Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 5

• 119 177
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте отново!Имам въпрос  за кръвните групи.Мъж-0–,жена А+.Има ли някакво значение?

# 586
  • София
Здравейте отново!Имам въпрос  за кръвните групи.Мъж-0–,жена А+.Има ли някакво значение?

Не разбирам въпроса, но ако питаш за Резус фактора (Rh) - няма никакъв проблем.

вероятност за възникване на Rh-конфликт при бременност:

# 587
  • Бургас
Здравейте ! Имали някоя от вас която е пила геритамин за подобряване на овулацията? С какви впечатления сте? Изписа ми ги АГ. Не приемам други медикаменти,просто при нас се случват бавно нещата.Това са били някакви витамини.

# 588
  • София
Здравейте ! Имали някоя от вас която е пила геритамин за подобряване на овулацията? С какви впечатления сте? Изписа ми ги АГ. Не приемам други медикаменти,просто при нас се случват бавно нещата.Това са били някакви витамини.
Геритамин съм пила над 20 год. /дори от високодозирания - преди да коригират състава/, по схема и съм била винаги много доволна - редовна МЦ, О. и никакъв ПМС. Продължавам да го пия, но вече ползвам по-добри форми на вит.А и Е.
Освен всичко друго, влияе добре на косата и кожата Wink
Той обаче не е някаква панацея и ако има сериозен проблем, няма да помогне много.
Добра комбинация е с МВИглика и Омега 3, Омега 7

# 589
Заради дефицит в продължение на месец приемах витамини Д и Б12. Сега правя пауза от две седмици, за да пусна контролно изследване.
Питането ми е дали е необходимо да спра и приема на Омега 3, Омега 7, Колаген и Q 10?

# 590
  • На остров
Денис привет, отново съм тук след неуспешен опит.
При нас нещата отиват на отказване но искам да починем малко и ще видим какво ще правим.
Би ли написала някаква примерна схема кое в кой час да се взима, че нещо съвсем се обърках. Сутрин ставам в 5.30
Благодаря предварително !

# 591
  • София
Заради дефицит в продължение на месец приемах витамини Д и Б12. Сега правя пауза от две седмици, за да пусна контролно изследване.
Питането ми е дали е необходимо да спра и приема на Омега 3, Омега 7, Колаген и Q 10?
Спри ги поне за 4-5 дни, не е фатално.

Денис привет, отново съм тук след неуспешен опит.
При нас нещата отиват на отказване но искам да починем малко и ще видим какво ще правим.
Би ли написала някаква примерна схема кое в кой час да се взима, че нещо съвсем се обърках. Сутрин ставам в 5.30
Благодаря предварително !
Здравей!
Много съжалявам.
Не се отказвай, дори и малка надежда да има - само ако се откажеш, няма да успеете.
Пиши ми на ЛС какво приемаш - ще ти посоча схема Peace

# 592
  • София
Здравей Денис, мога ли да те помоля да ми напишеш след кои добавки какви почивки да се правят?
За МВИ знам, че на 3 месеца трябва почивка от 1 месец и в паузата пия вит. А и Е до О.
Отделно приемем и Nac, Arginin, Inositol, Omega 3, Mk-7, вит. Д и метилирани форми на Б12 и Б9, но се оказах с мутация и тях няма да ги спирам. Вит. Д го следя и по резултатите ще се ориентирам, но за другите?

Последните 3 месеца си водя записки кога и какво съм пила и е доста удобно да проследя и планирам.
Благодаря ти предварително!

# 593
За МВИ знам, че на 3 месеца трябва почивка от 1 месец и в паузата пия вит. А и Е до О.
Витамен Е само до овулация ли се пие? Аз го пия нон стоп. Open Mouth  И на мен ми е интересно това за паузите. Да добавя към питането и Коензим Q10, Мелатонин, Витекс и Астакстантин. Благодаря и аз!

# 594
  • София
Вит. А е важно да е само до О, за вит. Е може и след нея, но схемата е двете в комплект при почивка от МВИ.

