Вкъщи настъпи радост голяма - вече знаем, че през МАРТ ще бъда мама- Март 2018

• 50 810
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Девойки,имам едно питане:Някоя от вас да имала болки в бъбреците (питам и тези ,които вече имат опит) .От днес имам една болка в кръста ,по скоро високо в дясната страна и пак се шашнах Sad

# 196
Девойки,имам едно питане:Някоя от вас да имала болки в бъбреците (питам и тези ,които вече имат опит) .От днес имам една болка в кръста ,по скоро високо в дясната страна и пак се шашнах Sad

Около две седмици бях с такава болка, сега е поотминала, но не разбрах и от какво е.

# 197
Добър вечер и честита радостна новина! Включвам се и аз към вас с термин 16.03 (6г.с.) Втора бременност ми е , първата за жалост не приключи с така желания успешен  финал. Имам и въпрос. Grinning Някоя мама работи ли цял ден на крак и как и се отразява ? Аз работя в магазин и се налага по 5,6 часа да съм права и почнах да имам зацапване,та се чудя дали това е причината. Извинявам се за дългия пост и желая на всички лека и успешна бременност! :*

# 198

Около две седмици бях с такава болка, сега е поотминала, но не разбрах и от какво е.
И аз имах в началото за около седмица, дължи се на уголемяването на бъбреците и пиелокаликсната система в началото на бременността, ти сега в коя седмица си?

# 199

И аз имах в началото за около седмица, дължи се на уголемяването на бъбреците и пиелокаликсната система в началото на бременността, ти сега в коя седмица си?

В края на 5 седмица, полезно инфо,признавам че ,  не знаех....благодаря

# 200
Добър вечер и честита радостна новина! Включвам се и аз към вас с термин 16.03 (6г.с.) Втора бременност ми е , първата за жалост не приключи с така желания успешен  финал. Имам и въпрос. Grinning Някоя мама работи ли цял ден на крак и как и се отразява ? Аз работя в магазин и се налага по 5,6 часа да съм права и почнах да имам зацапване,та се чудя дали това е причината. Извинявам се за дългия пост и желая на всички лека и успешна бременност! :*
Привет Mell, аз имах в последния ден на 5-та седмица и началото на 6-та  такова зацапвване за 1 ден мина, моят АГ каза че няма нищо страшно , но след преглед. Съветвам те ако можеш да отидеш на консултация, но не мисля че е от стоенето права първо защото аз работя основно на бюро а в момента нямаме никаква работа и съм залепнала за стола по 8 часа и пак имах зацапване, и второ ембриона все още е много малък и лек за да тежи и да зацапва от това че си права. На мен ми казаха витамин К на капки докато спре кървенето но максимум три дни.Аз само първия ден изпих 15 капки и спря.
Успех на всички мами Blue Heart

# 201
Бухтичка ,  не се притеснявай за температурата, нормално е! Като отидеш на преглед сподели с док за прогестерона и той може да ти изпише нещо ! Аз пия дуфастон от преди първия преглед,  за застраховка и като отидох лекарката каза , че  не съм сбъркала, даже ми го остави до 12г.с😃
На мен не ми се пият профилактично лекарства по принцип. Ще си трая май засега. А и то е само предположение, не съм пуснала изследване, опитвам се да не давам воля на хипохондрията Laughing

Бухтичка, и аз имах такава температура през първия месец, и малко от втория. Нищо не ми се случи, освен неприятното усещане за пламнали бузи и за много по-висока температура. И на мен казаха, че е нормално.
Ясно, предполагам е нормално. Вчера не съм мерила изобщо, нямах време, а и нерви.

За сметка на това ми се повръща и съм гладна, чудесна комбинация Tired Едно такова постоянно леко гадене, от време на време се засилва, но не до толкова, че да повърна наистина. Е, вчера успях да повърна малко, но доста се напънах и облекчение така и не последва.
Иначе много емоции имах. Продадохме си апартамента. За 2 часа Shocked На цената, на която искахме. В резултат ще трябва да се местим. На мен не ми пречи много местенето, но наистина не очаквах, че ще стане толкова бързо, очаквах, че ще чакаме и може изобщо да не стане тази година. Та сега ще трябва да се сгъчкаме в един по-малък апартамент, дано да не е много неудобно. Вече обмислям накъде да разпределя багажите, защото няма начин да вземем всичко. Временно ще е, но ще отнеме минимум година-година и половина докато е готово новото жилище. 

# 202
  • Sofia
Не пий нищо засега,  разбира се, само ако лекар прецени 😊Не се притеснявай, и аз съм с постоянно гадене, ще си го траем😂Успех с местенето и не вдигай  тежко!

# 203
Не пий нищо засега,  разбира се, само ако лекар прецени 😊Не се притеснявай, и аз съм с постоянно гадене, ще си го траем😂Успех с местенето и не вдигай  тежко!
Засега си вдигам тежко Confused Имаме падащо легло, което никак не е леко и често аз го вдигам. Не ми е много удобно да чакам някой друг да ми го вдига всеки път. И тъкмо си мислех, че е ще добре да се спра скоро и гледай как се наредиха нещата. До месец-месец и половина се изнасяме и изобщо няма да ми се налага да го вдигам повече Mr. Green С багажите ще видим как ще е, ще гледам да се пазя доколкото е възможно. Но имаме мнооого неща за местене, не ми се мисли.

# 204
[
[/quote]
 До месец-месец и половина се изнасяме и изобщо няма да ми се налага да го вдигам повече Mr. Green С багажите ще видим как ще е, ще гледам да се пазя доколкото е възможно. Но имаме мнооого неща за местене, не ми се мисли.
[/quote]
 Бухтичка с първата ми бременност бях в 6-я месец, като се местихме в нов апартамент и изобщо не съм се пазила и вдигах тежко, бърсах прозорци и подреждах, ама ти си в ранните месеци и по-добре се пази. И за температурата на мен ми каза АГ-то, че до 37,1-37,3 е нормално при бременност.

Имам въпрос към мамите, който вече са чули сърчице : „В коя седмица го чухте?" До колкото разбирам съм забременяла в периода 22-25 юни и в понеделник искам да отида да чуем сърчице на 4Д, а аз тогава ще съм 6+6 дни и много искам да чуем пулс , защото във вторник си взимаме бъдещия батко от баба и дядо и искаме веднага да му кажем.

# 205
Val, при мен се чу в 7 + 4 дни Blush Доколкото четох май най-рано в 7ма може да се чуе, но някой с повече опит да сподели Simple Smile

# 206
  • Sofia
Вал,  аз бях в 6+2 , когато го видяхме и чухме,  на хубав  ехограф,  почти сигурно ще го видиш и чуеш в 6+6 ( зависи и от док 😂) Успех

# 207
И аз си мисля, че трябва да се чуе тогава с хубав апарат.

# 208
  • София
Да се включа и аз от миналогодишните- забременяла съм между 11-13 юни,  чухме сърчице на 18ти юли, последен м.ц. 31 май (маалко по-ранна овулация и по-къс цикъл с 1 ден). Била съм около 7 гс мисля, или края на 6-та.
П.С. Първите ми два прегледа (включително и този на 18ти) бяха с вагинален ехограф, след това от 12 г.с. вече през корема. Моята АГ твърди че е по-прецизно в началото иначе можело да не се улови през корема.

# 209
Доктора ми каза, че съм точно в 7 седмица, когато чухме сърчицето за първи път. А иначе последен МЦ - 29.05. ..

Общи условия

Активация на акаунт