Вкъщи настъпи радост голяма - вече знаем, че през МАРТ ще бъда мама- Март 2018

• 50 809
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Ще чуеш Хепи, и ще го видиш HugОх , да знам,  че не може постоянно на преглед ама като ме е шубе  Whistlingа тя пък даже и след месец  ooooh!Два дни ти останаха,  не е много, успех  bouquet

# 181
И аз да се включа, термин 03.03.2018г.

# 182
Здравейте мамчета. Аз също съм много щастлива, последния ми цикъл беше на 27.05 ... видях двете чертички много бързо, вече съм ходила на два прегледа, сърчицето вече го чухме. Много се радвам да съм във Вашата група.. пожелавам най-прекрасните и здрави бебчета да бъдат нашите!!

# 183
Хелоу и от мен. На 17.03.2017 е терминът ми с бебе #3. Направих си пет теста (дълга история) и днес влизам в 7 г.с. Ще почакам още малко преди да отида на АГ да потвърди бременността.
На 29 г.съм и имам две деца на 2 и 4 г.

# 184
  • Sofia
green flower,nadejdak, честито и на двете,  радвам се ,  вече станахме доста 😀Успех на  всички,  и здрави и прекрасни  бебчета на  финала! 😍

# 185
Здравейте и от мен нова съм във форума, макар че го чета от години.
Термина ми е на 05.03.2018 г. а първия положителен тест на 26.06
Лека бременност на всички. Моята за сега е лека, само подути и уморени крака, но нищо друго

# 186
Здравейте, на новите мами! Честито на всички.

_dreamon_  АГ-то каза за сърцебиенето, че е нормално и от хормоните, за съжаление и по-лошо можело да стане и ми каза да пия по малко валериян, за профилактика че се обостряли нервите от хормоните.

Не знам за вас, ама симптомите ми идват от рано в повече Pensive. Корема ми е подут, качила съм 1 кг., гади ми се, боли ме главата, лежи ми се все едно съм болна и ми се вие свят, ако не бях в болнични не знам как щях да отида на работа. АГ-то ми обеснява, че вторите бременности били по-тежки с повече симптоми, а през първата си бременност си свирках Kissing Face .

# 187
  Simple Smile Някоя от вас ,която ходи на работа и седи по 8 часа на стол изпитва ли дискомфорт ... втори ден съм след болничен и чесно казано кръста ме наболява, а си мисля ,че е рано
Белинда, аз не седя на стол и не знам дали е по-лошият вариант, но съм студентка и ходя редовно, освен това работя в хирургия и през повечето време съм изгърбена и наведена над някой пострадал човечец 😁 и то по 4 часа, после сядам за 20-30 минути и идва следващият. За момента освен, че ми е малко трудно, когато ми се гади още от сутринта не усещам друга разлика, е може би и малко ми отичат краката, но си мисля, че е нормално. Принципно, не е хубаво за кръвоснабдяването на бебето да си в една позиция постоянно и то седнала, може да се опиташ да си слагаш крачетата на нещо под бюрото понякога, сигурно ще ти облекчи малко и болките в гърба Blush

# 188
  Simple Smile Някоя от вас ,която ходи на работа и седи по 8 часа на стол изпитва ли дискомфорт ... втори ден съм след болничен и чесно казано кръста ме наболява, а си мисля ,че е рано
Белинда, аз не седя на стол и не знам дали е по-лошият вариант, но съм студентка и ходя редовно, освен това работя в хирургия и през повечето време съм изгърбена и наведена над някой пострадал човечец 😁 и то по 4 часа, после сядам за 20-30 минути и идва следващият. За момента освен, че ми е малко трудно, когато ми се гади още от сутринта не усещам друга разлика, е може би и малко ми отичат краката, но си мисля, че е нормално. Принципно, не е хубаво за кръвоснабдяването на бебето да си в една позиция постоянно и то седнала, може да се опиташ да си слагаш крачетата на нещо под бюрото понякога, сигурно ще ти облекчи малко и болките в гърба Blush

Ще пробвам утре да видим Winkмерси за съвета Simple Smile

# 189
Аз нямам подуване на краката, но се чувствам страшно изтощена и уморена, постоянно ми се спи и ми се лежи непрекъснато.Чувствам се все едно нося чувал с камъни на гърба си.Гаденето ми се проявява повече вечер, до сега сутрин още не съм повръщала.

# 190
Добре дошли на всичко нови мами в групата,по принцип във фейсбук мен ми е по-лесно да пиша, но реших да питам тук Simple Smile Някоя от вас ,която ходи на работа и седи по 8 часа на стол изпитва ли дискомфорт ... втори ден съм след болничен и чесно казано кръста ме наболява, а си мисля ,че е рано и проявявам някакви лигавщини Simple Smile Ама ако така продължава,май няма да карам много Wink

Моята работа е такава, до след обед е добре, но след това не мога да си намеря място на стола Sad .. а вечер както казах краката са ми ужасс..
И аз мислех, че ще изкарам до края, но май май ще е до по-рано.

