Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 35

• 41 993
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Аха. Ами аз като й казах, че на едно хранене се наяжда само от едната гърда и другата не я ще, тя извади друг довод - че в кърмата няма желязо и ако не се захрани рано може да получи анемия. Той е на 5м сега и изобщо не ми изглежда готов за това.

# 646
Електра, нашия педи пък ме върза да захранвам рано щото много наддавал от АМ.И като захраних естествено спря да качва като преди. Иначе таблица не съм виждала.

# 647
Наддал е 400 грама, аз мисля, че е нормално. Миналия месец беше 670, преди това 800, преди това 1300. Намалява темпото като цяло. То може ли да качва всеки месец по едно кило. Той не е бил никога от пухкавите бебета, а е слаб, дълъг и жилав.

# 648
  • София
те в един момент и престават много да спят, стават по-подвижни и спират да наддават по много.

да кажа нещо, да натякна даже, водете децата при кардиолог, ей така профилактично.
Скрит текст:
на една позната детето на 16г е получило инфаркт, имал си е нещо без да подозират.
тия работи могат да се предотвратят ако се знае за проблема.
лл масово са невежи в тая област.

# 649
Електра, изчакай. След месец ще пуснете задължителните изследвания и ако има анемия, ще бъде отразено в кръвните.  Според мен, наддава добре, не се тормози с глупости.

Фокси, много неприятно Confused Ние утре през нощта мислим да тръгваме и се чудя дали не рискуваме много, ама мъжо настоява Crazy

# 650
Кристи, аз по-скоро мислех да видя колко му е хемоглобина и дали наистина има нужда да го захранвам по-рано, отколкото бях решила. Мислех да навърши 6м и тогава. Т.е. да запшочна след месец, а не след 3 дни Crazy
А и щом не се качва от пюретата, не виждам това с какво ще помогне за теглото. Той е 5770 на 5м, но се роди 2кг - все пак и това трябва да се вземе предвид.

# 651
Да де, и аз това имах предвид Simple Smile След месец ще видите кръвните и тогава да го мислиш. Иначе с каши лесно ще качи, ама не виждам какъв е зора Rolling Eyes Между другото, за анемията се гледат и други показатели, не е само хемоглобина. При моя се наложи да пришпоря вкарването на месото по тази причина. Хемоглобинът беше добре, но други 2 показателя бяха гранични и казаха да не отлагам цял месец, както мислех.

# 652
Фокси, малкият дявол е бил, важното е, че сте добре.
На мен пък не ми се ходи на работа, сега е момента главата ми да почине от тези неща. Поддържам си формата със семейната фирма.
Електра, аз гледах тези таблици
http://www.moetodete.com/content/view/131/66/
почнах със захранването от 5 месеца, но много бавно, за един месец бях въвела точно два зеленчука, че спирах и заради ваксини.

# 653
  • София
доживях  Mr. Green

travel grinning039 sport027

# 654
Дано и аз утре вечер да доживея.

# 655
Кристи, поне по хладното ще пътувате, че са големи жеги. Тука е и много влажно, едвам се диша. След снощният порой, днес е голям задух Confused

Бамби, стягай катуна Joy

# 656
Притеснявам се, защото нощното каране не си е работа. Дано поне не вали.

# 657
Ми тръгнете към 4-5 сутринта, към 11 ще сте във Варна.
Аз така 2 бебета пренесох.

# 658
  • София
катуна го натоварихме сутринта.
само чакакм 17 часа и отлитаме да си вземем детето.
утре н а планина, другата седмица на море  Mr. Green

# 659
Ааа тежка програма ви предстои, да си починете добре Joy

Общи условия

Активация на акаунт