Какво ви е мнението за Прайда?

• 122 329
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 2 130
и точно от тази гилдия има много, които от интерес обръщат резбата, щото виждат, че само за зубрене на реплики и извиване на трели никой не дава кинти. Скандал се иска, привличане на медиен интерес, да си на първа страница.

Това е точно така, имам пример в широкото ми обкръжение. Сравнително талантливо младо момче, което като видяло, че само талантите и образованието му не стигат да пробие в киноиндустрията започнало да се увърта около разни чички в актьорските и режисьорски среди, да опитва с мъже, с травестити, искало да си сменя пола, а наскоро обявило, че то всъщност не било гей, а е transvestite. Не знам как се превежда на български но имал нуждата да се облича като жена. Бил много депресиран и смятал, че животът нямало какво повече да му предложи.

За мен това е един презадоволен и неглижиран от родителите си келеш, който е на път да съсипе живота на половината си рода. Правил е три опита за самоубийство и само го дебнат да не направи четвърти. Понякога и обръщането на резбата не работи, много станаха желаещите и няма мегдан всички да се изявят.

# 2 131
Скрит текст:
и точно от тази гилдия има много, които от интерес обръщат резбата, щото виждат, че само за зубрене на реплики и извиване на трели никой не дава кинти. Скандал се иска, привличане на медиен интерес, да си на първа страница.

Това е точно така, имам пример в широкото ми обкръжение. Сравнително талантливо младо момче, което като видяло, че само талантите и образованието му не стигат да пробие в киноиндустрията започнало да се увърта около разни чички в актьорските и режисьорски среди, да опитва с мъже, с травестити, искало да си сменя пола, а наскоро обявило, че то всъщност не било гей, а е transvestite. Не знам как се превежда на български но имал нуждата да се облича като жена. Бил много депресиран и смятал, че животът нямало какво повече да му предложи.

За мен това е един презадоволен и неглижиран от родителите си келеш, който е на път да съсипе живота на половината си рода. Правил е три опита за самоубийство и само го дебнат да не направи четвърти.
Понякога и обръщането на резбата не работи, много станаха желаещите и няма мегдан всички да се изявят.

съгласна, с една малка поправка
Вече и обръщането на резбата не работи, много станаха желаещите и няма мегдан всички да се изявят.

# 2 132
Ти не се слагай при известните и талантливите, ами гледай да се научиш някак да си изкарваш хляба.
Щото не е достатъчно само да си гей, освен ако възнамеряваш да продължиш да проституираш.
Що не стига ли само тва че съм красив и секси?

# 2 133
  • София
Леле, какви неща ме подсещате. Имах едно гадже от НАТФИЗ за малко. После видя, че не върви така, мина на другия бряг, завъртя се покрай Мариус. Направи 1-2 филмчета, 1-2 пиески, после май пак мина в хетеро лагера. На днешно време им казват "сексуално флуидни". Демек - петно.😝

# 2 134
 Много са му хубави на  Мариус нещата, и моноспектаклите, и режисурите. Щом го е взел Мариус не е бил бездарен.

Само с гейство без никакъв друг талант и в шоубизнеса не може.

# 2 135
Естествено, ама явно при някои и само с талант не може, затова се преориентират.

# 2 136
Много са му хубави на  Мариус нещата, и моноспектаклите, и режисурите. Щом го е взел Мариус не е бил бездарен.

Само с гейство без никакъв друг талант и в шоубизнеса не може.

Странно, никога не съм можела да го понасям. Не че е гей, просто ми е гнусен.

# 2 137
  • В заешката дупка

Аз тъкмо от един прайд се прибрах. Да ви покажа малко снимки.  Grinning

# 2 138
Добре де, защо "прайд"? Да не са някакви лъвове? Thinking

# 2 139
И аз питам, съмнявам се да са имали предвид "стадо"... Или?

# 2 140
  • В заешката дупка
Е, все пак основното значение на думата на английски е съвсем друго. 

Тук, където аз  живея, празниците се казват "Дни на различните", макар този превод да не е съвсем точен, защото няма подходяща дума на български. (Tази година за първи път се включиха и асексуалните като малцинство).
Самият парад се казва "Поход на радостта".

# 2 141
ЧеКа, много хубави снимки. Забавлявала си се много. Супер!

Цитат
Добре де, защо "прайд"? Да не са някакви лъвове?

Цитат

JoyНе, хахаха, това ми хареса. Не, не са лъвове, нито пък стадо. Прайд, идва цитирам уикипедия от :

Pride, as opposed to shame and social stigma, is the predominant outlook that bolsters most LGBT rights movements throughout the world. Pride has lent its name to LGBT-themed organizations, institutes, foundations, book titles, periodicals and even a cable TV station and the Pride Library.

И понеже gay на английски значи весел, енергичен, жизнерадостен и т.н. Техният протест така да се каже, че нямат равни права с хетеросексуалните, е винаги под формата на много веселие, музика, позитивизъм и т.н. Не протестират с агресия, а протестират с позитивизъм и любов, защото те искат точно това право. Правото да узаконяват любовта си, точно както хетеросексуалните. Та оттам идва "gay pride".

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 11:51 от Bella Anna

# 2 142
Скрит текст:

Цитат

Цитат

JoyНе, хахаха, това ми хареса. Не, не са лъвове, нито пък стадо. Прайд, идва цитирам уикипедия от :

Pride, as opposed to shame and social stigma, is the predominant outlook that bolsters most LGBT rights movements throughout the world. Pride has lent its name to LGBT-themed organizations, institutes, foundations, book titles, periodicals and even a cable TV station and the Pride Library.

И понеже gay на английски значи весел, енергичен, жизнерадостен и т.н. Техният протест така да се каже, че нямат равни права с хетеросексуалните, е винаги под формата на много веселие, музика, позитивизъм и т.н. Не протестират с агресия, а протестират с позитивизъм и любов, защото те искат точно това право. Правото да узаконяват любовта си, точно както хетеросексуалните. Та оттам идва "gay pride".

а защо трябва да си показват косматите задници като маймуни???
на това ли му казват веселие и позитивизъм??? да си показваш голия задник

# 2 143
Скрит текст:

Цитат

Цитат

а защо трябва да си показват косматите задници като маймуни???
на това ли му казват веселие и позитивизъм??? да си показваш голия задник

Ааа те си махат космите, недей така Joy. Това са единични индивиди, не са масово всички по задник.

# 2 144
седя и се чудя кое е по-весело и позитивно
космат или обезкосмен мъжки задник на улицата???

Общи условия

Активация на акаунт