Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 5

• 121 193
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Разбирам.. А иначе е ок, нали? Какво ще рече "стандартна"? Каква друга има? Знам, че има комбинирани...Rolling Eyes
Стандартна е тази, която съдържа нормалните кол-ва, за рибеното масло, омега 3 мастни киселини.
В случая, в 2 грама РМ, има 680 мг омега 3.
Има продукти, които съдържат много по-големи кол-ва омега 3  / това се постига чрез суровината, концентрирането, молекулярната дестилация и т.н./
Този продукт е добър Peace

Скрит текст:
ПП. Как ти се дават толкова пари за тази омега 3?
 В Iherb. - за 200 капс., цената с доставката, е около 20лв.
Има и разни трикове за намаляване цената на доставката. / до 1-2$/

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 12:21 от denis.

# 226
  • София
Разбирам.. А иначе е ок, нали? Какво ще рече "стандартна"? Каква друга има? Знам, че има комбинирани...Rolling Eyes
Стандартна е тази, която съдържа нормалните кол-ва, за рибеното масло, омега 3 мастни киселини.
В случая, в 2 грама РМ, има 680 мг омега 3.
Има продукти, които съдържат много по-големи кол-ва омега 3  / това се постига чрез суровината, концентрирането, молекулярната дестилация и т.н./
Този продукт е добър Peace

Много ти благодаря! Hug А колко време трябва да се приема или не се правят почивки?

# 227
  • София
Може да не се правят почивки от Омега 3  Peace

# 228
  • София
Благодаря ти! Flowers Rose
P.S. За това ли става на въпрос в iherb?: https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Omega-3-180-EPA-120-DHA-200-S … ct-detail-reviews

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 15:00 от bibian@

# 229
  • София
Да, тази е  Peace  - същата.

# 230
denis., поръчах масло от вечерна иглика. Мисля да го пия известно време, после да го спра и да пия витамин Е и А. Те как трябва да се пият, почивки трябва ли да има? Става въпрос за подобряване на МЦ. Simple Smile За вечерната иглика трябва ли да има почивка или и тя може постоянно като Омега 3?

# 231
  • София
denis., поръчах масло от вечерна иглика. Мисля да го пия известно време, после да го спра и да пия витамин Е и А. Те как трябва да се пият, почивки трябва ли да има? Става въпрос за подобряване на МЦ. Simple Smile За вечерната иглика трябва ли да има почивка или и тя може постоянно като Омега 3?
От години пия тази комбинация и съм много доволна  Peace
Вит. А и Е се приема от 2-4 ден на МЦ, за 10 дни.
1МЦ /само 10 дни/ ги приемаш, 1-2-3 МЦ почиваш, или с времето увеличаваш периода на почивките.
МВИ се приема 2-3 МЦ, след това трябва да има поне 15-на дни почивка.

След толкова години, моята схема вече е: 2-3 МЦ пия МВИ и в почивката вит. А и Е.

# 232
1МЦ /само 10 дни/ ги приемаш, 1-2-3 МЦ почиваш, или с времето увеличаваш периода на почивките.

След толкова години, моята схема вече е: 2-3 МЦ пия МВИ и в почивката вит. А и Е.

Много, много благодаря!  bouquet

# 233

Какво точно прави тая схема? за какво е.

# 234
Здравейте!
Искам да попитам дали имате впечатление от Витекс? Може ли да се пие без лекарско предписание или е опасно?
На 38 г. съм и правим опити за бебе, нямам някакви хормонални проблеми, нито такива с овулацията, но ми се иска да я подпомогна, защото все пак съм след 35г.
Към момента пия Коензим Q10, Ovaboost ( но го свърших), Масло от вечерна иглика и Фолиева киселина. Чудех се дали този месец да не взема Витекса вместо Ovaboost.

Благодаря предварително за отговорите! Simple Smile

# 235
Здравей Денис!Отдавна не съм се допитвала до теб...ехее от далечната 2012г.Искам да помоля за съвет!Имам един спонтанен аборт и кюртаж през май месец.Имам тромбофилия.През месец юни и юли ходих на прегледи и лигавицата беше ок около О си беше към 8-10мм каквато си ми е била винаги в този период...През август видяхме киста и започнах дуфастон (в този месец нямх доминантен фоликул и О и лигавицата беше 6мм).През септември на 9 ден от МЦ имах доминамтен фоликул 17мм и лигавица пак само 6мм...В този месец правихме хидротубация и след нея започна едно усещане на парене и сухота във влагалището и липса на ЦС.През октомври не съм ходила на АГ за проследяване на О, но пуснах една микробиология, защото имах парене и болки при полов акт според мен заради сухота във влагалището.Купих си вагинални капсули Цикатридина и направих един курс с тях, но въпреки това на три пъти имах кървене и усещане за сухота по време на акт...Ноември след започване на новия МЦ започнах да ползвам овлажняващ гел Гинофит и по време на акт вече не усещам протриване.Отидох ожаче на АГ заради кървенето.Прегледа ме и на 11ден от МЦ имах доминантен фоликул 18мм и лигавица 5.7мм.За мен тази лигавица не е добре защото аз знам каква ми е била лигавицата около О винаги до сега...Няма и никаква ЦС през последните 3 месеца откакто се появи кистата през август.Направиха ми и колпоскопия и всичко е ок.Настоявах да изследвам поливите хормони, но каза че няма нужда.Този месец като ми дохде МЦ смятам да си пусна сама половите хормони...Но до тогава се чудя какви витамини или добавки мога да вземам за да подобря тази лигавица и да си възстановя ЦС...Никога до сега не съм имала проблеми с овлажняването.МЦ по принцип ми е около 26дни и е оскъден около 2-3дни, но той винаги си е бил такъв.Само с една проходима тръба съм и този месец очаквам О от страната на проходимата тръба, но с тази лигавица съм отписала месеца.Моля за съвети какви добавки мога да пия за да подобря тази лигавица.В момента вземам вит.Б12 и мета фолиева киселина.Благодаря!

