Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 325
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 630
Значи докато те разчеква изнасилвачът ти, нямаш право да изпитваш омраза? Само всеопрощаваща любов.

Роузи те изнасилва? Или някой хомосексуален? Или някой веган го е сторил в миналото?

Говорим за участието ти в тази тема и опитите да представиш злобата си за мнение.

Не говорим за омразата по принцип.

И какво е SJW, което споменаваш във всеки пост?

absurT, с кое конкретно мнение не си съгласна? Каква е тезата ти и какви са аргументите ти? Аз мнения не видях на последните страници. Само "уууу, гадни побъркани, всички сте еднакви" (обобщавам, защото не ми се връща към излиянията на Black_Sapphire и сие).

# 631
Роузи, как искаш да не ви обиждат, като говориш по същия начин?

Същия като кого? Simple Smile

Момичета, личи си, че имате някакъв проблем. Надявам се да не сте твърде нещастни в живота си и затова да се нахвърляте като хиени на всяка тема, в която можете да плюете по някого... Разбрах, че мразите всички, които не са бели, хетеро- патрЕоти.

Няма значение форума, нали знаете, тук дали някой ще надделее или не. Погрижете се за душите си, защото са изпълнени с омраза... Пожелавам ви хубава вечер!

bouquet

jp, същия като хората, които обиждат вас.

Роузи, да не отваряме тема за душите, че винаги скоквате като стане въпрос за религия, но опитвам се да се грижа за моята.

# 632
Значи докато те разчеква изнасилвачът ти, нямаш право да изпитваш омраза? Само всеопрощаваща любов.

Роузи те изнасилва? Или някой хомосексуален? Или някой веган го е сторил в миналото?

Не, но пък къде видя, че мразя Роузи/веганите/хомосексуалните? За такива объркани същества може само да ми е жал.
Ти генерализира: омразата не е мнение. Аз ти казвам, че омразата е мнение и има своето право на съществуване, както и любовта. При определени обстоятелства.

SJW e Social Justice Warrior. Наистина сте в един кюп. Не знам дали ви плащат или ви обединяват някакви неолевичарски въжделениия (или и двете), но съвпадението на каузите ви за борба, включително такъв абсурд като защитата на мюсюлманския екстремизъм, е повече от подозрително.
Ироничното е, че проповядваните от вас ценности са абсолютно нормални, човешки ценности, които се споделят от всеки нормален човек, включително и от мене. Само че през вашето криво огледало те са придобили такива извратени прояви, че обикновеният нормален човек се чувства погнусен само като чуе да се говори за "човешки права", "толерантност" и "език на омразата". Заради двойния стандарт.

# 633
  • MI
Последното проучване у нас, за което аз знам, е от 2011. Ти някое по-ново ли имаш предвид?
Разбира се, от ЕС има от 2012, а ЛГБТ организации публикуват техни ежегодно.

Аз не намирам информация за по-ново от 2012. Ще дадеш ли линк?
Не е едно, но примерно тези правят годишни прегледи:
http://www.ilga-europe.org/resources/rainbow-europe/2016
Не е ли ирония аз, обвинена за зъл хомофоб защото не съм съгласна с осиновяване от хомосексуални, да давам инфо на уж защитаващи правата на хомосексуалните?  Laughing Или май не винаги всичко е черно-бяло?

# 634
jp, същия като хората, които обиждат вас.

Някого в темата ли имаш предвид? Можеш и на тях да им направиш забележка - или от тях се очаква?

Black_Sapphire, изясни се, че виждаш всички различни от теб в една огромна страховита група, която щом не разбираш, можеш само да мразиш. И да наричаш това "мнение".

В объркания ти мозък се смесват вегани с лебийки и мюсюлмани, прехвърчат мистериозни съкращения и някъде на заден план някой управлява цялата тази конспирация (Сорос, евреите, старейшините от Тибет?)

Наистина звучиш като уплашен и нещастен човек, но се страхувам, че сред нас няма специалисти, които да ти помогнат.

# 635
Не е едно, но примерно тези правят годишни прегледи:
http://www.ilga-europe.org/resources/rainbow-europe/2016
Не е ли ирония аз, обвинена за зъл хомофоб защото не съм съгласна с осиновяване от хомосексуални, да давам инфо на уж защитаващи правата на хомосексуалните?  Laughing Или май не винаги всичко е черно-бяло?

Аз не знам дали си хомофоб и съм почти сигурна, че аз не съм използвала думата в тази тема.

Питах те, защото ти твърдеше, че прайдът не помага на каузата на гей групата и че България е най-хомофобската страна. Един вид, след такова твърдение, някак се очаква да покажеш кой кога как е доказал, че България е най-хомофобската страна.

Лично аз смятам, че е все още уместно да кажеш откъде черпиш сведения за развитието на хомофобските тенденции, откакто прайдът го има. 2012 е все пак преди пет години.

# 636
Ма моля ти се, на никой не съм направила забележка, беше констатация и въпрос.

Друг не съм прочела да е с претенции, че е чак такава извисена душа.

# 637

Black_Sapphire, изясни се, че виждаш всички различни от теб в една огромна страховита група, която щом не разбираш, можеш само да мразиш. И да наричаш това "мнение".

В объркания ти мозък се смесват вегани с лебийки и мюсюлмани, прехвърчат мистериозни съкращения и някъде на заден план някой управлява цялата тази конспирация (Сорос, евреите, старейшините от Тибет?)

Наистина звучиш като уплашен и нещастен човек, но се страхувам, че сред нас няма специалисти, които да ти помогнат.

Сорос не съм споменавала, но ти явно имаш повече информация Laughing
Никак даже не ми е объркан мозъкът. Виж състава на демонстрациите на Антифа/анти-Тръмп (не че Тръмп не ме разочарова дълбоко)/анти Тереза Мей - ЛГТБ, вегани, мюсюлмани, правозащитници, еколози. Излишно е да твърдиш, че нямат нищо общо.

Мистериозното съкращение прехвърча из целия интернет, но явно ти е убягнало. Не е удобно, затова сигурно.

Моята група е по-огромна от твоята, но по-пасивна и по-мълчалива. Затова изглежате, че сте едва ли не всички.

Уплашен човек съм, действително, от бъдещето, дето хора като тебе го творят в Европа. Но ти няма как да го разбереш през океана. И бас държа, че лъхащите на бетонно щастие правозащитнички из БГ Мама не се носят из розовите облаци нон-стоп (освен ако не си помагат с психотропни вещества). Апропо, като казах психотропни вещества, от личните си контакти с вегани и еколози съм се убедила колко разпространени са между тях невинни радости като трева, гъби и разни хапове за щастие. Няма лошо, но забъркват и децата си в тия игрички.

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 21:45 от Анонимен

# 638
  • MI
Стига да прегледаш докладите и сама ще се убедиш че сериозен напредък няма. Личните ми наблюдения са, че по-скоро се дразнят повечето хора от подобни демонстрации. Ако имаш колега хомосексуалист например, който с нищо не се различава от останалите е много по-вероятно да промениш мнението си. Например Азис за мен е супер вреден за тези хора. В смисъл че нормалността помага много повече от хиляди шествия. Вулгарността, крясъците, прекаленото натрапване само вредят.

# 639
  • София
Баси, вече аз се чувствам дискриминирана
- ям месо и веганите ме хулят, че ям трупове
- хетеросексуална съм и ме хулят, че съм тестогръда и тъй като не съм се целувала с момиче, не съм изследвала сексуалността си
- не спортувам активно и ме хулят, че съм мързелива.
Ако се понапъна, и за други неща ще се сетя.

# 640
Точно така, Нели.
Няма лошо в различието. Има лошо в натрапчивата демонстрация и изискването за някакви невиждани права, едва ли не повече от тези на останалите граждани.

Малцинствата отдавна не се борят за равноправие. Те се борят за повече права.

Андариел, веднага мога да ти кажа, че не носиш хиджаб и не си поне мулатка. Следователно носиш бремето на колониалната вина.

# 641
  • София

absurT, с кое конкретно мнение не си съгласна? Каква е тезата ти и какви са аргументите ти? Аз мнения не видях на последните страници. Само "уууу, гадни побъркани, всички сте еднакви" (обобщавам, защото не ми се връща към излиянията на Black_Sapphire и сие).

Е, не така!
Просто прочети постовете ми, не може на ента страница да ми заявиш, че не си се поинтересувала от тезата ми и аргументите ми!
Ако си прочела само последните страници и то, избирателно, как да комуникираме като зрели хора?

# 642

Сорос не съм споменавала, но ти явно имаш повече информация Laughing
Никак даже не ми е объркан мозъкът. Виж състава на демонстрациите на Антифа/анти-Тръмп (не че Тръмп не ме разочарова дълбоко)/анти Тереза Мей - ЛГТБ, вегани, мюсюлмани, правозащитници, еколози. Излишно е да твърдиш, че нямат нищо общо.

.

Плюс още много хора, които не са нищо от изброеното, но са против Тръмп, или Тереза Мей и там когото.И те ли са от тая група, щом са на едни и същи демонстрации? 

Странни аргументи...

# 643
Никак даже не са странни. Аз не бих отишла на демонстрация с хора, чиито възгледи не споделям. Примерно, ако видя че размахват пречупени кръстове, бих свила в първата пряка.

Но споменатите групи охотно участват във всякакви демонстрации заедно, включително често завършващи с агресия срещу полицаи или имущество. И охотно защитават абсурдни каузи - примерно против екстрадирането на доказани престъпници.

# 644
Аз нямам нищо против гейовете освен кичозните им безмислени  паради,но след всичката агресия от някои и техните защитници,може да обърна друга страница.Сега пък половете били отживелица?!Вече имам съмнения за психическото им състояние.Няма смисъл от полове,моля?!Като силно свързан със спорта човек ми се иска да ви попитам,как ще омешате състезатели в различни дисциплини?Който е с физика на мъж,но се чувства жена да го пуснем да тича 100м. с жени чувстващи се жени?В плуването и тениса на корт пак така.Кой какъвто се чувства срещу такъв пол да се състезава?Виж във фигурното пързаляне ще приема да излязат двама гейове и единият с костюма да подхвърля,този с рокличката.МАЛОУМЩИНАТА взима връх!Затова не ви харесват хората не,защото им пука кой с кого си ляга,а защото се забравяте  в безпочвени обвинения и претенции.

Общи условия

Активация на акаунт