Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 334
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 2 115
А, моля, моля, единственият пишещ тук гей обясни, че гейовете са къде по-възвишени от лошите и агресивни хетеро, и че ако случайно някой гей сгази лука, то е заради дрога.

А по-добре да не го вземаме за представителна извадка.

# 2 116
Дъртия по-ще се зарадва да те види в бг-мама, отколкото в сайтовете дето  се предлагаш на дърти педали.

# 2 117
Аз там съм се предпазил,гледам да не ми се вижда мноо лицето,повече тяло съм показвал.

# 2 118
Аз там съм се предпазил,гледам да не ми се вижда мноо лицето,повече тяло съм показвал.

Отврат Sick

# 2 119

Отврат Sick

Ако мислиш, че това е отврат, отиди да почетеш малко в другата му тема - тази за бащите, които бият децата си. Аз я четох в самото начало, даже ми стана жал и писах, обаче и той доста пописа и добре се вижда какъв му е капацитетът и какви са му целите в живота.

Ако приемем, че той е представителна извадка на гейовете по принцип, става пределно ясно защо нормалните хора не желаят подобни индивиди да надигат глави, да си развяват задните части по улиците и да пищят за права.

# 2 120
А ти искаш да нямаме права ли?Да ни затвориш в некой концлагер като чичито с мустака и да ни правиш на сапун хах SIEG Brie!

# 2 121
Че на теб кои точно права са ти отказани и ти липсват? Ами ти си живееш като бей - на 18 години си, не учиш, не работиш, не се и замисляш даже за работа, а ревеш как вашите нямало да ти дадат пари за квартира. Другите неща, които правиш изобщо няма да ги споменавам.

Точно ти имаш само права и доколкото разбирам нито едно задължение. Ти си последният гей на света, който трябва да се оплаква.

# 2 122
Скрит текст:

Отврат Sick

Ако мислиш, че това е отврат, отиди да почетеш малко в другата му тема - тази за бащите, които бият децата си. Аз я четох в самото начало, даже ми стана жал и писах, обаче и той доста пописа и добре се вижда какъв му е капацитетът и какви са му целите в живота.
Ако приемем, че той е представителна извадка на гейовете по принцип, става пределно ясно защо нормалните хора не желаят подобни индивиди да надигат глави, да си развяват задните части по улиците и да пищят за права.

Не е представителна извадка.
Засега.
Нищо чудно извоюваното от чичко Сорос и Ко. за ГЛБТ ново, по-високо социално признание и положение, да отприщи най-низките им качества и страсти, което е видно на Прайда.

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 22:07 от Mirella_

# 2 123
Че на теб кои точно права са ти отказани и ти липсват? Ами ти си живееш като бей - на 18 години си, не учиш, не работиш, не се и замисляш даже за работа, а ревеш как вашите нямало да ти дадат пари за квартира. Другите неща, които правиш изобщо няма да ги споменавам.

Точно ти имаш само права и доколкото разбирам нито едно задължение. Ти си последният гей на света, който трябва да се оплаква.
Аз съм във ваканция естествено че не уча и не бачкам,кви са ми задълженията?

# 2 124

Аз съм във ваканция естествено че не уча и не бачкам,кви са ми задълженията?

Нямам предвид двата месеца ваканция когато пак би следвало да имаш задължения най-малкото в дома, където живееш. Но ти и през останалото време нищо не правиш - не искаш да учиш, бягаш от часовете, носиш двойките вкъщи, май и трева попушваш, попийваш, не работиш. Обаче чувстваш, че заслужаваш да получаваш всякакви блага наготово.

Начинът ти на мислене е изцяло погрешен. Както и да е, не си ми в къщата, вашите да се оправят.

# 2 125
Briе,
да не го мислим ние Викса, гладен гей няма.

# 2 126
Briе,

И ти си права, Мирелка! И после се чудят защо света се напълни с педерасти, а преди никакви ги нямаше. Ами защото един куп мързеливи, неспособни, но затова пък алчни хорица намериха на хляба мекото.

# 2 127
Briе,

И ти си права, Мирелка! И после се чудят защо света се напълни с педерасти, а преди никакви ги нямаше. Ами защото един куп мързеливи, неспособни, но затова пък алчни хорица намериха на хляба мекото.
Не че ги е нямало,ами света е бил задръстен и са ги тормозели,затва са криели че са такива!И има мноо известни гейове и певци и актьори дето сигурно са и те неспособни и незнам си кви!

# 2 128
ий, то пък да си актьор или певец сякаш трябва да си само работлив и способен.
достатъчно е майка ти да те е родила хубав и да можеш да се навреш под кожата на някой продуцент, обикновено дърт педал - гарантирано ще изкарваш повече кинти от Ханс в завода на БМВ.
и точно от тази гилдия има много, които от интерес обръщат резбата, щото виждат, че само за зубрене на реплики и извиване на трели никой не дава кинти.
Скандал се иска, привличане на медиен интерес, да си на първа страница.

# 2 129
Ти не се слагай при известните и талантливите, ами гледай да се научиш някак да си изкарваш хляба.
Щото не е достатъчно само да си гей, освен ако възнамеряваш да продължиш да проституираш.

Общи условия

Активация на акаунт