Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 675
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 1 050
Аз не знам, откъде на някои им идват мислите, че хомосексуалните двойки възпитават децата си да са хомосексуални, а и че липсва женския/мъжкия модел, както и че гейовете мразели жени. Те просто не са привлечени от жени, което не означава, че ги мразят. Същоро важи и за жените. Аз също не съм привлечена от жени, но не ги мразя.

Такова тесногръдие и липса на социален опит се вижда, че е излишно дори да се спори в темата.

А Аглая посочи феномена на българските "леви" нито са леви, нито са никакви, защото левите партии по света защитават правата на малцинствата, на различните и са социално ориентирани.

Форумните образи, които страдат по комунизма, обикновено мразят хомосексуалисти, цигани, мигранти и всички останали различни.

# 1 051
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И защо пак нещата трябва да бъдат представяни като черно-бели?! Или си с Русия и Путин, или си със Западна Европа и приемаш всичките нови ценности?! newsm78 Баси тесногръдието. После дуднете, че другите били задръстеняци Mr. Green

То на мен ми е все едно....
просто омразата обслужва нечии интереси
и какво значи "нови ценности"?

Да оставиш хората на мира, да бъдат себе си и да са свободни да вярват в каквото си искат ...

...ти по - добра идея ли имаш за децата си...например да маршируват с плаката на Ленин

# 1 052
Живяла съм през комунизма, не бой се, добре си спомням как беше ...и на мен са ми смешни тийнове, които носталгират по соца. Пълно безумие, породено от липсата на информация за онова време...

И от родители, които ги възпитават в такива "ценности". В парламента има трето поколение комунисти вече.

# 1 053
  • Тра-ла-ла
Да оставиш хората на мира, да бъдат себе си и да са свободни да вярват в каквото си искат ...
И за мигрантите ли така разсъждаваш?! newsm78
...ти по - добра идея ли имаш за децата си...например да маршируват с плаката на Ленин
Чееерно и бяяяло....

# 1 054
Един пример как хомосексуалисти могат да бъдат обявени за хомофоби и проводници на омраза. Което показва, че идеята на защитниците на вся и всьо е само да пискат и да сочат, при което им е позволено и да сипят обиди и клевети, обвинявайки в омраза, фобии и каквото се сетят още.
http://www.lentata.com/page_6856.html
Изразено лично мнение, нищо повече. Това според някои е достатъчно да писнат "хомофоб". Същото е ако не си съгласен примерно с безчинствата на доста роми по селата и липсата на адекватни наказания - тогава си заклеймен като расист. Не си съгласен други религии да ти налагат свои разбирания на твоя територия - расист, ксенофоб и прочие. Излиза, че напредналостта и широкогръдието на защитници на всякакви каузи е доста избирателно и само в една посока.

Искаш да кажеш, че гей не може да е хомофоб  Laughing ? Ами не, и това не е така. Както има тъмнокожи, които са расисти, така има и гейове хомофоби.
А когато искаш наказание за престъпление, особено срещу възрастен човек, това няма как да е расизъм, освен ако не искаш по-голямо наказание за циганина в сравнение с българина.
Колкото до религията, ако чужда религия налагаше разбиранията си, сега щяхме да сме под Шариат, а не да се борим за правата на хомосексуалистите.

# 1 055
  • Насред хаоса
Пуста омраза, само тя е в устата на някои. Такова нещо като лично мнение, при това освободено от емоции, няма. При все декларациите за свободи и правене каквото си щеш, щото си "свободен".
Между другото, още едно доказателство за "превъзходството" на белия - 25-годишна ромка е понабила някаква служителка в социалното, щото й казала, че нямала право да получава помощи. Безправната има 6 деца, от които едно оставено в дом и 5 неходещи на училище, заради което и е спряна помощта. Пък нещо не виждам призиви за защитаване на права. Не на побойницата, на битата.

# 1 056
  • София
Боже, по- промит мозък скоро не бях срещала!
Кой ти стори това? Shocked

И това "мнение " е на човек, четящ Блиц и Бултаймс, вероятно Simple Smile

Не, не ги чета, но се питам дали ти четеш нещо, предназначено за хора със средна интелигентност, или се залепяш за телевизора вечер, да не пропуснеш великото предаване на Слави?

# 1 057
Ла Сомбра, липсата на адекватна правосъдна система в България, няма общо с правата на малцинствата.
Системата е неадекватна в повечето случаи, независимо дали става дума за ром, чужденец, корумпиран политик или какъвто и там да си измислиш. В едни случаи не им се занимава, в други взимат подкупи и така.

Аз нямам против да се наказват и глобяват хора, които не спазват правилата, независимо от етноса им, но съм против да им се отказва работа, заради него, да са наричани "орки" и да се гледа с ужас на факта, че и такива деца се осиновяват.

Насочете си недоволството на правилното място.

# 1 058
  • Тра-ла-ла
Форумните образи, които страдат по комунизма, обикновено мразят хомосексуалисти, цигани, мигранти и всички останали различни.
А защо трябва да ги обичам?! Между мразя и обичам има ли и други варианти за чувства?!

Не мисля, че е редно "и всички различни" да се слагат в редичката на хомосексуални, мигранти и цигани.

# 1 059
  • Насред хаоса
О, сигурна съм, че правосъдната система ще се задейства веднагически, ако някой не от етноса забремени 12-годишна, не от етноса. Не смятам или поне аз не изхождам от понятието за етнос, че етносът е причина за дискриминация. Причината е наличието единствено на права и на никакви задължения. Що се отнася до работата - неведнъж съм слушала по тв изказвания на роми, че за 400 лв. нямало да работят, като вземали повече само от помощи. Като свободен по днешните разбирания човек мисля, че имам право да си насочвам недоволството, където смятам за редно. Не съм тръгнала да сипя обиди и клетви, нито да размахвам бухалка.

# 1 060
А защо трябва да ги обичам?! Между мразя и обичам има ли и други варианти за чувства?!

Не мисля, че е редно "и всички различни" да се слагат в редичката на хомосексуални, мигранти и цигани.

Кой те кара да ги обичаш? Достатъчно е да не проявяваш агресия и да спазваш законите, които не толерират налагане на омраза.

Ла Сомбра, отново казвам, че проблемът е в правосъдната система, а не в малцинствата. Ако законът се прилага, както е редно, еднакво за всеки, тогава и малцинствата ще го спазват в пъти повече.

# 1 061
Нито шведите, нито ромите ни правят правосъдната система или ни избират народните представители.
Раздухте темата с педофилията до небето, но никой не коментира простичкия факт, че тук границата на съгласие е 14 години, безусловно, гласувана от Народното събрание.
В Холандия е била наистина 12, но с цял куп условия, като са преценили, че не е удачно и са се отказали от това, сами, в момента там границата е 16.

Тук на законите се гледа като на врата в полето, докато не започнат да се прилагат ще сме на тоя хал.

Австрия с 9 млн население има 16 хиляди полицаи, България със 7млн - 60 хиляди.
Бюджетът на нашето МВР е тройно по-голям от този на австрийците. Направете си изводите.

Антипрайдшествията и в София и в Бургас са спонсорирани от евангелистки църкви именно от Западна Европа, загубили са битката в собствените си страни, затова идват за водят войната тук.
"Патриотите" и нашата църква бяха подвили опашките оставяйки евангелистите да се вихрят. Защо ли? Къде им отиде българщината в този ден?

# 1 062
  • София

Аз нямам против да се наказват и глобяват хора, които не спазват правилата, независимо от етноса им, но съм против да им се отказва работа, заради него, да са наричани "орки" и да се гледа с ужас на факта, че и такива деца се осиновяват.

Насочете си недоволството на правилното място.

Ами, като нямаш против, се поинтересувай какъв процент от циганите имат образование, независимо че е задължително поне основното и че им се дават куп пари, за да ходят на училище.
После се сети, че неграмотни хора няма какво да работят, освен в чистотата и метенето на улици и градинки.
В чистотата 100% от наетите са цигани, а чистенето на градинките, въпреки желанието ни, няма как да ги обхване всичките, защото данъците са ниски, а те такива неща не плащат.
Сиреч, общините нямат пари за раздаване.
Пък и си имат помощи, та отказват да метат..........

Така че, недоволството ни си е правилно насочено, ама такива като теб, дето от години не живеят по нашите ширини, мрат да ни дават акъл и насоки. Mr. Green

# 1 063
  • Насред хаоса
Проблемът не е само в правосъдната система, Даун. Навсякъде е проблемът и това идва от кривото разбиране за права. Ако ти и аз спрем децата си от училище, дали някой ще ни остави току така? Защо се допуска това нещо в случаи като на споменатата? И не е само това, примери безброй. Затова не смятам, че става дума за омраза към етноса, а за съвсем справедливо недоволство от двойните стандарти.
А за избори дайте да не говорим, че там е мътна, кървава и воняща до небесата. И децата знаят какво става.  Stop

# 1 064
  • Тра-ла-ла
Кой те кара да ги обичаш? Достатъчно е да не проявяваш агресия и да спазваш законите, които не толерират налагане на омраза.
Когато ролите се сменят и човек от толериращ се окаже дискриминиран....на всеки нормално мислещ му писва. Ако църкащите уж дискриминирани се впишат в средата и спазват законите  - никой няма да ги мрази. Но те винаги държат да не се променят и на сантим, да правят каквото си искат и да очакват всички да им вървят по г*з@. Визирам цигани и мигранти. Как да приемеш хора, които образно казано влизат с взлом в дома ти, изнасилват половината семейство, а другата половина пребива до смърт, ограбва те, превръща дома ти в кочина, накрая сядат самодовлно на дивана и ти казват "отивай да бачкаш, че няма какво да ядем".

Общи условия

Активация на акаунт