приемат.

# 164
И аз не харесвам футболните фенове и най-вече простотиите, които правят, но още не съм чула някой да е направил рождения си ден обществено събитие каквото е прайда.

Това пък какво трябва да значи? Не успявам да ти следя мисълта. Рождените дни бяха споменати по повод нуждата на хората да празнуват публично себе си, групата си, особеностите си.

Явно когато празнуващите не са един човек, а са повече, нещата стават една идея по-обществени.

Като походите на мотористите или фестивалите на червенокосите или конкурсите за най-дълга целувка, детска рисунка и прочие. Никой не се навира в най-тъмното мазе, за да си ги празнува тайно. Това не би имало смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт