Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 5

• 119 295
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • София
.......
Само да питам от този месец пия и Пикозитол https://remedium.bg/product/139397/fortex-pikozitol-za-normalna- … -h30-sasheta.html - колко време да го пия и каква почивка да правя?
Честит Празник, мили дами!

Може да го приемаш 6 месеца и след това направи почивка 15-на дни.

Малко по малко, в тези добавки, започват да включват неща, които ние от години приемаме.
В тази, е добавен Аргинин и вит. Д, но отново има грешки, защото АК се приемат на гладно, вит. Д и ФК, след хранене. Wink

# 601
  • София
.......
Само да питам от този месец пия и Пикозитол https://remedium.bg/product/139397/fortex-pikozitol-za-normalna- … -h30-sasheta.html - колко време да го пия и каква почивка да правя?

Малко по малко, в тези добавки, започват да включват неща, които ние от години приемаме.
В тази, е добавен Аргинин и вит. Д, но отново има грешки, защото АК се приемат на гладно, вит. Д и ФК, след хранене. Wink

Благодаря, denis.!
Приемам го на гладно, от тук прочетох Simple Smile /Кафето съм го спряла и затова не го съобразявам с кафето Simple Smile/

# 602
  • София
Скрит текст:
.......

Благодаря, denis.!
Приемам го на гладно, от тук прочетох Simple Smile /Кафето съм го спряла и затова не го съобразявам с кафето Simple Smile/
Браво, че знаеш! - аз забравих да предупредя, макар че винаги го напомням - изненадах се от състава и забравих за кафето Wink

# 603
Честит 8 март, Денис! Hug
Бъди здрава, много щастлива и винаги обградена с много любов и положителни емоции!

# 604
Момичета тези резултати са от 1ден мц. дали са добре?за старт на стимулация.
LH  5.23
Е2  99
FSH  4.94

# 605
Денис, приемам МВИ и омега 7 за удебеляване на лигавицата. След колко време може да се очаква ефект?

# 606
  • София
Честит 8 март, Денис! Hug
Скрит текст:
Бъди здрава, много щастлива и винаги обградена с много любов и положителни емоции!
Благодаря! Hug
Бъди много, много щастлива

Момичета тези резултати са от 1ден мц. дали са добре?за старт на стимулация.
LH  5.23
Е2  99
FSH  4.94
Добри са.
Успех!  Peace

Денис, приемам МВИ и омега 7 за удебеляване на лигавицата. След колко време може да се очаква ефект?
Индивидуално е. Те не действат директно, а косвено - подпомагат О., функцията на ЖТ и синтеза на прогестерон и от там и МЛ.
За МЛ ползвай Аргинин, той действа по-пряко на МЛ

# 607
Денис, много ти благодаря! Имам проблем с тънка лигавица и се чудя вече какво да пия и какво да правя.
За аргинина има ли някакви особености - какъв вид да е, по колко да се пие, как да се пие?

# 608
  • София
Денис, много ти благодаря! Имам проблем с тънка лигавица и се чудя вече какво да пия и какво да правя.
За аргинина има ли някакви особености - какъв вид да е, по колко да се пие, как да се пие?
Приема се на гладно, 1 час преди хранене, 2х500мг, от М до М.
Няма значение какъв. Ако избереш нещо ми го покажи. Peace

# 609
Виждам, че има и комбинации аргинин + орнитин. Те подходящи ли са или да търся чист аргинин?

# 610
  • София
Виждам, че има и комбинации аргинин + орнитин. Те подходящи ли са или да търся чист аргинин?
Трябва да е само аргинин.
Аргинин и Орнитин се приемат с друга цел, комбинацията активира растежния хормон, имат съвсем друго действие.

# 611
Здравей Денис, колко часа след еуритоск се приема инозитола?

# 612
  • София
Поне 2 часа Peace, най-добре 4.

# 613
Поне 2 часа Peace, най-добре 4.
Благодаря!

# 614
Момичета, препоръчайте ми метилирана форма на вит.В6, тъй като не усвоявам обикновената. Благодаря! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт