Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 470
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 615
Веганите, ЛГТБ, Антифа, феминистките, всичките SJW с в едни кюп. Не случайно се явяват заедно на всякакви политически събития.

# 616
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Веганите, ЛГТБ, Антифа, феминистките, всичките SJW с в едни кюп. Не случайно се явяват заедно на всякакви политически събития.

Мда, кюпа на нормалните ...щом ще сме кюп
...или поне на човечните, загрижени за природата, животните и правата на хората, човеци

# 617
Да, щото другите не сме загрижени. Само вашата изкълчена загриженост важи. Не може да си загрижен за природата, животните и правата на човека, ако си хетеросексуален, месояден (както впрочем и повечето обитаващи природната среда видове) и не си съгласен да злоупотребяват с данъците ти. Виж, ако си от 43-тия пол, това автоматично те прави изключително загрижен за правата на човека. Или ако експериментираш с абсурдни и откровено опасни диети върху децата си, това те прави загрижен за правата на животните. SJW имат монопол върху целия морал, всички останали са деградета, задръстеняци, неморални ретроградни фосили. Ама пък бачкат и произвеждат продукт - иначе за какво ни търпите?

# 618
  • София
Веганите и те ли са дискриминирани? А децата им, осъдени да живеят с физиологични дефицити, които излагат бъдещето им на риск, не са ли дискриминирани? Жалко, че няма кой да се застъпи за ТЕХНИТЕ права. Едно от тях загуби зъбите си още на 2-годишна възраст. Не се съмнявам, че побърканите му родители се чувстват дискриминирани от някого.

Децата са големите дискриминирани- и на веганите, и осиновените от обратните.
Само че, на никого не му пука за тях- важно е да се възпроизвеждаме колкото може по- малко.

# 619

Общ финансов кюп, заради спонсорите.

# 620
  • София

Мда, кюпа на нормалните ...щом ще сме кюп
...или поне на човечните, загрижени за природата, животните и правата на хората, човеци

Сиреч, ти си член на всичките тия клубове? Mr. Green
Сега разбирам защо нямаш време да прочетеш нещо по каузите, които с пяна на уста защитаваш. hahaha

# 621

Rolling Eyes

Аз пък си мисля, че орките са фиансово стимулираните

# 622

Rolling Eyes

Нямам представа кои хора наричаш орки, аз орки съм виждала само по филмите и съм чела в книгите.

Роузи, как искаш да не ви обиждат, като говориш по същия начин?

# 623
Момичета, личи си, че имате някакъв проблем. Надявам се да не сте твърде нещастни в живота си и затова да се нахвърляте като хиени на всяка тема, в която можете да плюете по някого... Разбрах, че мразите всички, които не са бели, хетеро- патрЕоти.

Няма значение форума, нали знаете, тук дали някой ще надделее или не. Погрижете се за душите си, защото са изпълнени с омраза... Пожелавам ви хубава вечер!

# 624

Rolling Eyes

Ами то вие и с орките сте в един кюп. Нищо че биха ви резнали либералните гърла при първия удобен случай. Или да ви изтрепят с камъни - каквото там им препоръчва мъдрата им книга.

# 625
Роузи, как искаш да не ви обиждат, като говориш по същия начин?

Същия като кого? Simple Smile

Момичета, личи си, че имате някакъв проблем. Надявам се да не сте твърде нещастни в живота си и затова да се нахвърляте като хиени на всяка тема, в която можете да плюете по някого... Разбрах, че мразите всички, които не са бели, хетеро- патрЕоти.

Няма значение форума, нали знаете, тук дали някой ще надделее или не. Погрижете се за душите си, защото са изпълнени с омраза... Пожелавам ви хубава вечер!

bouquet

# 626
Надявам се да не сте твърде нещастни в живота си.....Разбрах, че мразите всички, които не са бели, хетеро- патрЕоти.

Не и не. Сега как ще обясниш факта, че някой има различно мнение от бълнуванията из розовите ви дъги и облаци?

# 627
Не и не. Сега как ще обясниш факта, че някой има различно мнение от бълнуванията из розовите ви дъги и облаци?

Омразата не е мнение. Има много обяснения за нея. Аз предимно я отдавам на лични дефицити.

# 628
Значи докато те разчеква изнасилвачът ти, нямаш право да изпитваш омраза? Само всеопрощаваща любов.

Омразата може да има съвсем основателни причини извън мразещия.

Ако изобщо става дума за омраза. Много обичате да спекулирате с тия думички - омраза, език на омразата. Въобще не се стига до въпроса ЗАЩО се появяват такива обществени настроения? Всичките ли хора, които ги чувстват, страдат от лични дефицити? Освен това право да мразят нямат единствено белите хетеросексуални данъкоплатци. Всички останали имат правото не само да ги мразят, ами да проявяват всякакъв вид агресия. Защото белите хетеросексуални данъкоплатци са изначални виновници за всичките беди на останалите - небели, нехетеросексуални, много често потребители на данъци.

Лично за мене пък сексуалната неориентираност е много съществен личен дефицит, но според SJW това е свобода на духа и пърхане на крилцата на цивилизованата аристократичност.

# 629
  • София

Омразата не е мнение. Има много обяснения за нея. Аз предимно я отдавам на лични дефицити.

Така е.
Само че, да обвиняваш в омраза хората, несъгласни с щенията ти, заявени с тропане на краче, е доволно незряло действие, присъщо на участващите в Прайда и защитниците им.

Общи условия

Активация на акаунт