Вкъщи настъпи радост голяма - вече знаем, че през МАРТ ще бъда мама- Март 2018

• 50 820
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Пърпъл,
Аз съм от миналогодишните Мартенки. Пиша ти, защото имах същия проблем. В 5 г.с. прокървих, но прокървих е меко казано. Беше много. Веднага в болница на инжекции в дупето и след това един месец болничен вкъщи на легло с назначени 3х2 дуфастон и 3х2 но шпа. Звучи страшно, но все пак аз имах ужасен кръвоизлив и голямо отлепяне на плодното сакче. Бебчо е добре, в момента спинка до мен. Пий си хапчетата, не вдигай тежко, където можеш посядай и полягвай и всичко ще е наред. Simple Smile Kissing Heart

# 226
Момичета ще задам един много тъп въпрос, ама за моя защита да си кажа, че ми е първа (развиваща се ) бременност, ама както е ТСХ и кога трябва да го изследвам  Embarassed newsm78

# 227
ТСХ не е включен в задължителните изследвания и ако нямаш проблеми с щитовидната жлеза не е нужно да го изследваш. Показва функцията на щитовидната жлеза. Аз първата си бременност я изкарах без да знам за съществуването му. А сега съвсем случайно разбрах, че ми е леко завишен, търсех причина за друг проблем.
Иначе аз съм на Л-тироксин 50 сега, по 1 на ден. Щях другата седмица да отида контролно при ендокриноложката, но нямаше час, та си записах за по-другата.

# 228
Добро утро,дами! Реших да се присъединя с термин 26.03.2018 г. Вчера в 5 седмица и 3 дни видяхме туптящото щастие. Имаме син точно на 2 годинки.

# 229
Пърпъл,
Аз съм от миналогодишните Мартенки. Пиша ти, защото имах същия проблем. В 5 г.с. прокървих, но прокървих е меко казано. Беше много. Веднага в болница на инжекции в дупето и след това един месец болничен вкъщи на легло с назначени 3х2 дуфастон и 3х2 но шпа. Звучи страшно, но все пак аз имах ужасен кръвоизлив и голямо отлепяне на плодното сакче. Бебчо е добре, в момента спинка до мен. Пий си хапчетата, не вдигай тежко, където можеш посядай и полягвай и всичко ще е наред. Simple Smile Kissing Heart
Много благодаря за окуражаващия отговор. Днес още не е спряло, вярно че е малко, но все пак ме стряска. Та пак ще ходя на лекар.

# 230
Здравейте щастливи момичета,
Вписвам се и аз с термин (според календара 24.03.2018)
Въпреки че имах малко проблеми с прокървяване(което беше шок и ужас за мен) за момента всичко е под контрол.
Пусках чхг което беше ниско(233) но се удвои за 48часа на 551. Това са резултати на 7ден от закъснението. Док нищо не видя съответно. Пуснах к прогестерон който също е нисък 9,79. Сега в понеделник се надявам да видя точица. Струва ми се че са ми слаби стойностите, но док каза че можело да съм имала късна О. На вас как ви се струва?
Вече кървене нямам (не ми изписа нищо за пиене) единствено точици кафеникаво от време на време. Надявам се всичко да е наред и скоро да имам и сърчице Simple Smile

# 231
  • Sofia
Дияна,  честито 😀 Аз мисля щом имаш кървене и нисък прогестерон,  би трябвало  док да ти изпише  дуфастон и/или утрогестан.  Консултирай се , успех!

# 232
Сузи благодаря ти, ами аз като бях вчера го питах за прогестерона и дали да не ми изпише дуфастон, той ме пита откъде съм толкова наясно с нещата ххахаха сега в понеделник ще го видим Simple Smile

# 233
  • София
Сузи, средата на месеца ще се запиша на ЖК и там ще ме погледнат, а в началото на септември ще си запиша час за ФМ и БХС.
Пърпълче, аз също искам да ти вдъхна кураж. С миналата бременност имах кървене в ранна седмица, доста обилно, приеха ме по-спешност в МД, полежах една седмица, биха ми инжекции и всичко мина. Сега младежът е на годинка и пет месеца Blush.
Сорента, и ние по-същите причини се решихме на второ с малка разлика, ще видим прави ли ще ни излязат сметките Joy. По майчинство ли си или се върна на работа?

# 234
  • Sofia
Хепи, да се запишеш на жк,  значи , че освен в Щерев и на друго място , така ли? Защото  аз  ходя само там и щях на 21 да питам за пакет за проследяване,  но ако не издържа ще взема направление от личния за междинен преглед някъде! Не знам , какъв е най правилния вариант

# 235
Сузи, средата на месеца ще се запиша на ЖК и там ще ме погледнат, а в началото на септември ще си запиша час за ФМ и БХС.
Пърпълче, аз също искам да ти вдъхна кураж. С миналата бременност имах кървене в ранна седмица, доста обилно, приеха ме по-спешност в МД, полежах една седмица, биха ми инжекции и всичко мина. Сега младежът е на годинка и пет месеца Blush.
Сорента, и ние по-същите причини се решихме на второ с малка разлика, ще видим прави ли ще ни излязат сметките Joy. По майчинство ли си или се върна на работа?
Все още в майчинство. Много е трудно с малко бебе и второ на път,но да е жива и здрава майка ми,че ММ заминава на работа...Аз гледам да се пазя от тежко,но понякога не се въздържам и си я гушвам малката ми щерка.

# 236
  • София
Привет момичета 😊
Живот и здраве на 28.03.18 ще съм в очакване на второто си детенце.Пожелавам на всички много лека бременност и усмивки 😜
Някои следи ли се при д-р Ташков ?

# 237
Момичета, имаме ли си ФБ група?

# 238
Грийн, и аз се чудя същото. Следя ви с голям интерес макар и да не се включвам често напоследък и ще се радвам, ако организираме нещо такова Simple Smile

# 239
Момичета, ей сега ще направя една група във фейса..

Общи условия

Активация на акаунт