Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 17 тема

• 119 309
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
На мен не ми изглеждат зле, да бъда честна.

Не знам гледала ли си видеото на Лорън Къртис - там вече си беше сериозно насиняване и топчета.

# 121
Не е зле ама е кривичка, виждат се зъбите. Има ли  хематом вдясно или е от снимката?
Утре ще си по-добре, но ако искаш да разграждаш трябва до 3 дни май да ти бият хиалоронидаза.
Няма ли да ходиш на контролен преглед?

# 122
Имам само една синка, не ме притеснява това, а че са криви и долната изглежда празна сравнение с горната. Чудя се дали да отида да ми сложат малко за симетрия или да чакам, да се резорбира.

# 123
Не живея в София,а и тя ми каза за корекция евентуално на ботокс, дори час нямам за контролен преглед.

# 124
Всъщност не можеш ли да се затвори напълно устата без да го има този пролапс? В никакъв случай не слагай още на този етап.

# 125
Мога да си затворя устата  Laughing, така ме разсмя. За да добиете впечатление се снимах, за да се види, че е не е равномерно.

# 126
Мога да си затворя устата  Laughing, така ме разсмя. За да добиете впечатление се снимах, за да се види, че е не е равномерно.

Харесват ми устните виждам лека асиметрия мое дясно на снимката .Но това може да се коригира .Сложи малко Лиотон в/у горната устна за да се успокои още и да видиш дали няма да се оправи асиметрията .Но ти отиват . Simple Smile

# 127
  • в 1001-та нощ
Аз очаквах нещо чудовищно, а то не е Simple Smile Според мен трябва да може да си затвори устата, просто така е застанала Simple Smile

За мен е изумително - Ванеска да се съгласи да постави 1 мл в горна устна. На мен не искаше изобщо нищо да ми слага. На моя приятелка с природно големи, но доста дехидратирани устни отказа. Тя искаше горната да се изравни с долната. Изцяло й отказа да боде, дори само за хидратация. Затова имам чувството, че чета за друг човек  Mr. Green

# 128
Сега като връщам лентата, си мисля че сложи толкова много, защото видя че имам леки вертикални бръчици. На мен този ефект не ми харесва, като човка. И като я загледах, тя по същия начин се е направила, каза че има 1 мл.
На снимката изглежда по- добре, от колкото е всъщност, но спирам да се гледам.

# 129
Не мога да си обясня как така един и съм лекар може да се е държал прекрасно с нас, да ни отдели над 40-50 минути и да е претупал друг. Сякаш за напълно непознат лекар чета. Ние също отивахме за пръв път, но първо седнахме, казахме какво искаме, тя каза какво може и чак тогава започнахме.
Всъщност на мен устата ми харесва, има лека кривина, която вероятно може да се опарви.
Намери и профила във ФБ, прати и снимката и и пише, няма какво да ти е неудобно, пари си дала!
И защо корекция само на ботокс? На мен ми коригира филъра под едното око без изобщо да се дърпа:)
Обади се ако трябва в клиниката, намери начин да се свържеш с Ванеска, не искам да мисля, че няма да ти обърне внимание.

# 130
Не ме разбирайте погрешно, не съм писала тук, за да оплювам докторката. Станалото станало, исках мнение, дали да правя корекция или да изчакам. Чета тук от година, докато се реша на тази крачка. Доверих и се изцяло, както е преценила, така е направила.

# 131
  • в 1001-та нощ
Аз бих изчакала. Поне две седмици минават, докато видиш окончтелния резултат, а при мен дори месец.

В деня след поставяне:

Скрит текст:

От вчера - 2 месеца и половина по-късно:

Скрит текст:

Първите 2-3 дни е най-надуто. Още в края на уикенда следва да виждаш по-различен резултат  Peace

# 132
Перфектни са и на двете снимки! Не личи намеса, изглеждат естествени, това което исках и аз! Ще изчакам, дано се отпусне!

# 133
furchi, на мен устните ти много ми харесаха. Дай си поне две седмици преди да правиш каквото и да било допълнително. Казват, че крайният резултат се разгръща за две седмици. Дотогава има оток, който пречи да се прецени правилно формата.

Мисля си, че щом само горната устна е глътнала 1 мл е била доста тънка. Във всеки случай много по-тънка от долната и щом го правиш за първи път просто не си свикнала с гледката. Може би ти е необходимо време да се възприемеш.

В момента изглеждат еднакви, формата е много хубава и за мен стоят много естествено. С изключение на лекия хематом, не личи никаква интервенция.

# 134
  • в 1001-та нощ
furchi, и аз, както Brie - предполагам, че не си свикнала. Дай си време да се успокои Simple Smile Сега и отокът те напряга, предполагам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт