За пиърсинга, татуировките и още нещо - 21

• 66 383
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
С игла. С пистолет не бих си пробила хрущяла.

# 616
  • Bарна, морето, сините вълни
Всички дупки по ушите (само една имам на хрущял) и на носа са ми пробивани с пистолет във фризьорски салон. По-късно разбрах, пе хрущял трябва да бъде пробит с игла, но за щастие, не съм имала проблем. На хрущяла на ухото сякаш отне малко повече време да заздравее и дълго не спях на тази страна. Последната обеца, която си сложих е едно шипче, което дори не мога да сваля, много е стегнато.

# 617
  • Mediterraneo
Обяснете ми логиката, моля, хрущял да не се пробива с пистолет!

# 618
  • Bарна, морето, сините вълни
Можело да се пропука хрущяла. Звучи ужасно.

# 619
Аз обеци не нося вече,но за разлика от дупките в меките части,които не спряха да се възпаляват и с мн упоритост носех обеци,когато носех Simple Smile,тези на хрущялите не съм ги усетила.И сега да реша да сложа обеци там,няма да имам проблем.Лятото пробвах да си подновя носенето на обеци,още на следващия ден се поду в меката част.Горе всичко е наред.С пистолет са правени,ме знам првди колко години вече

# 620
  • Някъде там
Можело да се пропука хрущяла. Звучи ужасно.
И аз това прочетох , но реално дали наистина е така ?

# 621
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
И моите лични дупки по хрущяла - имам 4-5, и на познати, който съм дупчила, са били с абокат/игла.
Също не смятам, че е редно хрущял да се пробива с пистолет. На мен веднъж ми сложи "професионална" фризьорка обица, и то на мекото на ухото, но беше много навътре в меката част и беше хванат хрущяла. Така и не зарастна, боля ме 2 месеца, махнах я и почнах да се пробивам сама. Не съм имала проблеми, като и хората, които съм надупчила не са имали.

# 622
Искам да Ви попитам конкретно за пробиване на пъпа в Дом Младост-Варна. Дали сте доволни и ориентировъчни цени😄

# 623
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате татуист в София, който да е добър в коригирането или доразвиването на вече саществуващ татус?

# 624
Аз имам Индъстриал - по-проблемен пиърсинг не знам. Още се възпалява, хем е трета година. Дупчила съм вежда, нос и два пъти устна, но това чудо си е беля.

# 625
  • Sofia
Моля ви, препоръчайте ми читаво пиърсинг студио в София за пробиване на септум (на пубер).

# 626
Моята пуберка ходи в "На тъмно".

# 627
Моля ви, препоръчайте ми читаво пиърсинг студио в София за пробиване на септум (на пубер).
Trip House. Там са едни от първите в София и са добри специалисти.

# 628
Здравейте, имате ли татуировки с имената на вашите деца? Къде са те? Искам да си направя такава с цвете, отговарящо на месеца на раждане

Отказах се от ключицата и се чудя дали е добра идея на китката.

# 629
Моята е на ключицата Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт