НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 115

• 82 042
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
И аз се чувствам като Амур. Без грам усилие и тормоз ми се получават нещата. Даже това си говорихме с мъжа ми оня ден, че не спирам да се удивлявам колко ми се промени тялото за една година, а аз нищо не съм направила. Ям си, слабея си. Да не говорим за здравословните ползи, които мен ме мотивират основно. За първи път имам желание да си купя нов бански, а онзи ден си взех едно рокле размер XS (подскачащият емотикон, смотана нова версия). Значи, казвам ви, че такъв кеф ми стана като видях размера, че и да беше най-грозната щях да я взема, само защото ми става

# 256
  • SA
Herzen, пробвай и сардините в Кауфланд / Blue bay /- на мен са ми любими, купувам от лютивите и с лимон. Много са удобни за носене и в дамска чанта, капачето се отваря много лесно също.
Алечка, браво и на теб!

# 257
пробвам ги, пробвам ги редовно  Laughing
ти си ги хвалила и преди, аз иначе това го мислех за копърка и го подминавах, то за 1.39лв как да не те обземе съмненението
но от рибата тон на Blue bay драйфах два пъти и вече не я ям
в офиса не запомниха на каква диета съм и ми носят кайсии, не ми отива на имиджа да отварям консерви  Mr. Green

Алечка, браво за xs-a  Peace

# 258
Амур, поздравления! За мен ти си пример за това как трябва да се правят нещата с този начин на хранене. Чакаме снимките с нетърпение.
Blush
Снимките-ако изглеждам като кинозвезда.    Joy
Шегувам се.....

Скрит текст:
Не знам дали някога ще ви забравя, теб и Шоки.Рядко съм срещала толкова добронамерени, толерантни и отзивчиви хора, особено към непознати, и особено към опоненти, с които са кръстосвали "шпаги".    Laughing   Благодарна съм ви от все сърце и да знаете, на всяко мое посещение на църква или манастир (аз не съм особено религиозна и вярваща, но такива места ме зареждат с енергия и позитивизъм), има по едно "Благодаря!" към Господ за това, че "влязохте" в живота ми и го променихте и имате по една свещичка от мен с пожелание за здраве, дълголетие, успехи и много късмет.    bouquet

# 259
Амур, Алечка едно голямо браво, много се радвам на хубави резултати и това ме спира да мина на гладуване. Зареждам се от вашите постижения и продължавам . С търпение и аз ще се похваля някой ден Relieved

# 260
Здравейте,

Поздравления на всички за резултатите!

Бих искала да попитам възможно ли е от режима да имам по-обилно изпотяване и безсъние?

# 261
За безсънието - може.При такива случчаи се препоръчва да се увеличат малко въглехидратите, но не от тестяни и сладки неща.Може да се включи малко плод, ориз, картофи.

# 262
Здравейте! Като споменахте сардините, имам питанка, пък и мисля, че ще е полезно - може ли, който има желание, да сподели 'супермаркетни храни', от които е доволен и са режимни? Спомням си преди и един бекон - беше популярен и обсъждан няколко страници.

Иначе, ако ще заеме излишно място в темата или не е много на място молбата - се извинявам и я оттеглям Simple Smile

# 263
Нещо бекончето го развалиха в нашия магазин, надявам се да са лоши партиди и да се оправят нещата.
Амур, много ти се кефя.
Алечка, поздравления и за теб.

# 264
  • София
От понеделник в Лидъл пускат каймак - дано не е менте  Mr. Green
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=1501

# 265
Той кефира им е като активия с ягоди, снимай етикета ако ходиш, да прочетем какво има в каймака

# 266
Момичета здравейте, аз съм вече бременна в 22 седмица. храня се основно по НВД, но имах близо 20тина дена с нарушения, заради стрес и депресия, свързани с крайни срокове (професионални), които не спазих. Сега отново съм дисциплинирана и се чувствам много добре. скоро ми предстои тест за диабет с натоварване и много се притеснявам, много искам "да го взема", дет се вика, защото не ми се занимава със здравословни проблеми.
Купих си монитор за кръвна захар и днес го изпробвах. Непосредствено след хранене ми даде 180 мг/дл, а час и половина след това ми показа 83 мг/дл. притеснявам се от този скок и след това спад, да не би това да е преддиабетно състояние? възнамерявам да си меря кръвната захар минимум два пъти на ден, за да видя как варира на гладно, непосредствено след хранене и час-два след хранене, за да знам как реагирам на различни храни. Много ми се иска да мина този тест за диабет, защото нямам в момента никакви психологически ресурси за проблемна бременност.

# 267
Мале, Амур, - 30 кг за 1,6 г HushedHushedHushed Поздравления! За този период аз успях с голям зор да смъкна половината на твоите свалени килограми. Като казвам зор, не съм гладувала или да правя фастове, просто бавно ставаха при мен нещата. Много се радвам за теб. Голям кеф е да се чувстваш добре в кожата си.

# 268
  • SA
bodybeautiful, ако се храниш ВМ НВ, не ми изглежда реален този скок на кръвната захар 1 час след хранене до 10 ммол/л. Просто няма как от нормална захарта да се покачи до 10, без да си яла много въглехидрати.
По въпроса ти за теста и дали ще го "вземеш" Simple Smile е трудно да се отговори само въз основа на информацията, която си написала в поста.

# 269
Скокът на захарта не е станал след час - високата стойност е измерена непосредствено след хранене. Тогава е нормално да е по-висока май. Обикновено препоръчват захарта да се мери един час след хранене или поне половин час.

Общи условия

Активация на акаунт