Априлчета 2017 - Тема 2

• 44 724
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Какви са тези подложки на столчетата и всички ли ги имат? 

Kaто възглавнички, които се слагат, за да се намали чупката и бебето да не е толкова сгънато.
Аз не съм си я махнала мойта, въпреки, че човека е на 3 месеца вече. Обаче столчето ми е голямо за 0 -25 кг. и мисля, че с подложка му е по-удобно.

Белинда..как ти завиждам аз ще кисна в София още цял месец...

Светланка аз още на 40 дни го заведох на морето. сега планирам и една доста по-дълга почивка пак на морето. Хич не ме притеснява, достатъчно голям е.

# 91
Мен пъл ме притеснява. Слънцето е силно, макар и в ранните часове, то и за мен няма да е почивка като почивка, мисля ако не се кърмим, септември да я оставя на баба и за 4/5 дни и така.

# 92
Моя бебо днес цял ден ми изкара нервичките... голямо мрънкане и реване.... вчера ми свърши Колийфа и явно го мъчи корема... ще се купува пак.. Sad вчерашния плаж и релакса вечерта ми излязоха днес през носа, че и цял ден сама ММ на работа... нямах търпение майка ми да дойде, оставих го и излязох на бар за едно джинче Simple Smile наздраве ! 😘

# 93
Блазе ти Пате, аз от няколко месеца не съм излиза сама освен един път на кръчма и така ме досрамя когато заспах на масата.

# 94
  • София
Моята кифла днес направо ме побърка.
Вчера никъде не я водих нарочно, цял ден спа, яде, през нощта пак.
Днес я изведох, че ходих на контролен преглед след секциото, е, в нас вече не ще да спи и това е. А й се спи, ама йок.  Cry
Цяло лято ли да я държа у нас? Embarassed
как ще я водя на море август, тя ще ни изпили нервичките...

# 95
  • София
Момичета,ще водите ли дребосъчковците на почивка с вас?Притеснява ли ви,че още са много малки?
Изобщо,в момента сме в Троян,Бебо се чувства страхотно,после заминаваме на море (даже двукратно ще ходим на море),другия месец сме на вила с приятели,Борис ще е с нас разбира се,есента и зимата ще ходим на спа.

Дени,има време до август.Борис откакто се махнахме от София е много добричък.Може и при вас смяната да се отрази добре

# 96
Пате ей така се прави браво  Party Наздраве Simple Smile
Аз за море писах няма да я водим, но за планина да. Там на въздух и зеленина, всички знаем как се спи в балкана  Wink  Троян и на нас ни е любимо място. Още от гаджета там празници уикенди много ходим, и планираме там да се крием от най- големите жеги. Приемам препоръки за хотели подходящи за бебета, защото в тези които сме почивали не са особено удобни.

# 97
  • София
Аз като казвам на море, нямам предвид да го пльосна на плажа. На дворчето под асмичката на въздух и шарена сянка:)

# 98
Ние също другата седмица по някое време ще отидеме до морето, ще бъде по-скоро по работа, но пак ще си бъде пътуване. Все си мисля, че при положение, че аз ще се отпусна и разсея, би трябвало и на кифла да й е по-добре с по-доволна мама  Mr. Green
Аз на Троян не съм била, ще взема да разгледам. Ще ми се по някое време и на планина, а и в Гърция няма да откажа  Mr. Green С две думи, като можем ще си пътуваме. Трябва да й купя и нещо за нейните неща, че и тя голяма багажерия има.  hahaha

# 99
Ние сме си от моренцето, за това сме замислили юли месец да го прекараме на балкан, пък да видим. Шошко за сега само спинка като се вози, да не дърпам дявола за опашката  Mr. Green
На плаж не мисля да го водя, евентуално по към септември месец, да не е баш в най-нетърпимите жеги.
Снощи така хубаво си спинка от 10 до 5.30 и аз така наивно се надявах и днес да е така, но уви.. Тези дни май ще се ходи при педи, че сополките почват да ме притесняват..

# 100
И ние сме на морето, но най- вероятно тази година няма да го водим. Сега решихме да си вземаме джип и по скоро да го заведем към планината, че като знам с леката кола как натъпкваме багажа и сега ще ни е по- трудно Simple Smile
ММ искал да излиза някъде тази вечер и снощи ме остави след бара да се наспя от 22ч до 7ч... това не ми се беше случвало  от може би 7-8месец от бременноста Simple Smile

# 101
  • София
Аз в Троян имам баба и й гостувам,не мога да ви дам отзиви за хотели,но може да разгледате в Априлци например.
Мога да препоръчам в Сандански - Медите ,идеален е за семейства с деца,зареди зеленината,построен е на мястото на бивша ботаническа градина.
В Банско Green life  и Aspen Resort Golf & Ski (два хотела Аспен има,този между Банско и Разлог харесвам) ,много приятен двор има и последния път като ходихме имаше доста бебета.Само ако резервирайте си кажете да не ви настаняват на партерен етаж.

# 102
Съгласна съм за Априлци, нашата къща е на около 10-15 км от там, района е страхотен Simple Smile

# 103
  • Пловдив
Белинда, ще падна от смях!
С мм си купихме презервативи, ама си стоят в нощното шкафче. Пазим се по най-несигурния начин. "Ние си вярвяме"  hahaha
Почивка на море планираме през септември. На планина се надявам да отидем повече от веднъж и то скоро. Мм обаче ще сменя работа другия месец и може плановете ни да се променят.
Възможно ли е колики да се появят/засилят на двумесечно бебе? Даже два месеца и половина... Другото ми предположение е да плаче от зъби, но пък не е ли рано за тях? Венецът е побелял, има една бяла точка, лигите й текат като водопад, ръцете са постоянно в устата, бибата вече не я смучи, а я дъвче. И проплаква от веднъж с рев за болка.

# 104
първо да се похваля - дребосъчка направи един 7 часов сън тая нощ - от 12ч до 7 сутринта, и то аз я събудих, иначе сигурно и още щеше да спи  Hug

нашите планове засега са гостуване в София. хората бягат оттам, ама ние си обичаме - аз и децата, мм хич не обича. по някое време планина и море ще има, но не са планирани на 100% още.

Общи условия

Активация на акаунт