Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 5

• 119 187
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте момичета!
Някоя от вас знае ли заместител на Progeny F. Препоръчаха ми го в Мемориал, но не знаех че трябва да го пия до пункцията и ми свършва. Изследванията ми яха много лоши след последната стимулация, както писах, но си подбрах добавки и сега нещата са доста по-добре. Започнах да пия Витекс, Вигантол, соев лецитин (естрадиола ми се повиши съвсем леко), магнезий, прегнакеър, въпросната добавка от Турция и сега смятам да включа коензим кю 10. Какъв коензим препоръчвате, приемам всякакви съвети. Благодаря предварително!
Избирай формата да е Ubiquinol - тя се усвоява 100%.

# 661
  • In transit
Денис, взех си ХК 300мг в една доза. Да ми кажеш кога да я пия?  Дойде ми и колагена...само го помирисах ама доста мирише на риба. Някакви предложения с какво да го пия да намаля аромата? Simple Smile На дозата пише 1с.л. със 150мл течност.

# 662
  • София
Денис, взех си ХК 300мг в една доза. Да ми кажеш кога да я пия?  Дойде ми и колагена...само го помирисах ама доста мирише на риба. Някакви предложения с какво да го пия да намаля аромата? Simple Smile На дозата пише 1с.л. със 150мл течност.
Първо на гладно ХК, след 30 мин колаген с вода и след час може да се храниш.
Към колагена може да добавиш 1-2 капки ароматизирана стевия.
Разтвори го в малко вода и след това пий повече вода Peace / 300мл. поне/
И  за двете - трябва да приемаш повече вода през деня.

# 663
  • In transit
Благодаря много Денис, златна си! HugHeart

# 664
Денис, Геритамин хубава добавка ли е? Заслужава ли си или да търся поотделно вит.Е и А?

# 665
  • София
Денис, Геритамин хубава добавка ли е? Заслужава ли си или да търся поотделно вит.Е и А?
По-добре е да са поотделно, но излиза по-скъпо.
Може да приемаш натурален Бета-Каротин и натурален вит.Е /д-алфа токоферол/

# 666
Здравейте момичета!
Някоя от вас знае ли заместител на Progeny F. Препоръчаха ми го в Мемориал, но не знаех че трябва да го пия до пункцията и ми свършва. Изследванията ми яха много лоши след последната стимулация, както писах, но си подбрах добавки и сега нещата са доста по-добре. Започнах да пия Витекс, Вигантол, соев лецитин (естрадиола ми се повиши съвсем леко), магнезий, прегнакеър, въпросната добавка от Турция и сега смятам да включа коензим кю 10. Какъв коензим препоръчвате, приемам всякакви съвети. Благодаря предварително!
Избирай формата да е Ubiquinol - тя се усвоява 100%.

Благодаря!
Вигантолът ми свърши, какъв вит. Д да си взема, можеш ли да препоръчаш?

# 667
Здравейте, пред стимулация съм и открих, че витамин Д ми е на долна граница 50 nmol. Искам да го повиша ударно. 48 кг. съм. Някой може ли да ми препоръча доза Вигантол? 
Благодаря

# 668
  • пазарджик
Трябва да направиш консултация с Аг или ендокринолог относно дозите,мисля че и лл би могъл да каже.

# 669
  • София
Denis, аз също се включвам с молба за препоръка на вит. Д, който е сигурно, че ще се усвоява, защото след една опаковка вит Д на Джеймсън капки, не ми е мръднал и си е в дефицит.. Сега съм на Вигантол, но едва ли ще има промяна..Предписани ми бяха 8 капки, които са 4000 IU и гледах в ихерб на Now Foods вит Д гел таблетки от по 2000 и 5000 IU и се чудя дали е ок да поръчам на марката и то голямата доза..?

# 670
Нека Денис каже, аз само ще споделя че като казах на доц. Русев /имунолог/, че пия витамин Д на Now Foods, се намръщи и каза, че специално за витамин Д тази марка му е в черния списък. По негови наблюдения върху пациентки не давала добър резултат. Нямам идея дали е така. При мен имаше добър резултат след прием на витамин Д на гел капсули на марката Healthy Origins.

# 671
  • София
Denis, аз също се включвам с молба за препоръка на вит. Д, който е сигурно, че ще се усвоява, защото след една опаковка вит Д на Джеймсън капки, не ми е мръднал и си е в дефицит.. Сега съм на Вигантол, но едва ли ще има промяна..Предписани ми бяха 8 капки, които са 4000 IU и гледах в ихерб на Now Foods вит Д гел таблетки от по 2000 и 5000 IU и се чудя дали е ок да поръчам на марката и то голямата доза..?
Вигантолът е хубав, но и с него не всеки успява да възстанови дефицита. Дано да успееш.
Ако ли не - може да пробваш и с органичен, напр. от лишеи.

# 672
Аз си самоназначих преди малко Вигантол 8 капки дневно с нещо мазно. Имам 5 дни до стимулация - каквото стане това за толкова време. То всеки месец нещо различно не е в норма. Пък като почна стимулацията ще питам дали да го спирам.

# 673
  • София
Нека Денис каже, аз само ще споделя че като казах на доц. Русев /имунолог/, че пия витамин Д на Now Foods, се намръщи и каза, че специално за витамин Д тази марка му е в черния списък. По негови наблюдения върху пациентки не давала добър резултат. Нямам идея дали е така. При мен имаше добър резултат след прием на витамин Д на гел капсули на марката Healthy Origins.
Марката НАУ е много хубава, но в БГ се предлагат много  ментета на нейни продукти.
И това не е само за тази марка - трябва много да се внимава откъде се пазарува.

# 674
  • София
Вигантолът е хубав, но и с него не всеки успява да възстанови дефицита. Дано да успееш.
Ако ли не - може да пробваш и с органичен, напр. от лишеи.
А можеш ли да препоръчаш конкретна марка и продукт? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт