Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 360
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 2 025
Върни се в 7 -ми клас и прочети уроците по генетика.
Не ми пречат никак две жени, отглеждащи едно дете. Пречи ми, ако е  детето заченато с донор, защото никога не можеш да знаеш този донор колко жени е заплодил. Кой и как контролира това?
Представи си, след години се срещат мъж и жена, заченати по изкуствен начин, влюбват се, женят се  -  обаче донорът, с помощта на когото са създадени е един и същ, де факто те са брат и сестра. Замисляте ли се за това някога и знаете ли, че поколение, създадено от родственици има многократно по-голяма вероятност да има генетични заболявания и аномалии.
Това е и причината, поради която близки родственици не могат да сключват брак, противоестествено е.
Сега ако брат и сестра са влюбени един в друг и искат да се оженят, редно ли е да им позволим според вас? И те могат да претендират за права и свободи, ама....човек трябва да е по-малко егоист и да мисли за последиците от егоистичното си поведение.

# 2 026
много са готини, нали мохито?
и недей ми разправя колко е готино да имаш шеф гей, щото съм сърбала попарата на не един такъв.
сигурно се имаш за много широко-скроена, модерна, напредничава и всичко въй-най-мъй, обаче не вярвам да се израдваш особено ако синът ти ти доведе зет.

Тази снимка е очебийно фалшива. Децата са фотошопнати.

# 2 027
Не ми пречат никак две жени, отглеждащи едно дете.

Преди малко нали ти пречеха ?

Относно отглеждането на поколение, аз лично съм против най-вече заради това, че горките деца никой не ги пита дали биха желали да бъдат отглеждани от еднополови родители.

Горките деца никой не ги пита дали искат и да растат в семейства с минимална заплата, или дали искат да растат в семейство на работохолици, или на религиозни, или на атеисти.

П.С - уроците за 7-ми клас отдавна съм ги чела, предполагам, че може и да се намери начин донорството да се регулира.

# 2 028
Пак повтарям, не ми пречат две жени, отглеждащи дете - детето може да е  осиновено или родено, преди някоя от жените да е осъзнала влечение към другия пол. Но донорство, в никакъв случай!
Абе вие четете ли с разбиране или само си плещите, колкото да изкажете мнение?
Няма как да регулираш донорството, както  всяка регулация има пробойни заради човешката алчност, така и с регулацията на донорство може да се случи. На хартия регулация, на практика хаос.
Целенасочено да създаваш деца заради собствен егоизъм си е простотия. И никой не пита дали тези деца биха избрали еднополови родители или разнополови. В единия случай е заварено положение, при осиновяване е съвсем друго, при ползване на донори, сурогатни майки, изкуствени матки  и прочие идиотщини е трето.

# 2 029
  • В заешката дупка
Детето винаги се ражда в "заварено положение". Него никой никога не го пита дали иска или не иска да се появи на този свят и в какво семейство. Всички, които искаме деца, сме егоисти. Но е много лесно чуждият егоизъм да бъде наречен "простотия" докато упражняваш правото си на собсвен егоизъм.

Населението на земята непрекъснато се разраства и сме застрашени от негативните ефекти на пренаселяване и свръхконсумация. Всеки, който нарича желанието да имаш дете "простотия", да започне от себе си и да се откаже от егоистичната "простотия" да желае и има деца, преди да започне да съди другите!

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 01:32 от ЧеКа

# 2 030
Знам, че има ограничение за един донор да има най-много 25 деца. Така че има регулация. По-зле е някакви мачовци, които се мислят за много готини и всяка вечер забиват по някоя мацка, да пръскат материал наляво-надясно, като така не се знае колко жени ще заплодят, до каква бройка ще стигне поколението им, пък и при секс без презерватив какви болести могат да се разнесат.
А децата от еднополови семейства знаят, че трябва да се изследват за родство, когато срещнат потенциален партньор (това в случай, че донорът е анонимен, много често децата знаят кой е донорът-има снимка, информация за биологичния родител.)

# 2 031
Абе донорството е върхът на човешката бездушност за мен лично.

# 2 032
Що? Хем си начесваш егото, че скъпоценното ти семе се е пръснало по света, хем не се товариш с отглеждане на отрочетата, хем и някой лев получаваш.

# 2 033
Тези разсъждения можете да ги пренесете в темата за репродуктивни проблеми, там хората ще могат да ви отговорят от първа ръка израз на какво е донорството.

# 2 034
Значи желанието на обратните за деца е егоизъм, а това на хетеросексуалните е нещо друго ?!

Явно само в бг-мама се раждат деца в перфектни семейства, а майките и бащите им са ги създали по напълно алтруистични причини hahaha .

# 2 035
Що? Хем си начесваш егото, че скъпоценното ти семе се е пръснало по света, хем не се товариш с отглеждане на отрочетата, хем и някой лев получаваш.
Точно това е проява на висша бездушност.

# 2 036
Не, сериозно, вие можете ли да живеете спокойно с мисълта, че някъде там по света живеят 25 ваши дечица, на които никога няма да видите очите? Не едно, което сте изоставили в родилния дом, притиснати от обстоятелствата (млада възраст, безпомощност или нещо подобно), ами цели 25, които сте заченали съвсем съзнателно и без никаква принуда? Че и пари сте взели за това? Не всеки го може.

А това за двойките с репродуктивни проблеми, моля, моля! Населението на Земята не се е свършило, та да се налага да се прибягва до разни фокуси за размножаване. Има достатъчно изоставени деца по домовете, за да компенсират тези нужди. Защото заченатото с донорски материал дете всъщност не се различава от осиновеното, поне по отношение на човека с проблемите.

# 2 037
Аз съм дарявал сперма. Защо трябва да се терзая дали е влезнала в употреба?  Ще се радвам ако съм помогнал на бездетна двойка. И не бих смятал подобно дете за свое по никакъв начин.

# 2 038
И не бих смятал подобно дете за свое по никакъв начин.
Което говори доста за теб.

# 2 039
Аз съм дарявал сперма. Защо трябва да се терзая дали е влезнала в употреба?  Ще се радвам ако съм помогнал на бездетна двойка. И не бих смятал подобно дете за свое по никакъв начин.
Тебе те знаеме, че си циничен.

Общи условия

Активация на акаунт