# 191
Мамите доста се увеличихме, даже не ми дава да публикувам, защото има голяма активност днес! Искам да кажа за сърцебиенето и валериана, че специално пише на опаковката мента, глог и валериан, да не се приема от бременни, иначе и аз исках да пия това за успокоение, но може би не е добра идея! Също така се присъединявам към мамите, които са страшно изтощени и имат постоянна нужда от сън, аз направо не мога да стоя на краката си, не се издържа.

# 192
  • София
Момичета, опитах да обновя заглавната страничка със новите мами! Gift Heart Пишете ми на лично съобщение ако съм пропуснала някого, ревльо е безмилостен тези дни и аз съм малко недоспала Rolling Eyes
Бухтичка, и аз имах такава температура през първия месец, и малко от втория. Нищо не ми се случи, освен неприятното усещане за пламнали бузи и за много по-висока температура. И на мен казаха, че е нормално. Имах и менструални болки през целите първи три месеца. Растежа на матката при мен беше съпроводен с доста неприятни усещания. След 12-та г.с. започнах прием на магнезий по препоръка на моето АГ. Това е добре да се назначи от лекар. И на мен ми се спеше-заспивах седнала пред компютъра, а работата ми беше свързана с много натоварен проект точно тогава. Имах разговори  с чужбина, с голяма часова разлика, трябваше да оставам след работа, не можех да ходя до тоалетна по време на разговорите... не беше лесно. И още не бях казала на мениджъра. Най-трудно беше докато им кажа, но тъй като имах трудно начало на бременността се наложи да им кажа рано за да не ме натоварят допълнително, тъй като всички колеги се изсипаха отпуск и ме оставиха сама. Точно тогава се наложи да изляза и болничен и то спешно. Бебето ми беше най-важното в този момент и получих разбиране. Дори и да не ме бяха разбрали знаех, че компромисът можеше да доведе до загуба и сълзи, затова когато ми стана много зле просто станах от бюрото и заявих, че отивам на спешен кабинет.
Друго, което беше много неприятно при мен а се случва при по-голяма част от бременните беше затегнат стомах- затова ако имате възможност от сега хапвайте повечко фибри и леки храни. Макар че като се вдигнат нивата на хормоните си се затяга със или без диета...Ако някой е стигнал дотам,  пишете да споделяме на кого какво му е помогнало със стомаха.
Първият биохимичен скрининг е 11-13 седмица, не е рано нито 11+1 нито 12+7. Измерват се няколко важни параметъра и се пускат нива на няколко хормона. Резултатите НЕ са диагноза а само вероятност! В началната страничка има линкове за фетални морфологии и биохимичен скрининг Simple Smile
Извинете за дългия пост.

# 193
Здравейте и от мен! Simple Smile Честито на всички мами! Simple Smile
Записвам се и аз при вас.. след следене на темата от известно време вече се престраших да пиша Smiley Последният ми цикъл беше на 2ри юни, тест направихме на 7ми юли и така вчера на доктор потвърди и каза, че имаме биещо сърце Simple Smile Предполагаем термин 09.03 Simple Smile Първа бременност ми е, много съм шашната, изобщо не знам какво се случва хаха Слава Богу, се чувствам добре и не ми е лошо, само гърдите ме наболяват и от време на време нещо ме пристегне като пред цикъл.
Вчера докторът каза 5 седмица и половина, а аз го смятах 7ма, но той вероятно брои от овулацията? Хич не съм наясно, как е правилно да се брои?

# 194
Здравейте и от мен! Simple Smile Честито на всички мами! Simple Smile
Записвам се и аз при вас.. след следене на темата от известно време вече се престраших да пиша Smiley Последният ми цикъл беше на 2ри юни, тест направихме на 7ми юли и така вчера на доктор потвърди и каза, че имаме биещо сърце Simple Smile Предполагаем термин 09.03 Simple Smile Първа бременност ми е, много съм шашната, изобщо не знам какво се случва хаха Слава Богу, се чувствам добре и не ми е лошо, само гърдите ме наболяват и от време на време нещо ме пристегне като пред цикъл.
Вчера докторът каза 5 седмица и половина, а аз го смятах 7ма, но той вероятно брои от овулацията? Хич не съм наясно, как е правилно да се брои?

Здравей, не знам как ги броят, моя термин е на 05.03
на 21 юли бях на преглед да чуем сърчицето и доктора ми каза, че съм точно в 7-ма седмица.

Общи условия

Активация на акаунт