# 236
  • София
Здравей Денис!
Скрит текст:
Отдавна не съм се допитвала до теб...ехее от далечната 2012г.Искам да помоля за съвет!Имам един спонтанен аборт и кюртаж през май месец.Имам тромбофилия.През месец юни и юли ходих на прегледи и лигавицата беше ок около О си беше към 8-10мм каквато си ми е била винаги в този период...През август видяхме киста и започнах дуфастон (в този месец нямх доминантен фоликул и О и лигавицата беше 6мм).През септември на 9 ден от МЦ имах доминамтен фоликул 17мм и лигавица пак само 6мм...В този месец правихме хидротубация и след нея започна едно усещане на парене и сухота във влагалището и липса на ЦС.През октомври не съм ходила на АГ за проследяване на О, но пуснах една микробиология, защото имах парене и болки при полов акт според мен заради сухота във влагалището.Купих си вагинални капсули Цикатридина и направих един курс с тях, но въпреки това на три пъти имах кървене и усещане за сухота по време на акт...Ноември след започване на новия МЦ започнах да ползвам овлажняващ гел Гинофит и по време на акт вече не усещам протриване.Отидох ожаче на АГ заради кървенето.Прегледа ме и на 11ден от МЦ имах доминантен фоликул 18мм и лигавица 5.7мм.За мен тази лигавица не е добре защото аз знам каква ми е била лигавицата около О винаги до сега...Няма и никаква ЦС през последните 3 месеца откакто се появи кистата през август.Направиха ми и колпоскопия и всичко е ок.Настоявах да изследвам поливите хормони, но каза че няма нужда.Този месец като ми дохде МЦ смятам да си пусна сама половите хормони...Но до тогава се чудя какви витамини или добавки мога да вземам за да подобря тази лигавица и да си възстановя ЦС...Никога до сега не съм имала проблеми с овлажняването.МЦ по принцип ми е около 26дни и е оскъден около 2-3дни, но той винаги си е бил такъв.Само с една проходима тръба съм и този месец очаквам О от страната на проходимата тръба, но с тази лигавица съм отписала месеца.Моля за съвети какви добавки мога да пия за да подобря тази лигавица.В момента вземам вит.Б12 и мета фолиева киселина.Благодаря!
Здравей!  Hug
Добре е да пуснеш някои хормони - те ще покажат какво се случва.  Peace
За МЛ, най-общо може да ползваш:
Аргинин
Омега 7, Масло от вечерна иглика
Вит.Е и Вит. А
вит.В  група /всичките, не само В9 и В12/   
Астаксантин, Колаген тип I
Специално и само за ЦС - Гуаифенезин / по схема/

Успех и скоро да се похвалиш с хубава новина.

# 237
Здравейте момичета!
Искам да попитам на кой ден се правеше трансфер от мц и в този ден при вас колко е ТСХ? На мен и при стимулация и при ец. много нагоре ми скача ТСХ когато дойде ред за трансфер.Както си е супер в норма и изведнъж нагоре стойностите.Ако някой знае нещо по въпроса,моля за коментар.

# 238
  • София
Трансфер се прави на съответния ден (3 или 5) от овулация (естествено или имитирана), а не на ден от МЦ

# 239
Момичета купих си Прим ойл 500мг, но се чудя каква е нормалната доза за прием -по 1таблетка или по 2? Приемам и 400мг вит.Е на ден, мета фолиева киселина и мета вит.Б12 (защото съм с тромбофилия).Вечерната иглика и вит.Е ги почвам с цел да подобря лигавицата защото от 3 месеца повече от 6 мм около О не нараства...Четох, че прим ойл подобрява и хормоналния баланс, но някъде срещнах мнения, че било добре да се пие само до О, а на други места, че е добре да се пие през целия МЦ и сега сечудя по колко и как да я пия...?А останах с впечатление че и в прим ойл се съдържа и вит.Е и се чудя дали пък да не намаля дозат на вит.Е тогава...

Общи условия

Активация на акаунт