Вкъщи настъпи радост голяма - вече знаем, че през МАРТ ще бъда мама- Март 2018

• 50 762
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Радомир
Бухтичка недей да мислиш и четеш глупости.Бъди позитивна и спокойна.Изчакай прегледа и ще видиш,че няма поводи за паника и притеснение.

# 76
Не го мисля особено, каквото такова. А с първата си бременност нямах абсолютно никакви симптоми между другото. Но беше много отдавна, предполагам, че хормоните ми още не са се били регулирали особено, от тогава доста неща се промениха и не вярвам пак да ми се размине толкова леко  Crazy

# 77
Аз пък нямам никакво гадене, дамо и да не се появи де, спокойно всичко ще е наред.  Hug
Забравих да спомена, че за сега термина ми е на 14.03, което е и рождения ден на съпруга ми, ако се падне да е тогава ще е голяма веселба. 

# 78
Присъединявам се и аз. Положителен тест на 09.07, потвърден от АГ на 10.07. Сега ме вика на 25.07 пак за преглед. В момента съм в 6та седмица, но се въздържаме засега да казваме на роднини и приятели поне 1-2 седмици още. Имаме батко на почти 9г и нямаме търпение да видим реакцията му Simple Smile

# 79
  • Sofia
Честито, чернокоска,  Лека бременност 😀!

# 80
Здравейте има ли отчетна фейсбук група? Ако може да ме добавите. По-удобно ми е да пиша там. Термин 24.03. Успех на всички!

# 81
Чернокоска, честито!

Ех, отчетните май не са това, което бяха  Sad Все се надявах, че ще се съберем повечко, но като прегледах от предишните 1-2 години колко малко се е писало, явно няма. А в предишната ми отчетна бяхме навъртали над 140 теми докато децата станаха на 3 години  Crazy

Аз иначе си взех направление и ще чакам събота да видим какво ще се види.

# 82
Именно, защото отчетните вече са във фейсбук. Имам дъщеря на годинка и все още си имаме отчетна, даже и рд правим заедно Simple Smile затова и попитах дали има фейсбук група Simple Smile

# 83
https://m.facebook.com/ifkaimiki?refid=8
Нещо не ми се получава на лични, не знам защо

# 84
Аз също използвам фейсбук и за някакви по-спешни и бързи питания би било супер. Но не мисля, че може да замести форума. Тук е много по-прегледно и лесно за четене на по-дълги мнения.

# 85
  • Радомир
И на мен не ми се получава на лично,как мога да се впиша вfacebook групата?

# 86
Да

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 12:37 от Анонимен

# 87
Да и аз смятат, е е по-добре групата да е тайна.

# 88
Хей момичета, Здравейте Simple Smile Записвам се и аз, но с малко притеснения. Последен цикъл на 12.06 .термин -19.03.2018.Напревен тест с положителен резултат на 14.07 .От снощи обаче кафеникаво зацапване и болки вляво ,на моменти остричка.Днес бях при док. ,видя се малко сакче, изписа ми утрогестан  и ношпа .Останах си вкъщи за почивка .Доста ми е притеснено.Отдавна чакаме положителен резултат , първа бр. Ми е !Стискам на всички палци

# 89
Здравейте момичета, да се запиша и аз с предполагаем термин 21.03.2018 г. Още не съм ходила на лекар, имам час за 21.07 ако нещо не се разпадне тъй като чух че лекаря бил излязъл болничен. Та в тази връзка да попитам тези от вас които предишни бременности са имали проблеми или се водят рискова бременност, при кой ще се следите?Аз съм след спонтанен аборт в 22 седмица и съм доста притеснена сега как ще се развият нещата. Направо незнам кой да ме следи.
п.с. от самото начало съм със болки като при цикъл и изобщо незнам нормално ли е или не, изчетох хиляди форуми и мненията са 50 на 50

Общи условия

Активация на акаунт