Вкъщи настъпи радост голяма - вече знаем, че през МАРТ ще бъда мама- Март 2018

• 50 828
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Юпиии, браво, да може да си спамим наволя Joy

# 241
Момичета кажете си имената да ви намеря и добавя в групата.

# 242
А като се присъединим или като пишем в групата дали ще ве вижда от останалите ни ФБ приятели?Не искам още никой да разбира че съм бременна затова питам 🙂

# 243
Ако групата е затворена няма да се вижда от никой, аз също не искам да се знае.
Дияна Чучева съм аз Simple Smile

# 244
Ясно, не съм много наясно с тези неща 😁 Надявам се да е затворена тогава.

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 08:12 от cvetkata_86

# 245
Бременни с термин месец март 2018     се казва групата момичета , присаединявайте се

# 246
За тези, които се притесняват някой да не разбере, групата е затворена и никой няма да вижда, че сте се присъединили или писали в нея

# 247
Здравейте мами, искам да ви попитам имате ли някакво течение, защото аз от вчера получих жълтеникаво, което леко става тъмно-жълто към кафяво сякаш. Много съм се нашашкала, пия си иначе дуфастон 3х1, с мъжа ми се въздържаме от каквото и да било. Моля ви споделете случвало ли ви се е?

# 248
Не я намирам тази група,но мисля,че ако е тайна няма как и да излиза на търсене.

# 249
Напишете си имената и ще ви добавим Simple Smile

# 250
Nikoleta Blagoeva съм във Фейсбук. Снимката ми е аз със сина ми . Благодаря за приема.

# 251
Момичета, да ви питам,
Има ли нещо което сте спряли да правите, ядете или каквото и да е нещо, променило се пт момента, в който видяхте двете чертички? Интересно ми е да не пропусна нещо понеже ми е първа бременност и за момента като не съм казала на никой няма кой да ми даде съвет. Благодаря!

# 252
на мнение съм,че ако нямаш проблеми няма какво да се ограничаваш,но при мен с дете на две години ограничих вдиганията.

# 253
Момичета, да ви питам,
Има ли нещо което сте спряли да правите, ядете или каквото и да е нещо, променило се пт момента, в който видяхте двете чертички? Интересно ми е да не пропусна нещо понеже ми е първа бременност и за момента като не съм казала на никой няма кой да ми даде съвет. Благодаря!
Даа,веднага си започнах приема на фолиева киселина. Аз по принцип не пия и не пуша,но ако ти го правиш,тр да се спре,намалих кафето,като оставих само малката чашчица сутрешна животоспасяваща доза кафе. Увеличих плодовете,намалих месо и яйца,махнах захарта и тестените,увеличих приема на вода. Общо взето това е. Вместо аналгин пия за главоболие парацетамол,за да няма риск за бебо и избягвам компании,силни шумове и тълпи (заради цигарените задимявания и евентуални вируси),а и не трябва да се забравя,че сега се формира нервната система и сърчицето на бебо-ако бременността се изкара по-спокойно и кротко с повече почивки бебо ще е по-спокоен и няма да е плачливо бебе...поне дъщеричката ми е така (да чукна на дърво).

# 254
Момичета, вече направих група, върнете се на 7 страница, оставила съм линк към профила ми и ще ви добавя, ако искате, вече 17-18 мами сме там. Недейте да правите сто групи. Групата е тайна, никой не вижда, че членувате или пишете.

Друго, което искам да ви кажа е че също съм с Хашимото, в сряда съм при док, утре пак ще пускам изследвания, в момента не пия Еутирокс, но със сигурност ще го почна пак. Иначе имам момиченце на годинка, което ми е постоянно на ръцете и ме изтощава на макс, но това с невдигането ѝ при мен не може да се получи, защото още не може да ходи милата. Течение имам постоянно, щяхме да го "оправяме" като спра да кърмя, ама аз забременях преди да съм спряла да кърмя Grinning

Може ли някой да добави като инфо на началната страница, че има фейсбук група и на кой да се пише за добавяне?

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 11:13 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт