Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 5

• 119 303
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Денис,вече втори месец имам задържан фоликул...първия път пих Дуфастон,не се спука.Сега ми предписаха  Фемоден.Дали мога някак да подпомогна процеса или...да се настройвам,че тялото ми минава във друга фаза  Rolling Eyes
Пробвай с Фемоден сега. При ЗФ помагат само хормоните - ОК или само прогестин.
а ОК какво е?

# 376
Денис, би ли препоръчала каква точно омега 7 е подходяща за удебеляване на маточната лигавица, в какви дози да се приема? За същата цел маслото от вечерна иглика на Прим ойл подходящо ли е?
Каквато си избереш, само да е от морски зърнастец - доза около 1500мг

Това според теб дали е добре -  https://apteka.framar.bg/30065545/%D1%81%D1%83%D0%BE%D0%BD%D1%81 … 0-%D0%BC%D0%B3-60

И да разбирам, че Прим ойл маслото е ок, така ли?

Много ти благодаря! Flowers Hibiscus

# 377
Привет Денис Hug
 Искам да те питам този Астаксантин ок ли е? Предполагам трябва да се приема по две на ден.
https://www.amazon.co.uk/Higher-Nature-Astaxanthine-Blackcurrant … words=astaxanthin
Също така и за този вариант на Омега 7.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00G6IDVHO/ref=ox_sc_act_tit … GFL5AJI&psc=1

Благодаря отново!

# 378
  • София
Денис,вече втори месец имам задържан фоликул...първия път пих Дуфастон,не се спука.Сега ми предписаха  Фемоден.Дали мога някак да подпомогна процеса или...да се настройвам,че тялото ми минава във друга фаза  Rolling Eyes

От кой ден пи Дуфастона? По колко на ден и колко дни?
Защото при мен лекарката според прегледа ми го е предписвала от 12-15 ден, за 7 или 10 дни.

# 379
  • София
Скрит текст:
Денис, би ли препоръчала каква точно омега 7 е подходяща за удебеляване на маточната лигавица, в какви дози да се приема? За същата цел маслото от вечерна иглика на Прим ойл подходящо ли е?
Каквато си избереш, само да е от морски зърнастец - доза около 1500мг
Това според теб дали е добре -  https://apteka.framar.bg/30065545/%D1%81%D1%83%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%8A%D0%BD-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%86-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81%D1%83%D0%BB%D0%B8-400-%D0%BC%D0%B3-60
И да разбирам, че Прим ойл маслото е ок, така ли?
Много ти благодаря! Flowers Hibiscus
Да, това става.
Прим ойл е МВИ  - добре е да се приема, от М до М, дозата е 2500-2600мг/дн.

Привет Денис Hug
Скрит текст:
Искам да те питам този Астаксантин ок ли е? Предполагам трябва да се приема по две на ден.
https://www.amazon.co.uk/Higher-Nature-Astaxanthine-Blackcurrant … words=astaxanthin
Също така и за този вариант на Омега 7.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00G6IDVHO/ref=ox_sc_act_tit … GFL5AJI&psc=1
Благодаря отново!
Здравей!
Стават  Peace
Астаксантин - по 2 на ден
Омега 7 - по 3 на ден
- приемат се след хранене, на един прием - заедно

# 380
Денис, извинявай, някои от съкращенията не са ми ясни. Какво е МВИ?

# 381
  • София
Денис, извинявай, някои от съкращенията не са ми ясни. Какво е МВИ?
Масло от Вечерна Иглика

# 382
  • Пловдив
Денис,вече втори месец имам задържан фоликул...първия път пих Дуфастон,не се спука.Сега ми предписаха  Фемоден.Дали мога някак да подпомогна процеса или...да се настройвам,че тялото ми минава във друга фаза  Rolling Eyes

Защото при мен лекарката според прегледа ми го е предписвала от 12-15 ден, за 7 или 10 дни.

и при мен така...за 12дни мисля.Трябваше да го спра ба 30-ти и да ми дойде,но не...чак на 6-ти.
А дали мога да пия нещо за детокс на организма?Сега ми е 6ти ден от МЦ,а имам мн.пъпки...няква диета освен да почна.

# 383
Здравейте момичета!
Денис искам да те питам дали знаеш в моя случай какво трябва да взимам.Това го разбрах вчера от док.При положение че аз не усвоявам ензими трупам токсини и май не мога да ги чистя от организма,и обикновенните добавки ги складирам като токсин.
Ако някой случайно знае как със сигурност бих могла да си прочистя организма от тях ще съм ви много благодарна.И относно добавки имам си липси.Вмомента съм на инжекции с Б-12 и подходяща фолиева киселина за мен.И се чудим дали мога да взимам омега -3 не смея да взимам никакви добавки които съм ползвала до сега.Все още ми звучу всичко страшно.Като не трябва да пипам и препарати с голи ръце не знам как ще се справя.Животът ми се преобърна и трябва да се науча по нов начин всичко да правя.

# 384
  • пазарджик
Извинявай,но как установихте,че не ги разграждаш някакво изследване ли се пуска?

# 385
  • София
Здравейте момичета!
Денис искам да те питам дали знаеш в моя случай какво трябва да взимам.Това го разбрах вчера от док.При положение че аз не усвоявам ензими трупам токсини и май не мога да ги чистя от организма,и обикновенните добавки ги складирам като токсин.
Ако някой случайно знае как със сигурност бих могла да си прочистя организма от тях ще съм ви много благодарна.И относно добавки имам си липси.Вмомента съм на инжекции с Б-12 и подходяща фолиева киселина за мен.И се чудим дали мога да взимам омега -3 не смея да взимам никакви добавки които съм ползвала до сега.Все още ми звучу всичко страшно.Като не трябва да пипам и препарати с голи ръце не знам как ще се справя.Животът ми се преобърна и трябва да се науча по нов начин всичко да правя.
Здравей!
Не мога да дам съвет, при здравословен проблем. Ензимите, необходими за разграждане на храната, се произвеждат, основно, от панкреаса или се внасят / съдържат/ с храната, която консумираме.
Когато има проблем с панкреаса, синтеза на ензими е доста намален и лекарите назначават медикаменти , които да компенсират, тяхната липса - ако ти имаш такъв проблем е редно лекар да назначи терапия.
Ензимите и храната - суровите храни /плодове, зеленчуци/ са много богати на ензими, но когато храната претърпи термична обработка, те намаляват или се унищожават. За да се компенсира липсата им, тялото започва да произвежда повече ензими, което е рисково, напр. - изтощава панкреаса, най-общо казано.
Така,че - важно е да се знае какъв точно е проблема при теб.
Ако извода на лекаря, е на база метаболитен синдром - ИР и т.н. положението не е толкова зле.
Промени храненето и начина на живот.
За детоксикацията - има програми /7-14 дни/ чрез които, при определен хранителен режим - добавки-спорт - сауна  и т.н.  се постигат добри резултати  - ако детоксикацията се направи както трябва.
Но, преди това, е добре да се консултираш с лекар, защото има състояние, при които, това може да е опасно.
След като не усвояваш В12 и ФК,  може да имаш генетичен проблем и ако не си направила основния пакет генетични изследвания е добре да ги направиш, защото може да имаш и други рискови / и по-високи/ фактори. Дано не е така, но е редно да се провери.

# 386
  • София
и при мен така...за 12дни мисля.Трябваше да го спра ба 30-ти и да ми дойде,но не...чак на 6-ти.
А дали мога да пия нещо за детокс на организма?Сега ми е 6ти ден от МЦ,а имам мн.пъпки...няква диета освен да почна.

Винаги като лекарката ми е предписвала Дуфастон ми е казвала колко дни след приема трябва да ми дойде казвала ми е след 4 дни или след 10. Мисля, че на ехографа според лигавица определя. Поне мен винаги ме гледа само на ехограф, другия обикновен преглед никога не ми е правила.
Винаги ми е казвала да правя и коремни преси.
Кистата нали е функционална?