# 595
  • София
Здравей
Скрит текст:
Скрит текст:
Денис, мога ли да те помоля да ми напишеш след кои добавки какви почивки да се правят?
Отделно приемем и Nac, Arginin, Inositol, Omega 3, Mk-7, вит. Д и метилирани форми на Б12 и Б9, но се оказах с мутация и тях няма да ги спирам. Вит. Д го следя и по резултатите ще се ориентирам, но за другите?

Последните 3 месеца си водя записки кога и какво съм пила и е доста удобно да проследя и планирам.
Благодаря ти предварително!
Здравей!
Ако вит. А е бета-каротин /25000МЕ/:
Приемаш, всеки МЦ, от 1 ден на МЦ до О. -вит.А + Е
След О. - само вит. Е

Ако вит. А е ретинол /10000МЕ// животинската форма, напр. от риба/
От 2-3 ден на МЦ , 10 дни приемаш вит. А + Е
След О. само вит. Е
1 МЦ приемаш вит. А - / само 10 дни/ - 1-2-3 МЦ почиваш / колкото по-дълго време го приемаш, толкова по-дълги са почивките - защото той се натрупва/

Вит. Е се приема постоянно, като на 2-3 МЦ, може да правиш 15-на дни почивка.
МВИ - на 2-3 месеца - 15 дни почивка / в тази почивка може да приемаш вит. А и Е/

NAC + Аргинин + Инозитол - зависи колко дълго ще се приемат
След 6 месеца прием - 15 дни почивка и ако искаш  да продължиш приема, на 2-3 МЦ , 15 дни почивка.

ФК и В12 - почивка когато трябва да пускаш контроли / 2 седмици преди контролата/
За вит. Д + вит. К - също, почивка при контролата

Изглежда сложно, но ако си го запишеш / браво, че го правиш Peace/ -  попълниш в календар, се разбира идеята и е по-лесно за възприемане.
Цялата идея на почивките е, да не си навредите и да ги приемате без притеснения.

Скрит текст:
Витамен Е само до овулация ли се пие? Аз го пия нон стоп. Open Mouth  И на мен ми е интересно това за паузите. Да добавя към питането и Коензим Q10, Мелатонин, Витекс и Астакстантин. Благодаря и аз!
CoQ10 -  може да се приема по-дълго от 2-3 до 6 месеца /зависи за какво се приема/, но е добре да се направи някаква почивка 10-15 дни.
Мелатонин - зависи колко дълго ще се приема и за какво се приема / за репрод. функция или за сън/- на 1-2 месеца е добре да се правят почивки.
Витекс - на  6 месеца прием - почивка 15-20-30 дни.
Астаксантин - ако се приема за репр. функция, след 6 месеца прием 15 дни почивка. /дозата е 4 до 6 мг/дн., не по-висока/

Вит. Д - по-високи  дози се приемат сутрин, защото потискат синтеза на мелатонин в тялото / ако се приемат по-късно през деня или вечер/.
При прием на Еутирокс - интервал от вит. Д 8 часа и вит. Д да не се приема след 15.00ч  / за да не потисне синтеза на мелатонин, който е през нощта/

Последна редакция: ср, 07 мар 2018, 08:28 от denis.

# 596
  • София
Благодаря, мила Денис!
Записвам си всичко във файла. Направих вливка Октагам вчера и се надявам вече да няма пречки и скоро да се похваля Simple Smile

# 597
И аз благодаря и си записвам информацията, че сигурно на Денис й се налага да обяснява едно и също през няколко страници.  bouquet

# 598
  • София
Госпожа Лаленце
Ще чакам с нетърпение Peace Hug

Boby_pl
Няма проблем, за мен е удоволствие - само вие са успеете Hug

# 599
  • София
Честит празник! Здраве и много усмивки!
И аз благодаря за инфото!
Ще спра МВИ от днес за 15 дни.
Ще направя почивка и с Витекса следващия месец след като станат 6 месеца.
Само да питам от този месец пия и Пикозитол https://remedium.bg/product/139397/fortex-pikozitol-za-normalna- … -h30-sasheta.html - колко време да го пия и каква почивка да правя?

Общи условия

Активация на акаунт