Супер слаби са и надявам се здрави, но за сега. Въпросът е, че некачествената храна рано или късно се отразява. И най-малкия проблем е, че ставаме дебели (от естетична гледна точка). По-страшното е, че не ставаме по-здрави.
Аз съм си внушила, че "забранените" храни са вредни за мен, че ме разболяват. Сииилно си го внушавах в началото когато ми се доядеше тесто или сладко.
И аз все си представям, как тези храни разболяват хората. Това ми е и стимула - здравето. За това и от 6 месеца от раз отказах хляба, картофите и ориза. Когато сега чета как хора се чудят: "ама не мога ли да хапна това, пък как до живот ли да не кусна онова " разбирам, че не са готови за промяната. Може би просто трябва да се стреснат. Но и зависи как четат информацията, понеже сега всеки може да ти извади научна стати в защита на това, което му изнася.