# 387
Здравей, Денис! За много години, да си жива и здрава! Hug Много щастие и сбъднати мечти ти желая!
Скрит текст:
Не знам дали се сещаш за мен, писах ти, преди да замина за Турция. Върнах се преди 2 дни, за жалост, опитът е неуспешен, това ми е 1 опит, фоликулът беше кух, но изобщо не съм се отчаяла, напротив, по-мотивирана съм от всякога, много упорит човек съм, умиране има, отказване, няма Smiley Пия много добавки, малко по моя схема, то едва ли това е оказало влияние, не знам... вигитанол приемах по 10 капки, намалих ги на 6, сутрин с магнезий и други, чета сега, че вечер се приемат, а съм останала с впечатление, че е сутрин. 50 кг. съм. Казаха ми Aстаксантин + Ликопен давали добри резултати и изчиствали организма след стимулация, ти какво мислиш? Искам с нещо по-бързо да се изчистя от токсините, за да мога след 2-3 цикъла най-много да стартирам нов опит. NAC, Аргинин, Инозитол от месец до месец ли се приемат? Не искам нещо, което е до ову., че моята е малко непредвидима. Аз приемам всичко постоянно. При положение че в инфолик има инизитол, трябва ли да пия отделно пак? На различни фирми купувам, не знам дали това е от огромно значение? Пия геритамин, в такъв случай, няма нужда от още витамин е и а, нали? Забравих да кажа, че имам 2 щама тромбофилия, трябва ли да пия мета или мога да си остана с инфолик, едно момиче ми каза, че била отровна в такъв случай, питах доктора, той каза, че няма такова нещо. Много ти благодаря! Извинявай за безпокойството! Hug

# 388
  • София
Здравей, Денис! За много години, да си жива и здрава! Hug Много щастие и сбъднати мечти ти желая!
Скрит текст:
Не знам дали се сещаш за мен, писах ти, преди да замина за Турция. Върнах се преди 2 дни, за жалост, опитът е неуспешен, това ми е 1 опит, фоликулът беше кух, но изобщо не съм се отчаяла, напротив, по-мотивирана съм от всякога, много упорит човек съм, умиране има, отказване, няма Smiley Пия много добавки, малко по моя схема, то едва ли това е оказало влияние, не знам... вигитанол приемах по 10 капки, намалих ги на 6, сутрин с магнезий и други, чета сега, че вечер се приемат, а съм останала с впечатление, че е сутрин. 50 кг. съм. Казаха ми Aстаксантин + Ликопен давали добри резултати и изчиствали организма след стимулация, ти какво мислиш? Искам с нещо по-бързо да се изчистя от токсините, за да мога след 2-3 цикъла най-много да стартирам нов опит. NAC, Аргинин, Инозитол от месец до месец ли се приемат? Не искам нещо, което е до ову., че моята е малко непредвидима. Аз приемам всичко постоянно. При положение че в инфолик има инизитол, трябва ли да пия отделно пак? На различни фирми купувам, не знам дали това е от огромно значение? Пия геритамин, в такъв случай, няма нужда от още витамин е и а, нали? Забравих да кажа, че имам 2 щама тромбофилия, трябва ли да пия мета или мога да си остана с инфолик, едно момиче ми каза, че била отровна в такъв случай, питах доктора, той каза, че няма такова нещо. Много ти благодаря! Извинявай за безпокойството! Hug
Здравей! За Много Години! и дано тази Година, да е твоята Wink
Помня те, разбира се  Hug
Съжалявам, че не се е получило, но ти продължавай смело напред. Много обичам такива като теб - с много вяра, хъс и оптимизъм. Ще успееш! - ти просто нямаш друга алтернатива с този ентусиазъм.
Ще стане, когато е писано, а ти не спирай и опитвай, докато стигнеш до него Peace
Aстаксантин и Ликопен са задължителни при опити за бебе, добре е  да ги приемаш.
NAC, Аргинин, Инозитол - също.
Ако приемаш Инофолик, може да не приемаш Инозитол / той се приема обаче 2х2грама/, но си пий ФК - неофолик мета / тя е хубава, метилирана форма/.
Ако имаш проблем с усвояването на ФК, най-вероятно имаш проблем и с В12, добре е да го провериш и ако трябва да го приемаш допълнително.
Всички добавки, без вит. А / респ. геритамин/ се приемат постоянно, от М до М

Успех и скоро да има хубави новини от теб  Hug

# 389
Много ти благодаря, Денис! Hug Утре ще си купя Aстаксантин и Ликопен и ги започвам. Изследвала съм В12, в норма е, 224 при реф. стойности 141 - 489, но въпреки това приемам Б комплекс от месеци. Не знам дали имам проблем с усвояване на ФК, имах съмнения заради тромбофилията.
Сърдечно ти благодаря за подкрепата! Hug Помагаш на толкова много момичета, дано да ти се връщат тройно добрините!
Какви по-лоши неща има в живота, случилото се не е повод за отчаяние, даже вече забравих, минало-заминало, гледам смело напред, така било писано - така станало.

Общи условия

Активация на акаунт